We are the one!

Jag lovar er, hela videoklippet är värt att titta på! Hur bättre kan det bli än att så himla många bra artister samlas i en låt och sjuger.. Jag blev nästan tårögd!


Myspys kväll!

Idag så vaknade jag klockan åtta av att mina småsyskon gick upp sen låg jag och halvsov samtidigt som jag svarade på sms jag fick tills klockan tio då jag bestämde mig för att gå upp. Så jag duschade & gjorde mig klar och hämtade upp Märta. Då drog vi förbi Willys och köpte lite gott inför kvällen sen for vi och hyrde två filmer och sen vidare till Öjebyn för att lämna Sannas startkablar som låg i min bil & bogsera igång deras eftersom startmotorn troligen är sönder. Sen for vi till Mange som var barnvakt åt sin supersöta systerdotter Agnes. Sen kring tre så for vi till Pite Café och jag käkade en taccotallrik som inte satt fel! Sen så skjutsade jag hem Märta som skulle träna och drog mig till Sanna & Pierre och umgicks med dom. Så följde Sanna hem till mig och brände en skiva till bilen så skjutsade jag henne till Patrik sen och åkte vidare hem till Märta.

Så nu har vi legat och sett två filmer och käkat chips & guacamole och fått en massa mysiga sms. Så nu ska jag ta och natta eftersom jag ska upp imorgon och ladda in lite musik till Gabbis mobil och göra mig klar innan jag skjutar pappa & c.o till Kallax eftersom dom drar till Thailand imorgon.. Lyckos dom! Själv blir jag hemma ensam i en vecka innan jag sticker till Polen och kommer inte hem förens helgen efter det. Så jag ska nog våldgästa hos mina underbara vänner mycket i veckan och bjuda på mitt sällskap. Godnatt alla!

Justja, det var en som frågade vad jag har för systemkamera. Jag har en Nikon D60.





Åååh, vad jag saknar tillbaka till Thailand!


Trevlig start på lovet!

Efter att jag käkat hos farmor så for jag hem och hämtade bilen och sen vidare till Saxofon där Sanna & Pierre var för Pierres bil ville inte starta i den här kylan. Så dom provade med starthjälp och sen bogserade vi igång den med min bil och då gick det. Så då for Sanna hem och duschade & käkade och jag följde Pierre och tanka i stan. Sen for vi till Patrik ett tag och sen vidare till Per & Lisa för att hämta trimmern. Pierre såg ut som en troll & det var nog på tiden att han blev klippt. Så Sanna trimmade han och sen satt/låg vi i Sannas rum och pratade till elva. Sen for jag hem och så hade jag ett långt samtal med Märta. Så det blir inge Kåbdalis i helgen så imorgon ska jag & Märta mysa till film med gotta. Sen ska jag nog umgås med Sanna lite mer också och sen får vi se vad som händer resten av veckan. Blir då att sova ensam hemma.. Tråkigt & vääldigt vääldigt ensamt! Ska försöka kidnappa nån kompis att sova med mig nån dag iallafall!

Nu lägger jag mig i sängen och ser Två & en halv män tills jag somnar. Godnatt!


Såå skönt med kort dag!

Vi fick sluta två timmar tidigare idag, känns så himla skönt! Så jag tog bussen hem till pappa för en timma sen. Min motorvärmar sladd funkar tydligen inte så pappa ska skaffa en ny kontakt till den idag.

Vi ska äta hos farmor idag och sen skjutsar pappa hem mig så jag kan hämta bilen sen ska jag umgås med söta Sanna ♥ Jag har en massa som jag måste dela med mig av, både roligt & skitsnack! Så nu har jag ju också looov. Till och med två veckor eftersom vi far till Polen nästa lördag och kommer tillbaka lördagen efter. Så fick jag veta idag att vi kommer nog ha någon timma över när vi är i Sthlm Centrum. Kan bli väldigt trevligt! Så vi får se vad man hittar på då..

Ne nu ska jag bränna en ny skiva till bilen, David fick min som jag brände igår så han fick lite bra musik att lyssna på då dom åkte hem. Sen ska jag byta kläder och sånt. Ha en superbra dag! Ciao.


Trevlig kväll.

For som sagt på Hockey igår och stog i Kirunaklacken tillsammans med en gammal vän till mig. Var hur trevligt som helst och roligt. Jag vet inte hur mycket jag skrattat men inte var det lite inte. Var också jätte trevligt att träffa han eftersom man inte pratar så ofta och träffas ännu mer sällan. Sen satte vi oss och pratade en stund i bilen innan han gick över till sin bil och jag drog hem. Han frågade om han fick min cd skiva som jag spelade i bilen, och såklart han fick det eftersom jag har hundra hemma. Det är tur att vi har samma musiksmak, rock, pop & rapp. Inte illa alls!

Nu ska jag dra mig till skolan, pappa skjutsar mig idag för min motorvärmarsladd funkar tydligen inte.. Så jag ska nog fara till Hortlax imorgon och hämta en & vet ni vad!? Vi får looooov idag :)

Lite bilder från igår kommer sen.

Hockey ikväll, Piteå-Kiruna.

Davve ringde för ett tag sen och sa att dom var några mil utanför Luleå nu så det blir Hockey ikväll. Kommer bli trevligt, har inte träffat honom på ett bra tag nu så det ska bli roligt. För övrigt så har pappa bytt sula på mina skor idag och fixat mitt nitbälte, tack älskade pappa!

Men nu ska jag ta och städa upp i mitt rum, det ser förjävligt ut.. Ha en supertrevlig kväll, det ska jag! :)

Lunch.

Nu sitter jag och har lunch, ska alldeles strax dra till skolan och hämta upp girlsen sen dra till Christinaskolan och se "Hairspray". Väntar bara på att en skiva till bilen ska bli klar sen sätter jag mig i bilen och kör igen. Men nu måste jag skynda mig, vi ska vara där kvart i och jag hatar att komma försent. Ha en superbra dag! So long!


Gammal bild från 9:an.


Nu säger jag godnatt.

Har just sett klart Bröllopsfotografen, jag tyckte att den var rätt så bra faktiskt. Än om det inte är min "typ" av film. Jag ska snart lägga mig och se Desperate Housewives och sen ska jag natta.

