Super trevlig kväll.

Har just kommit hem från stan. Har varit med Emma på Nodo och druckit kaffe latte och snackat skit. Super trevligt har det varit iallafall, vi for en sväng på ica också med Robin sen släppte jag av dom hos Robin. Nu har jag fullbokad helg kan jag lova.

Torsdag
Stan med Emma, kväll (vet inte)
Fredag
Tjejkväll hos Emma.
Lördag
Stan på dagen.
Fest på kvällen med Emma & utgång.
Söndag
Bakis fika på stan med Emma.

Det var längesen jag visste vad jag skulle göra varje dag och det var längesen jag hittade på mycket med Emma så det ska bli jätte roligt.

Har fått min lugg klippt också idag hos Ullis, tack för det ♥ Ikväll kanske jag far bort, vars säger jag inte. Det är en hemlis, hoppas ni får en trevlig kväll! Nu har jag loooov!


Återträff för oss som for till Polen.

 

Super trevlig kväll ikväll måste jag säga. Helt nöjd & det måste verkligen göras om! For och hämtade upp Emelie, Olivia, Emma & Mimmi så for vi till Coop och handlade godis för hela slanten. Sen drog vi till Hortlax & for till Nyman. Där såg vi hockey, Skellefteå - Färjestad & Skeå vann! Sen for vi och hämtade bikini hos mig sen hoppade jag & Emma ner i jacuzzin och myste på där! Helt underbart måste jag säga, jag vet vad jag ska skaffa då jag skaffar hus! Sen åkte Jocke med oss hem så jag släppte av han hos honom, for till mig och hämtade mina pengar sen skjutsade jag hem brudarna och nu ligger jag i sängen.

Har prov imorgon, får se hur det går.. Jag hoppas att jag klarar det! Så jag måste börja klockan åtta imorgon, skitkul! Betyder att jag snart måste hoppa i säng annars tar jag mig inte upp! Sov så gott allihopa iallafall! Ciao.




Min lugg är alldeles för lång..

Nu har man fått sig en riktig sovmorgon, ända till kvart i elva fick jag sova.. nästan, blev väckt av ett sms men låg kvar tills kvart i elva. Sen gjorde jag mig klar och for till skolan. Efter det drog jag till banken och hämtade ut pengar till mamma, sen vidare till pappa och fylla på spolar & kylarvätska. Tog även med mig Nisse hem så han slapp ligga där på pappas jobb. Sen for jag och hämtade ut en spackel hink så nu ska jag riva bort kanterna och spackla dom så jag kan börja måla sen.

Ikväll är de återträff med alla som var med i Polen, ska bli roligt och mysa på ikväll. Så far vi förbi ica och handlar lite godis innan vi drar till Hortlax till Andreas. Men nu ska jag spackla, cya!


Min lugg är alldeles för lång nu, måste slå Ullis en pling så jag kan komma in
och toppa den & tunna ut den :)


Tråkigt, så tråkigt..

Idag blev jag försenad pga den förbannade snön, jag är så less den nu! Vill bara att den försvinner.. Min pappa fick iallafall dra lös mig med jeepen imorse från gården.. En halv - en meter snökarm ville inte min bil klara av.. Så pappa gasa på ett bra tag innan den äntligen rullade ut. Men jag tog mig till skolan och de är huvudsaken, jag hade trots allt en bra ursäkt till varför jag kom försent. Vilket jag alltid har då jag kommer försent och de är inte ofta!

På skolan höll jag iallafall att somna, jag var så trött och så sliten.. Ville bara ha en säng att lägga mig i och sova i ett år. Sen efter skolan for jag hem och gjorde varma mackor innan jag drog mig till gymmet där jag träffade Olivia så gick vi och tränade. Det var så himla skönt att jag känner mig som en ny människa! Sen for jag hem och tog mig en lång varm dusch. Sen följde brorsan med till ica och handlade lite frukost och sånt och jag tog mig även en kvällsfika.

Nu sitter jag i sängen och funderar på vad jag ska hitta på resten av kvällen. Några filmtips? Isånnafall får ni gärna kommentera dom till mig. Skulle vara snällt!

Snart är det lov också, jag längtar så! Party blir det, Kåbdalis & säkert mycket umgänge! Jag längtar, ser verkligen fram i mot det här lovet!

Nu ska jag göra annat, ha en bra kväll! Ciao.

Super dag!

Strax efter åtta igår morse drog jag mig mot Clas eftersom vi skulle till Malå och se skoter vm. Vi åkte förbi platsen där Dessie krockade så jag tände ljusen för henne & Johan innan vi åkte vidare till Malå. Det var superkul att vara där och hur spännande som helst! Desstuom är de så kul att två Piteå-bor är med i VM. Det måste ju säga lite om Piteå iallafall! en hamna på pallen, synd att Emil kraschade i andra hitet. Men det var verkligen spännande och man blir så inne i det! Vi började fara hem kring halv fyra iallafall och var hemma kring sex. Så då drog jag mig hel och hoppade i en varm dusch för att få upp värmen och skulle göra fläskfilé och strips så jag la ner fläskfilén i vatten så den skulle tina men när jag kom ut ur duschen så var allt vatten borta. Så det fick bli en grillbiff från Sunes för att jag skulle hinna.

Sanna kom och hämta mig ett tag innan nio och skjutsade mig till Cilla så satt vi där och spelade ölspel och hade trevligt. Sen promenerade vi över till Ville och var där ett gode bra tag. Sen promenerade vi in till Pentan och shakade tills dom stängde. Jag lovar, jag måste ha bränt en hel den kalorier igårnatt. Sen följde jag med Petrus & Nice till Dennis och där somnade jag, sen kom Sanna imorse och skjutsade hem mig till pappa så la jag mig och sov och vaknade upp kring ett. Sen har jag bara varit ner och ätit och legat i sängen tills nu. Och ska fortfarande göra det men ska försöka ta mig upp sen och umgås med Sanna!

Ha en bra dag, ciao!





I ♥ my tattos


Min första, står "Malin". Ska fixas till då jag bestämt mig hur jag ska göra det.

Min andra, tre liljor som står för "Stolt, stark & självständig".


Skoter vm i Malå.

Idag började jag skolan kl 8 och slutade kl 10, riktigt skönt! Vi städade i måleriet och gick igenom allas lådor så alla hade det dom skulle. Super bra! Sen for jag hem och färdigstrykte taket i brorsans rum. Så nu är det gjort, bara väggarna och golvlisterna sen men det blir bra tillslut!

När jag var klar drog jag till Pernilla och spelade kort, sen mötte vi upp Walle en sväng innan vi drog till Hortlax och hämtade kläder till imorgon, täckisar & festkläder. Så drog vi hem till mig så bytte jag kläder och gjorde mig klar, sen vidare till Pernilla så gjorde hon sig klar. Sen for vi och käkade jag, hon och Clas.

Imorgon ska jag upp tidigt, ska vara kring halv nio hos Clas sen drar vi till Malå och ser skoter vm där. Kommer bli skitkul! Sen efter det ska jag hem, käka och göra mig klar inför kvällen för då blir det party! Men nu ska jag dra mig härifrån iallafall, sov gott! Ciao.

Projektarbete

Logg:

23 Mars 2010

Arbetstid: 5 timmar
Material: Pensel, papp, maskeringstejp & kutter.

Jag började med att skruva ut skruvar och dra ut spikar från golvlisterna. Sen tänkte jag golvet och la undan listerna. Jag målade tak & alla lister förutom golvlisterna som jag ska ta senare.

Såhär såg det ut:




Efter första varvet:



Helt klart full dag för mig idag..