Imorgon kanske en gammal vän kommer ner till Piteå och ska se Piteå-Kiruna och ville att jag skulle följa med om dom nu kommer ner. Skulle vara riktigt roligt, var jätte längesen jag träffade honom. Men dock har jag lovat att hitta på någonting med Sanna imorgon så jag ska försöka hitta på någonting med henne före om hon hinner.

Ne nu ska jag se DH sen ska jag sova, godnatt allesammans!




Tripp till Luleå med bästa ♥

Idag före skolan så åkte jag till Hortlax och hämtade mitt pass & sa hej till vovvarna som blev överlyckliga. Sen åkte jag till skolan och hämtade upp Pernilla och sen hämtade vi upp Emelie, for till Mange som hjälpte mig med ljudet - tack, du är guld värd! Sen gick vi en sväng på stan och åkte sedan till skolan för att ha matte och se Peter Varg på scen. Alltså han var hur bra som helst!

Sen efter skolan så drog jag och Märta till Luleå, så köpte hon ett par nya bindningar till snowboarden.. Jätte snygga som var i perfekt färg för hennes bräda. Sen käkade vi på Max en stor strips meny och åkte sedan till Storheden och kollade runt där. Jag fick med mig hem två Eddy Hardy wounderbaums som luktar jätte gott.

Nu sitter jag hemma iallafall och ska snart lägga mig i sängen och se film, Bröllopsfotografen. Ha en bra kväll. Ciao!


Snacka om svullen tunga.

Ja som tur var så var iallafall inte staven för liten så staven har inte grävt in sig i tungan. Men svullen är den kan jag lova, det går inte bra att prata så jag hoppas att jag slipper det idag på skolan. Jag blev påmind igår kväll av Emelie att jag var tvungen ha passet till incheckningen inför Polen. Så jag måste fara till Hortlax nu på morgonen och gräva fram det, sen ska jag ringa och försöka att inte väcka Mange så ska han fixa till ljudet i bilen. Sen far jag och hämtar upp Olivia & Emelie så slipper dom gå till skolan i den här kylan och jag får köra lite mer! Nåja, nu ska jag ta och göra mig klar och se om jag får i mig någonting flytande. Tror jag svänger förbi ica och köper en drickyougurt till skolan.. So long!


Sist jag hade hål i tungan.

Idag.


KÖRKORT & HÅL I TUNGAN!

Nu har jag körkort! Klarade teorin galant på morgonen sen satt jag hos pappa och väntade i två timmar hos pappa - lyssnade på rock & drack cola! Sen gick jag på stan och köpte mig en ny kofta, sjal, ett par nya skor och träffade Pernilla en sväng. Sen gick jag till körskolan och körde en lektion med Jossan och sen var det uppkörningen som gick helt PERFEKT. Inte en enda anmärkning eller "tänka på", så jag ringde Märta och sa "Du får hämta mig nu!! Jag klara de!" Så kom hon och hämtade mig och jag lugnade nerverna lite på resan till Hortlax. Sen fick jag 500 kr av mormor att tanka bilen för och så. Vi hämtade upp Emelie, Olivia, Karin & Emma i olika omgångar och käkade på max och firade mig! Sen skjutsade vi hem dom och vi fortsatte till Öjebyn till Sanna, pratade lite med henne & Pierre sen åkte vi till Norrfjärden och hälsade på Linda & Rasmus. Vi satt och pratade lite och gullade på med Rasmus, guuud så söt bejbis! Sen åkte vi till Hortlax och sa hej till mamma, Robban & vovvarna! Sen körde jag hem själv eftersom Märta tog sin egen bil.

Nu ska jag bränna en ny cd till bilen, vi måste ju ha bra musik imorgon påväg till Luleå. Eller hur? ;) Uppdaterar inge mer nu! Godnatt säger jag då, ciao!

Du är alldeles för gullig för att vara sann!


Idag gäller det!

Shit, jag är sååå nervös så jag tror jag dör! Jag hoppas verkligen att det går, jag fick ett lycka till av Gabbis men jag fick inte säga tack för det betyder otur så om ni säger det så kommer jag säga "Jo, ja eller mm" Har tänkt få så mycket tur som jag bara kan få! Pappa skjutsar mig sen kommer jag nog ha ett stort mellanrum innan jag kör så då blir det stan för lite avslappnande shopping! Nu ska jag ner och se om jag får i mig någonting i magen annars så blir det att borsta tänderna och vänta på att pappa ska bli klar. Ha en bra dag & önska mig lycka till! Ciao.


Det pirrar i magen!

Fick just en kommentar som jag bara måste svara på. Visst, inte behöver det vara som jag säger? Men om man lyssnar på alla andra så är det samma sak. Och nej, det står inget namn men jag får alla ip-nummer från folk som kommenterar och eftersom jag fått kommentarer tidigare där namnet stått utskrivet och har samma ip-adress så är det klart att det är samma person. Och eftersom hon sitter och kommenterar andras bloggar med samma ip-adress och låtsas vara andra när hon tidigare skrivit ut sitt namn. Klart man får ge tips, men hon håller alltid på såhär så fort man säger imot henne.

Måste bara säger hur mycket det pirrar i min mage nu! Det känns som om jag skulle kunna springa till Stockholm och tillbaka.. Fast jag skulle misstänka att jag skulle vända utanför dörren pga kylan!

Jag har iallafall fått en massa fina presenter idag, jag fick ett till Tomas Sabo armband av faster som jag ska byta ut mot lite belocker eller nått annat av samma märke. Sen fick jag två belocker av Farbror, Kerstin, Tomas, Tommy och Sandra. Ett presentkort på Scorett så imorgon köper jag mina snygga skor. Sen fick jag pengar av pappa, sys, bror, Gabbis & Nisse. Sen måste jag ju säga att jag fick ju ett supersnyggt armband av Gabbis också i fredags då hon kom. Tack alla iallafall för presenterna, nu är det hårdplugg som gäller ♥




Här är armbandet jag fick av Gabbis, tack ♥


Gårdagen & natten

Igår kom Pernilla till mig så satte jag igång att laga mat. Fläskfile i smokey honey sås och strips till, blev hur gott som helst! Sen satte vi igång och dricka, spelade musik och väntade på att några skulle komma. Så kom Sanna & Pierre förbi och vi spelade biljard och snackade. Sen så kom Emma dit med två av hennes kompisar från Arvidsjaur. Sen var Pernilla tvungen hem för hon fick så svårt att andas, stackarn.. Så for Sanna och Pierre hem senare och då blev det oplanderad utgång på Challange med tjejerna. Så vi satt där, pratade drack och dansade. Sen kring halv två så offrade jag och Emma oss för Arvidsjaurarna som ville käka på Sunes så det gjorde vi och gott var det kan jag lova! Sen så blev det inte att sova hemma inatt. Pappa kom och hämtade mig i stan idag klockan ett så for vi och handlade fika inför kvällen. Sen åkte vi förbi Malin och Tomas där Gabbis också var och pratade och hade det trevligt.