Nu är man vaken, sitter och väntar på att pappa ska komma hem med lite frukost till mig.. Är jätte hungrig! Sen blir det att slänga på sig målarkläderna och dra sig till skolan och ha måleri till fyra. Sen hem igen och måla andra varvet på taket och listerna. Så ska Pernilla hålla mig sällskap under tiden! Jaja, ska slänga på mig kläderna och vänta på pappa nu. Ciao!

Jag längtar tills sommarlovet..

                                                   

Home.

Nu är man hemma efter en lång dag med skolarbete. Började i verkstan med att slipa upp en dörr så ska den bredspacklas och målas. Efter påsklovet ska vi tydligen få fixa till dom översta fyra punkthusen i entréerna. Dekorativmåla där, kommer bli kul! Efter skolan for jag, Olivia & Karin förbi och kollade efter sommarjobb. Men han visste inte riktigt nu men skrev upp våra namn som intresserade så vi ska tillbaka dit i början av maj så vet han. Jag hoppas verkligen!

Jag har ändå gode mycket arbete framför mig:

Projektarbete i lillebrors rum: måla tak, riva tapeter, spackla, måla, bildmotiv på väggen.
Tapetsera om hos Ullis.
Mest troligt måla om några rum hos Robban & Marita.
Bildmotiv här hos mamma.
Måla om trappväggarna osv hos pappa (senare projekt)
Mest troligt bildmotiv i mitt rum här hos mamma.

Sitter och väntar på maten nu, sen ska jag till pappa och slänga ut alla lillebrors saker från hans rum och sen ska jag och träna på Step in. Efter det kanske jag stannar hos pappa så ska jag plugga. Sen imorgon blir det att fara på Lundströms och köpa färg & papp sen hem till pappa och börja måla taket och listerna.

Nu ska jag inte skriva hära mer! So long :)


Jag saknar faktiskt min snelugg..


Bildbomb.

 

Nu har jag käkat middag, ensamt var det men så himla gott! Gjorde lövbiff med strips, stekt lök, gurka & beasås till. Så nu är jag mätt, har plockat & diskat undan och nu ska jag ta det lugnt en stund. Har städat rummet också så jag har fått bort allting från golvet nu. Sen for jag och morfar ner till stugan kring lunch och hämtade upp gitarren så nu plinkar jag på för fullt och försöker lära mig.. Vilket inte går som jag vill, men det får ta sin tid.

Ikväll ska jag vara med Sanna och Pierre, så ska till Öjebyn kring 7 ikväll sen får vi se hur sent det blir. Gick och la mig tre igår, kom hem kanske halv tre men vi hade riktigt kul!

Lite bilder från Krakow och fram tills nu.


Flygplatsen i Skavsta.

Flygplatsen i Skavsta.

Uppe i tornet på en kyrka i Krakow.

Tisdagens dricka var det, taget dagen efter.

Patriks söta hund, Tyson.

<- Mange & Zacke -> igår :)

<- Märta & jag -> igår :)


Då var man hemma..

Åkte till Märta efter middagen, vi for direkt och kollade på en balklänning och det var verkligen the one för henne. Helt perfekt så nu är det klart, skönt för henne! Vi skjutsade hennes pappa, Camilla och Svea och sen for vi förbi Mange och sen ner och handlade och vidare till Märta. Så käkade vi tacos och sen kom Zacke dit. Vi satt och spelade kort och hade riktigt kul, många goda skratt har man fått! "Alla barnen var snälla förutom Malin, hon var gift med Stalin.." Jag höll seriöst på att dö och sen gjorde vi masker och hade skit kul. Laddar upp bilderna sen för det är ingenting jag orkar den här tiden. Känner mig verkligen sliten nu när man är hemma, då jag var där så var jag riktigt pigg!

Nu är man själv i huset i helgen också, mamma & Robban samt hundarna är i långträsk så jag sover i ett tomt mörkt hus.. Hatar att vara själv i mörka hus, speciellt på kvällen. Men nu ska jag ta och sova iallafall, orkar inte sitta här mer. Godnatt, sov gott!

I ♥ my piercing



Snöbus & balklänningar.