Så nu sitter jag hemma, vi ska typ äta nu sen ska jag plugga teori tills släkten och vänner kommer på fika. Ha en superbra dag. Laddar upp lite bilder från igår men det kommer förmodligen droppa in fler senare!









Tack för igår alla ♥


Du är helt slut i huvudet...

Tänkte bara svara på kommentaren jag fick igår som jag tror dom flesta som läser den kan säga vem det är som skrivit den. En snart 40-årig kvinna är det iallafall.

Visst, nog får du tro att jag står och putar med röven på korten och bröstar upp mig.. Men jag är svankryggad och det vet du om, sen har jag rund rumpa så det ser ännu mer ut som det. Men jag är iallafall glad att jag inte har din.. Och när det gäller brösten så bröstar jag inte upp mig heller, du har inte tänkt på att det kan vara skinnjackan som gör att det ser ut så? Idiot, jag behöver inte göra sånt för att få någon som kanske du måste. Jag lägger ut bilderna för att jag tycker det är kul och du är tamefan bara avundsjuk att du inte längre är ung och nog snygg för det..



Shit, kolla vad jag putar med rumpan!!!


Min nya skinjacka!



Visst är den supersnygg?


FEST!

Nu taggar jag, riktigt säkert! Musiken strömmar ur pappas surround system och jag diggar till. Jag blev nyss klar, kan ni tänka er att jag började typ halv två? Håret tog verkligen sin tid och jävlades.. Men snart så kommer Märta och hämtar mig och skjutsar mig till festen. Tror verkligen det kommer bli kul ikväll, kommer förmodligen inte att uppdatera mera idag.. Kanske när jag kommer hem om det inte blir sängen direkt då. Men nu ska jag ta och gå ut i tvättstugan för att hämta nå svarta sockar, har inte tänkt gå med vita.. Ha en superduperbra kväll, det ska jag! Vi ses i dimman! ;)






Shopping, packning, besök, plugg & prat!

Efter skolan drog jag till stan och köpte mig en skinnjacka, ett nitbälte & nitarmband.. Supersnygga allihopa! Sen åkte jag hem och satte mig på datorn. Så skrev Sanna och jag frågade om hon ville komma så det gjorde hon då jag käkat och packat klart. Så vi satte oss och gjorde en fas fast det gick inte hela vägen.. Sen satte vi oss och pratade om en massa.. som jag inte kommer säga hära. Som sagt vi har många år att ta igen. Så for hon hem för ett tag sen men det var lika kul som sist att träffa henne!

Nu sitter jag och smsar och skriver blogg.. Bra kombination tycker jag!

Några bilduppdateringar tycker jag passar bra här.


Såhär gör vi på våra luncher då sömnen lockar mer än att byta om!

Emelies snygga outfit och vi liggandes och vilar!


Och Söt-Sanna kom kom och höll mig sällskap med prat och hjälp till plugg idag.


Föresten, såhär ser jag ut nu!



I'm a big, big girl!

Jajemän! Nu är jag 18 år, stor tjej! Tar mina egna beslut.. Yes. Alltså.. oh, det känns så skönt och jag dö-längtar till i helgen inför tvådagars-fest.

Min dag har iallafall varit kanonbra! Vi målade hela dagen, fick sluta tidigare så jag for till banken och fixade internetbank med dosa och ett e-kort. Sen gick jag förbi Önska och sa hej till Pernilla innan jag åkte med bussen hem.

Så kom det lite släkt hit, min morfars syster Elisabeth från Göteborg kom hit och sa grattis och fikade. Alltid lika kul att träffa släkten från södra Sverige! Så kom Pernilla precis då vi skulle käka så åt vi köttfärssås med spagetti och så tog jag en cider till! Mumms, Peace Melba. Så fikade vi alla och jag öppnade presenter. Fick jätte fina presenter, jag är supernöjd! Tänkte lägga upp några bilder på vad jag fått idag, nästa presentöppningarna blir inte förens på söndag!



Armband från Tomas Sabo av mamma, tack ♥  


Halsband från Tomas Sabo av Irene, tack!



Audi 100 -91
av mormor & morfar, tack ♥


Örhängen av Pernilla, tack ♥


Pengar av mamma & Presentkort av Robban, tack!


Mässa & tidig födelsedagspresent till mig själv.

Jag hade lilla uppkörningen imorse halv åtta på morgonen så var jag klar tio över åtta så då gick jag till Nolia så kom Sanna dit typ kvart i nio. Sen mötte vi upp Pernilla och sen kom Märta också och gick med oss. Jag tror jag fick hem 13 pennor och en massa nyckelband, kapsylöppnare och en massa mera. Sen så åkte jag, Sanna och Pernilla till skolan och käkade och så skjutsade Sanna mig och Pernilla till pappa på jobbet så satt vi och pratade med honom och sen gick vi upp till Telia så köpte jag mig en Iphone 3GS 16GB Vit. Supersnygg är den! Så Tomas har nyss hämtat upp den och ska jailbreaka den och låsa upp den så jag kan använda Halebop i den.

Vi gick sen tillbaka till skolan och efter Kraków mötet så gick jag till Pernilla, så nu har jag färgat mitt hår. brun-mörkrött är det nu. Superfint blev det! Är jätte nöjd, tack för hjälpen stumpan ♥

Ja så nu sitter jag hos pappa och väntar på att Tomas kan bli klar så jag kan ringa mamma och be henne hämta mig. Jag kan lova att det ska verkligen bli skönt att få sova ut imorgon och imorgon fyller jag 18 år! Känns inte alls som det, kanske imorgon men inte idag iallafall. Det känns typ som om jag fyller år om ett halvår.

Så imorgon kommer lite släkt och vänner och fikar hos mig. Sen ska jag ha fika hos pappa också nästa vecka då lite annan släkt & vänner kommer. Blir trevligt!

Nu ska jag sätta mig och umgås med lilla sys & Gabbis i soffan framför tv:n. Ciao!


Lägger upp en bild på min älskade pappa ♥


Jag idag.



Sovmorgonen blev ännu längre.

Piteå Trafikskola ringde just, Christer som jag ska ha lilla uppkörningen med idag är sjuk så den flyttade vi tills imorgon halv åtta istället. Så nu fick jag ännu mer sovmorgon, så nu ska jag ta och göra mig klar sen sätter jag mig nog hära och fördriver tiden.

Lyckligtvis så har jag kvar min klipptid idag iallafall, jag längtar så! Oj, vad det ska bli skönt att klippa mig och få av lite tyngd i håret. Nä nu måste jag gå och föna håret och göra mig klar, ha en bra dag! Ciao..


Superbra dag!

Sanna hämtade upp mig halv ett här i Hortlax så körde vi ner till skolan och tog en promenad med Jolly så hon fick busa och springa av sig. Sen gick vi in hos Sannas syster och satt och pratade och sånt. Sen åkte vi in till Gallerian åt Sannas syster som skulle ha näsdroppar till lill bäbisen. Så åkte vi förbi Pierre som stod och fixade i sin bil och så åkte vi och lämnade näsdropparna till Sannas bror och for hem till Sanna en sväng. Så åkte vi tillbaka till Pierre och for sedan till Sannas pappa och lämnade bilen så hämtade Pierre upp oss.

Då åkte vi till Sanna, satt och spelade kort och sen for vi och handlade inför middagen. Blev bjuden på middag där & vi gjorde det suveränt gott! Måste verkligen prova det vi gjorde igen.. Det var sjukt gott! Efter middagen så åkte vi in till stan igen och hyrde en film och köpte lite godis då vi var påväg till Sanna igen. Sen såg vi "Hemma bäst, borta värst". Eller jag hann inte riktigt se den klart innan mamma hämtade mig men det gör inget.

Så nu sitter jag iallafall vid datorn, är tröt så jag funderar på att lägga mig. Jag har lilla uppkörningen imorgon så jag hoppas att det går bra! Håll tummarna och tårna för mig. Måste bara säga också att jag hade så himla kul idag, jag har saknat dig Sanna..

Nu lägger jag upp lite bilder från idag, enjoy!








Promenad med hundarna & Sanna.

Nu sitter jag och väntar på att Sanna ska komma och hämta upp mig så ska vi ta en promenad med hundarna i det fina vädret. Kommer bli skönt att få lite frisk luft och ta lite kort med kameran så man har någonting att uppdatera med. Kommer säkert slänga in några här men kommer nog ladda upp dom på Fejjan.

Nä nu ska jag ta och lägga fram kläderna och allt så jag är klar då hon kommer! Ha en trevlig dag, ciao!

Tidresenärens hustru

Jag såg klart "Tidresenärens hustru" för ett tag sen. Tyckte den var okej men inte mer än det. Den var så himla seg att jag blev less men handlingen var väldigt bra. Tyckte inte filmen kom igång förens i slutet..

Jag funderar på att gå upp och sminka av mig och sen lägga mig i sängen och smsa där. Känns som om det inte finns mycket att göra på datorn idag.. Allt känns så dött! Finns inite ens någonting att tidsfördriva med. Provade att spela Icy Tower men det blev jag less efter två gångers provning.. Jag nötte det i sexan hur länge som helst & jag var bäst i det. Men det går inte lika bra nu och då blir jag less!

Nåja, ska inte skriva mer idag nu.. Har skrivit och gjort allt för många inlägg idag känner jag men vad gör man med brist på att göra någonting! Godnatt alla, ciao!

Imorgon ska jag baka negerbollar, mumms!!


Jag läntar tillbaka till Sthlm, det var så kul! Hoppas tiden går fort..


Passade på..

Passade på att fixa bloggen lite innan jag ska börja se den andra filmen nu. Sanna smsade mig nyss om vi skulle träffas imorgon och det vill jag ju gärna så hon skulle höra av sig imorgon om hur hon mår och sånt eftersom hon är på fest ikväll. Så träffas vi imorgon så blir det en promenad med hundarna och en massa prat för att ta igen dom förlorade åren.. Men det skulle vara riktigt trevligt, nu ska jag se film! Hade bra ikväll, sup lugnt alla! Ciao.


Supergammal bild på mig och Sanna från sommaren 2006. Jag var 14 år
och hon var 15. Men roligt hade vi!


Hollywood Undead - Undead



Sjukt bra låt, jag lovar!


I loved it, I loved it, I loved it!

Nu har jag sett klart "Walk the line", tog en paus i filmen och gick kvällspromenad med vovvarna. Det var riktigt skönt & det var inte alls kallt ute. Måste iallafall säga att filmen var superduper bra! Jag älskade den, så himla mysigt & bra. Jag rekomenderar den verkligen om ni inte har sett den! Snart ska jag lägga mig och se "Tidsresenärens hustru" och se om den är lika bra. Ha en superbra kväll, ciao!

När jag föddes fick jag välja mellan att vara superbra i sängen eller ha ett bra minne, det konstiga är att jag inte kommer ihåg vad jag valde & att jag har ett dåligt minne..

I don't giva a fuck what yor think or say, we're gonna rock this whole place anyway.

Sådär ja, nu har jag käkat gott och mamma och Robban har gått över på middag hos Sandbergs. Så nu ska jag lägga mig ner och se "Walk the line" och smälta maten lite. Sen tar jag vovvarna och går ut på en kvällsprommis. Trevlig kväll, ciao!


Blir mysigt ikväll.

Nu har jag och mamma kommit hem från stan. Otur som var så hade Märta
och Mange stuckit iväg till Norrfjärden då vi var i stan men hon skulle ringa mig
då dom var påväg tillbaka så far vi nog och hämtar mitt godis då. Vi var och
handlade mat till mig eftersom dom är bjudna på middag så för mig blir det lövbiff,
strips & bea, jag ska njuta! Sen har vi hyrt filmer med, jag ska se typ "Tidresenärens
fru
" eller nått sånt och så köpte vi "Walk the Line" som jag också ska se. Så jag
ska vara hemma och mysa ikväll. Jag får ta min vovve som sällskap i soffan!

Nu ska jag försöka fördriva tiden lite, hade. Ciao!


Ready to go.




Dagens jag, dagens kläder..

Jag försöker få tag i Märta för vi ska snart fara in till stan och handla lite och
så hade vi tänkt hämta mitt godis och min dricka. Men hon har nog slut ström
i mobilen och Mange svarar då inte på sms då jag skriver.. Knasigt! Jag hoppas
dom inte sover för jag ringer snart till Mange, jag hatar att väcka folk.. Själv om
någon ringer till mig då jag sover och säger "Sover du?" Så säger jag alltid "Neej,
neej.. Jag bara ligger i sängen.."

Nåja, svarar inte Mange på sms om tio minuter så ringer jag, svarar han inte då så
går jag och bankar på deras dörr. Jag ska inte vara utan mitt godis ikväll! Nåja, nu
ropar mamma så jag tror jag ska gå upp så ska vi ta min bil och fara och övningsköra
in till stan, sweet! So long.


Godmorgon.

Vaknade för 50 min sen men jag har inte tagit mig upp förens nu.. det var så varmt och mysigt under täcket. Ska faktiskt ta och hoppa i en varm dusch nu och sen äta frukost, är sjukt hungrig! Har ingen aning om vad jag ska göra idag, kommer säkert bli att ta det lugnt och ligga i soffan som mest. Sen imorgon ska jag ta tag i allt fika som vi ska ha på onsdag.

Ne, nu går jag och duschar.. So long!

Min oturs dag.. är idag!!

Nu är jag hemma från bion, sitter i soffan och bara tar det lugnt.. Njuter typ av lugnet & hoppas att inte mera kan gå fel idag. Jag kan berätta vad som gick fel idag..

Först när jag rengör penseln på skolan med en stålborste så sticker jag in ett spröt rakt under nageln så det börjar blöda & göra ont..

Sen när vi sitter och väntar på att dom ska släppa in folk på bion så tänkte jag "jag tar en godis" så lyfter jag upp ("prasselfria påsar" d.v.s en box) godis påsen ur påsen och så tappar jag den så halva godispåsen var ut på golvet. Så jag och Märta i kör säger "Neeeeeeeeeeeej..." och så såg alla det, så jag skämdes!

Sen när Märta kört hem mig och jag kommer innanför dörren så säger jag "VAFAN" och ringer upp Märta fast då har hon på ljudlöst som vanligt. Så nu ligger mitt godis + min dricka i hennes bil..


Otur? Jo, eller så är jag bara sämst som Emelie sa!

Jaja, kan berätta om filmen. Den var inte så bra som vi trodde den skulle vara. Den var bra i början och jag hoppade till ett antal gånger kan jag lova men lågan i filmen slocknade efter ett tag och blev rätt så tråkig. Men fortfarande så hoppade det fram saker och sånt så jag hoppade till. Hade iallafall någonting att göra och fick umgås med BästMärta ♥

Nu ligger jag och funderar på vad jag ska hitta på tills jag vill sova, för det vill jag inte än.. Men ska inte skriva mer här nu. Ciao!



Åååh, jag vill tillbaka till Kittelfjäll.. Nästa år då jävlar far vi dit Babe!


Skräckfilm på bio ikväll!

Märta ringde och hörde om jag ville följa med på bio och se "The Wolfman" med henne. en skräck såklart! Så ikväll blir det skräckfilm på bio.. Sen ska jag hem och sova själv, det är det värsta efter skräckfilm. Att sova själv! Men jag får väl bosätta mig vid datorn hela natten om jag inte kan sova.

Såja, nu ska jag dra till Mange och Märta. So long!


Klar med städningen! ;)

Är äntligen klar med städningen men nu har jag ingenting alls att göra.. Ikväll blir det nog att baka negerbollar om inte någonting annat händer. Har inga planer alls, tråkigt men sånt är väl livet. Jag hoppas på att jag får den andra delen av en film från Johanna snart, då kan jag lägga mig ner och mysa till den men just nu har jag åssit & inge att göra.

Fick en kommentar om att jag skulle följa med på Step in? det stog inget namn, så.. Vem var det? :P

Kort dag idag!

Tror att det här har varit slappaste dagen på skolan på länge! Först hade vi Engelska så jag satte mig vid en dator och skrev om Johnny som jag ska redovisa om. Sen hade vi gympa och tydligen skiller så jag hade innekläder och vi var så lite folk så vi var i en liten hall och typ bara hade kul sen satt vi också och pratade en hel del. Dessutom så slutade vi tidigare och hade käkat klart fem över 11 så vi ringde Stickan och började tidigare. Så jag hann med kvart i två bussen! Dock stressade jag lite.. Sprang från måleriet till omkl. rummet tre minuter innan den gick, bytte om på en och en halv min och sprang ner till busskuren!

Men nu är jag hemma och jag ska städa rummet, lovade mamma & faktiskt så vill jag det själv. Det ser ut om om jag inte städat på månader! Dags för det då.. Ciao!



Märta laddade upp ett väldigt gammalt kort på mig på FB.. Sitter föresten
och biter på tungstaven så lite konstig min xD Enjoy!


Godnatt!

Nu är det alldeles snart dags att lägga sig och sova. Jag har ganska lång dag imorgon, börjar tio över åtta och slutar halv tre. Så är inte hemma förens kvart över tre. Så måste jag städa rummet och sånt då.

Eller, jag ska ta och se Criminal Minds nu när jag inte har nån att prata längre med på msn! Sov gott alla, ciao!


Haha, har ni sett likheten mellan Dr.Cosmos och våran mattelärare Anders?
Sjukt roligt :)


Det pirrar i magen!

Det har redan börjat.. det pirrar, det stressar.. Ooh, det är lite mer än en vecka kvar och nästa vecka kommer gå snabbt. Jag är uppbokad nästan hela veckan.. Måndag - klipp, tisdag - färga hår och bli färgad - onsdag - födelsedags fika, torsdag - umgås med Johanna, fredag - födelsedags fest hos Karin, lördag - fest igen!, söndag - ligga hemma och må som man förkänar.

Jag blir så jävla förbannad på dig, håll käften och gå och lägg dig! Du är ju fan slut i huvudet människa!

Äntligen hemma!

Jag hade så tur idag att mamma inte hade börjat då jag var på skolan. Jag satte mig på bussen och då dog mp3:n. Och jag kan inte jobba en hel dag med måleri utan en mp3. Så då kom hon halv tio förbi med sladden till den så lånade jag en lärares datorn och satte den på ladd. Sen hämtade jag den då vi gick på lunch. Sen efter lunchen blev det hårt jobb. Vi hann klart hela första varvet och sparmålningen. Sen fick vi sluta tidigare också, vi skulle fått sluta fyra men då fick vi sluta kvart över tre istället.

Jag tror jag ska ta och plocka ihop lite i rummet, det ser ut som som en gris stia. T.o.m cider burken från i lördags står kvar.. Sen ska jag lägga mig och se nyaste avsnittet av CSI NY. So long!


Bild på mig från sommaren 2008.


Godmorgon.

Det är morgonar som den här som gör att man verkligen älskar sovmorgon! Jag är så trött så jag tror jag dör. Tur vi har måleri hela dagen så man inte måste springa från olika klassrum och sånt. Jag kan säga att jag kommer att sova i bussen påväg till skolan. Jaja, ska upp och käka frukost nu sen knalla iväg till bussen! Ciao..



Några gamla bilder.


Dags att krama kudden.

Nu ska jag lägga mig och sova, känner att ögonen inte vill hänga med i filmen. Det är så synd för jag älskar "2 fast 2 furious". Dom filmerna är så sjuk bra, önskar verkligen att jag hade ett tv-spel med några drift-spel. Jag älskar nästan alla olika slags bilspel, speciellt drift.. Nåja, nu ska jag bära upp min älskade hund till sin bädd sen ska jag krama kudden och drömma sött! Godnatt!


Trött? Svar, ja..


Utomlands.

Jag vill utomlands, ligga i solen med en kall drink i handen.. (försöka) Bli brun.. simma omkring i det turkosa vattnet. Åh, jag vill jag vill jag vill.. Jag vill följa med Pernilla och Clas, men jag vill inte åka själv med dom! Då kommer jag komma hem helt förstörd av att ha sovrum brevid dom.. Haha, någon som är sugen att följa?


Thailand?

Eller Grekland? Äh, jag vill bara dit det är varmt!


Brr..

Kom just hem från skolan, det är ju svinigt kallt ute! Kan inte bara sommaren komma med värme så man kan ta av sig kläder istället för att ta på sig.. Ligga och sola och bara mysa! Istället ska man måsta hålla sig inne för att inte frysa ihjäl.

Lång dag blev det också idag, till fyra. Men fick mycket gjort iallfall och nu är maten klar så nu ska jag springa upp och käka! En vecka kvar..

Lägger upp en riktigt gammal bild på mig som jag hittade på en skiva. Enjoy!


Jag blir så less, kan du bara hålla häft!

Äntligen hemma, det har ju blivit svinkallt ute sen i morse! Höll på att frysa ihjäl påväg hem från bussen.. Och hungrig är jag också, tur att mamma börjat med maten så den är inte allt för långt bort.. Min vikt sjuker föresten mer och mer nu förtiden, fattar inte varför. Jag är nere på 52 kg nu, normalt väger jag 54-56 kg. Jag får väl ta och lägga mig och se en film ikväll och smaska i mig lite ostbågar!

Skolan gick hur segt som helst idag, mötte upp Pernilla då jag kom till skolan eftersom det var ett tag tills jag började. Så hade vi engelska som vi fick sluta tidigare och sen gick lunchen riktigt segt! Sen hade vi matte och den gick tio gånger segare än vad det brukar va och samma sak med samhällsen. Sen hade vi möte med dom som ska till Kraków och såg en film som jag nästan somnade på medans min mage skrek efter mat..

Jaja, ska inte skriva mera här. Är förbannad och irriterad! Tycker att du helt enkelt bara kan ta och hålla käften och sluta ta upp mig i alla dina jävla inlägg. Lämna bara mig och mina vänner ifred, dom förkänar inte att få ditt skitsnack och helvete!

Skola snart...


Dags att dra sig mot skolan alldeles snart. Ciao!


Nyduschad & nyvaken.

Nu är man vaken, kunde snosa lite dag.. Skönt, kan jag lova! Har nyss duschat så jag stoppade igång lite musik så ska jag föna håret och göra mig klar inför skolan! Vi har kort dag idag men då har vi möte med alla som ska till Kraków också så kommer nog inte vara hemma förens kring halv fyra ändå. Nu måste jag skynda mig. Ciao.

Burr, det är kallt ute!

Körlektionen idag gick kanonbra! Nu är det riktigt nära tills uppkörningen och teoriprovet! Åh, jag längtar så! Sen är det bara 9 dagar kvar tills jag fyller år! Kommer bli superbra dethär. Jag har en massa att se framimot, först födelsedag sen födelsedagsfest, hål i tungan, sportlov, Kraków med bygg, påsklov, Stockholm, PDOL eller sommar överhuvudtaget.

Skolan gick iallafall fort, vi slutade halv så jag satt mig ner och väntade på bussen så kom Sanna och satt sig ner som väntade på hennes bror. Så vi satt och pratade om lite olika saker, trevligt var det! Sen åkte jag buss hem och nu är jag hemma. Så snart ska vi äta middag sen ska jag sätta mig ner med Engelskan och försöka få lite annat gjort också. Uppdaterar senare, so long!


En lång power-nap..

Jag la mig och såg "Världens undergång Del 2" som vi ska ha sett till på tisdag, vi har läxor att se dom avsnitten innan vi åker till Polen. Och precis i slutet av den så somnade jag, sen vaknade jag av larmet klockan åtta men då låg jag kvar och sov till halv nio. Det var så sjukt skönt, jag är helt slutkörd sen idag! Det ska verkligen bli skönt att krypa ner under täcket och drömma sig bort i tankarna. Jag längtar verkligen, kanske blir att ta sig en tidig kväll idag. Då kanske man är utvilad tills imorgon, skulle vara perfa!

Jag måste bara säga att min hund är så sjukt kär i mig idag märker jag. Först då jag kommer hem blir han helt tokig och sen när jag la mig i soffan så la han sig mot min mage och somnade. Sen har han legat bredvid mig då jag vaknade och satt på datorn. Sen blev det så varmt så han gick ner och la sig på golvet i fem minuter. Sen hoppade han upp i soffan igen och borrade sig ner alldeles nära mig nu. Han är så söt!


Jätte gammal bild från då jag och mamma hade varit på utställning med honom,
det var första utställningen jag gick med honom och då blev han Svensk Champion!


Bilderna från idag.









Härligaste dagen på väldigt länge!

Jag somnade där kring två snåret efter att alla hade farit och dom hade slutat sjunga kareoke. Sen vaknade jag av larmet klockan nio men jag låg kvar i värmen under täcket till halv tio. Då steg jag upp, tog på mig understället och gjorde alla saker klara. Sen gick jag över till mormor och morfar och fixade igång skotern med morfars hjälp.

Så drog jag iväg till bilbron och ringde till Pernilla men dom var inte riktigt klara så jag körde till Frasses och satte mig där tills dom kom. Sen körde vi ut på isen och väntade där på Per men han hade inte sett oss och hade fortsatt kört till Svensbyn så då drog vi iväg dit och senare fortsatte vi till en grillstuga. Så satt vi där framför elden, pratade och jag njöt av värmen. Sen strax efter tre så begav vi oss hemmåt. När vi kom ut på älven så blev det vitt, man såg inte någonting så jag följde bara med strömmen. Tillslut såg jag vars jag skulle så då sa jag hejdå till dom och körde hem mot Hortlax. Jag passade på att ta lite fina kort påvägen hem då himlen var orange. Jag vet inte än om det syns på bilderna men jag hoppas det. Jag kommer att ladda in bilderna idag och lägga upp dom senare.

Jag har nyss kommit ur en dusch och ska ta och klä på mig, föna håret och sen äta lite mat innan jag bosätter mig här igen. Jag hade iallafall hur kul som helst idag. Så vi ska snart göra om det! Nu ska jag upp iallfall, ciao!

Superhärlig kväll, skoterkörning imorgon!

Nu är jag hemma, kvällen har varit super! Vi for och hämtade Pernilla kring halv fyra i stan och sen satte vi oss och pratade ett tag i mitt rum. Sen gick vi upp och tog en cider och satte oss och spelade kort tills det kom lite folk. Så blev det fruktbål och väldigt väldigt god middag. Cider till maten och sen gick vi ner och spelade kort för det blev bastu uppe. Kring halv tio kom Clas och Per och hämtade upp oss så for vi först förbi nån och hämtade en rem till skotern sen for vi in till stan till Pernilla som hämtade underställ och sånt för imorgon. Så forsatte vi färden hem till Clas och Per så satte vi oss och spelade kort. Några andra kom också förbi så satt vi och spelade utslagspoker med dom. En super bra kväll blev det, fast det enda som håller mig sällskap nu är sms.. Men det är ändå trevligt!

Imorgon ska jag dock upp ganska tidigt, det blir skoterkörning under dagen! Kommer bli super, bara jag hittar vägen till där vi ska träffas! Men det tror jag att jag gör. Jag ska ta mammas skoter eftersom pappas och min/lillebrors är uppe i Kåbban. Kommer bli super med varm mjölkchoklad och mackor!

Nu ska jag inte skriva hära mer, måste spela musik på högsta nivå för att inte höra kareoken som dom sjunger däruppe! Hade bra, caio!


J'veux ton amour, et je veux ta revanche!

Sådär, nu har man hjälpt mamma lite med att skära lite olika frukter. Snart är det fest hära för Robban. Massor med mat kan jag lova och andra godsaker. Jag är redo också, sminkad & klar! Nu väntar jag bara på att Pernilla ska ringa så ska vi köra in till stan och hämta upp henne.

Alltså ni ska bara veta hur sjukt mycket jag längtar efter värmen, sommaren & fester ute! Sweet, jag är taggad långt i förväg inför sommaren. Så är det bara 11 dagar kvar tills jag fyller år & den 20 blir det fest för mig. Märta kan tyvärr inte komma så hon ska ta mig på en krogrunda helgen efter, det blir awesome! Nu ska jag försöka få tag i Pernilla och se om hon svarar! So long amigos..


Superhärlig kväll!

Tur att jag fick någonting att göra, Märta kom och hämtade mig så for vi till henne där Mange var. Vi satt och pratade och så kom David dit. Sen drog vi en sväng till Norrfjärden och dumpade av lite saker, körde till ett annat ställer där och dumpade av mer saker. Sen drog vi in mot stan igen, for till Munksund och mötte Jadde så skulle dom på statiol och pratade där ett tag. Sen drog vi vidare mot någon Robert men han kom typ aldrig så David skjutsade hem oss till Märta så la vi oss och såg "Baby mama" eller nått sånt. Jag somnade i slutet för jag var så sjukt trött, sen väckte Märta upp mig, hon somnade visst också ett tag. Så då skjutsade hon hem mig så satt vi och funderade på en låt så jag var tvungen att skicka ett sms till Mimmi och höra vad låten hette. Skönt att få det ur skallen så man slapp sitta och tänka på det hela natten.

Nu är jag hemma, ingen är vaken eller så är dom inte vid datorn, tråkigt! Då blir det sängen som får hålla mig sällskap istället. Christoffer kommer hit imorgon och ville koppla in mitt ljud i bilen så visst nog fick han det. Så han skulle ringa imorgon någon gång under dagen.

Imorgon är det också fest för Robban som fyllde 50 år i torsdags! Så mamma skulle bjuda mig på några cider och så kommer Pernilla hit då hon har slutat jobba klockan tre. Så kommer Clas nog och hämtar henne på kvällen, ingen aning om när eller sånt. Men ska iallafall vara med henne under dagen!

Söndag blir det massage time med Märta, fick höra idag att jag har verkligen "magiska fingrar". Jag tror faktiskt det också, helt ärligt. Fast, dom gör inte alltid rätt förde.. Som t.ex när dom pillade av ljudet på ljudkortet på datorn när jag satt och pratade på msn. Fick pillra mig fram till det och få igång det igen, tre gånger har det hänt! Men jag tror att jag lägger mig och snarkar nu, godnatt!


I love my girl ♥


Idag..

Jag är riktigt hungrig nu men när jag kollar efter mat så känns det inte som om någonting passar, snart måste jag äta. Känner bara blä,blä,blä när jag kollar runt. Hoppas det blir god middag ikväll! Justja, min älskade mamma har köpt mig ett par lackleggins nu eftersom dom var slut då jag skulle köpa den men hon hittade nu ett par! Sweet, nu saknas bara nya skor, nya smucken och så. Nu kommer mamma och hämtar mig! Ciao! :)

Hero of war

And the shells jumped through the smoke
And into the sand
That the blood now had soaked
She collapsed with a flag in her hand
A flag white as snow

A hero of war
Is that what they see
Just medals and scars
So damn proud of me
And I brought home that flag
Now it gathers dust
But it's a flag that I love
It's the only flag I trust

He said,
"Son, have you seen the world"?
"Well what would you say, if I said that you could?"

Klar för dagen!

Det var riktigt skönt idag att bara ha två lektioner, först engelska & sen idrott. Det var sjukt roligt på idrotten då vi hade vollyboll. Älskar att spelade, det är så roligt! Sen väntade jag på bussen och när jag kom hem så städade jag ihop i mitt rum och packade sakerna till mamma.

Har ingen aning om vad jag ska göra idag, kanske blir att umgås med Märta men det är inte säkert. Sen på lördag så ska jag vara med Pernilla och så kanske det blir att fara ut och grilla med skoter och sånt. Har ingen aning om när eller med vem, men vi får se hur det blir!

Nu ska jag ta och packa ner sminket och det sista. Ciao!


Jag bara måste ha!

Nu vet jag vad jag önskar mig då jag fyller år


Blir galen, vill vill vill haaa!


Hemma från Max!

Nu är jag hemma igen, pappa hämtade upp mig så for vi förbi Lundströms måleri och kollade lite priser & nu kan jag äntligen göra klart min projektplanering! Sen for vi till Max och åt, jätte gott var det! Så nu är man mätt för resten av dagen. Jag ska snart gå ut en prommis med Nisse så han får rasta sig. Sen ska jag nog lägga mig i sängen och se någon film om jag inte hittar någonting annat intressant att göra eller pratar med någon intressant.

Nåja, Nisse kanske behöver få gå ut nu. Maten ligger då nere i min magen nu så jag kan äntligen röra på mig! Hade bra, ciao!

Sanna hade lagt in två väldigt gamla bilder på oss två, se här om ni vill kolla!


Saker jag ska/vill göra under 2010

Hål i tungan
Födelsedags fest
Ta körkortet
Åka till Kraków med skolan
Köra ner till Stockholm
Sommarjobba
Pite Dansar & Ler
Åka utomlands
En till tatuering


Sen vet jag inget mer..

Då var halkbanan avklarad!

Såja, nu är det bara att köra dom sista lektionerna sen göra uppkörningen och teoriprovet. Halkbanan var rätt så kul tyckte jag, jag hade förväntat mig att det skulle vara roligare men det var ändå roligt! Så nu resten av dagen ska jag plugga, det behövs kan jag lova!

Ska bara fördriva tiden en stund till på datorn innan jag börjar, ciao!

Halkbanan imorgon!

Ja ni, nu är man hemma. Jag känner mig gode trött trots att jag hade sovmorgon imorse. Körlektionen gick iallafall kanon trots vädret, vi körde motorväg och det blev gode vitt ibland men det gick riktigt perfekt! Efter körlektionen hade vi samhällsredovisning, det gick väl si och sådär.. Sen hade vi möte om Kraków på skolan klockan två. Vet ni vad vårat sovställe heter? Aqq Hostel!! Lät lite läskigt men det såg riktigt fint ut! Och som tur så får vi alla tjejer förmodligen sova tillsammans som det ser ut nu!

Imorgon har jag halkbanan, jag hoppas verkligen att vädret blir bättre till imorgon, tror det skulle vara roligare då! Men jag ska vara dära klockan åtta så jag måste snart lägga mig och sova så jag orkar mig upp och orkar mig dit! Jag ska ner en snabbis och umgås lite med pappa innan jag lägger mig i sängen och ser Två och en halv man, sen blir det godnatt för mig! So long.


Godmorgon.

Nu är det dags för mig att dra mig mot körskolan, bussen går om tjugo minuter så jag ska ner och se om det finns någonting snabbt att få i mig. Sen börjar skolan med samhällsredovisning och den slutar också efter det! Skönt, men då måste jag ta mig in i det här vädret till banken för att hämta ut pengar inför imorgon då jag har halkbanan, jag hoppas vädret är med mig mera imorgon än idag! Nu måste jag kila, ciao!

Ohlala, Want your bad romance!

Nu har jag äntligen gjort klart samhällsen! Sjukt skönt eftersom det är redovisning imorgon men nu är powerpoint arbetet klart! Sitter och har sjukt tråkigt nu, jag vet inte vad jag ska göra för att fördriva tiden eller någonting..

Hade varit gode kul om man hade gått ut skolan nu och fått flytta ner till södra Sverige för lite omväxling, träffa nytt folk och skita i allt gammalt. Tur att dom säger att trean går skit fort! Jag hoppas verkligen det, för nu går det sakta som bara fan..


Stand for your rights!

Nu är man hemma, hungrig som bara den är jag! Blev en väldigt kort matte idag, han gick bara igenom några saker så fick vi sluta, skönt säger jag bara! Imorgon har vi en lång Samhälls lektion då vi har redovisning! Huvva, jag måste verkligen fixa till den ikväll, får inte glömma det!

Idag på körlektionen så gick det hur bra som helst, vi körde landsväg och bromsade i 80.. Aldrig kunde jag tro att man hinner 150 meter på den lilla tiden. Sen gjorde vi manövertestet också, det var der roligaste jag gjort! Hur kul som helst att sladda lite genom konerna. Jag klarade det på andra gången, var lite för sölig på att backa första gången men sen gick det prima! Imorgon har jag körlektion imorgon klockan tio och börjar skolan 12.05 med redowisning.

Onsdag har jag halkbanan, ska bli riktigt roligt! Dags att dra, magen kurrar för mycket!

Godnatt!



Nu har jag sett två CSI avsnitt, ett Miami & ett Las Vegas. Riktigt bra var dom, nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon! Dock har jag sovmorgon, har dubbel körlektion klockan tio och sen börjar skolan kvart i tolv. Sen har jag skola tills halv fyra så ska jag nog hem och plugga på kvällen. Jag msåte skriva klart min projektplan till projektarbetet och sen ska jag plugga teori till körkortet och lite matte! Godnatt allihopa, sov gott!