Drog hemifrån strax efter nio, hämtade upp Emelie & Olivia sen vidare till skolan och hämta upp alla madrasser så for vi till Strömlida. Blev ett åk ner, det var så himla jobbigt att gå upp där men skitkul att åka ner. Olyckligtvis hamnar jag alltid baklänges då jag åker madrass så hela Strömlida backen ner åkte jag baklänges men.. jag gled längst! Sen hade vi snö-rugby! Det var hur roligt som helst att tackla, slänga sig springa och allt möjligt. Jag blev hur snöig som helst men det var lätt värt det!

Märta kom till skolan då vi slutat lektionen så käkade vi palt och sen åkte vi runt lite i stan innan vi gick till Pernilla så provade Märta hennes balklänning också surrade vi gode mycket. Sen gick vi förbi Cinderella och kollade där, provade några och så men hittade inget som var bra så vi for hem till Märta och tog det lugnt.

Nu har jag nyss kommit hem, väntar på mat sen ska jag dra mig till Märta igen så ska vi och kolla på en annan balklänning och sen umgås med Mange.

På lördag ska jag vara med Sanna, umgås och så och på söndag blev jag bokad som hundvakt, har inget alls imot att ta hand om lilla Kira. Hon är så söt och gullig. Men nu ska jag och göra mig klar inför kvällen, so long!


And the riverdance is on again!

Nu har jag just sett klart en sån himla bra film. Jag älskade den, The blind side ♥ Så full av känslor, familjekärlek.. Så underbart härlig film!

Jag ska ta och natta nu, har bara en lektion imorgon vilket är så skönt och sen ska jag med Märta och kolla lite balklänningar åt henne. Kommer bli kul! Hon har ställt upp så mycket på mig då jag haft det jobbigt (du/ni andra som gjort det med, vet också om det) och då jag haft mina problem som hon också tagit in som sina egna via mig. Men hon har alltid stöttat mig och alltid stått vid min sida, sagt om hon tyckt att jag gjort fel eller om hon tyckt någonting helt annat än vad jag tyckt och det uppskattar jag. Så det är en självklarhet för mig att ställa upp i alla väder på henne! Det finns inge bättre än vänner som är ärliga, lojala och verkligen visar att dom bryr sig. Jag är tacksam för att jag har så många som är det men som dom säger, får man någonting ska man alltid ge tillbaka. Jag och Märta har varit vänner i fem år, vi började umgås mer och mer för fyra år sen och vi har aldrig bråkat. Visst vi har diskuterat och haft olika åsikter men aldrig bråkat, det är vad jag kallar äkta vänskap. Jag har tre riktigt äkta vänner som jag älskar och bryr mig om lika mycket som jag vet att dom bryr sig om mig. Jag skulle byta alla vänner i världen för dom tre. Om ni inte haft någon sån vän eller inte tycker att ni själva passar in i den här beskrivningen så borde ni kanske tänka efter vad som gör det till att ni inte har/är en sådan vän.
Jag är tacksam att jag har mina ♥

Btw, såg att "the riverdance" har startat igen.. Lyckligtvis slipper jag vara en del av den nåmer..




Thank you all for sharing your love, you know you're getting it back. ♥


Snorhalt ute..

Sådär, nu är dagen över.. Så himla skönt! har stått och målat pelare hela dagen, sparmåla - rolla - sparmåla - rolla osv.. Men nu är jag klar med dom och mest troligt hamnar jag i verkstan igen, ska bli skönt! Åkte på banken och betalade mobilen och sen tankade jag, sen hem och då märkte jag hur himla halkigt det är ute. Blev breställ i rondellen i slowmotion.. Jag satt bara "Wooooo-ooo-oooo, haha." för mig själv. Rätt så kul var det! Lyckas alltid få ur mig nått ljud då jag sladdar eller nå som inte är med meningen. En gång övningskörde jag med mamma så fick vi sladd i en sväng och då kom de ur min mun ett "Wiiiiiii..".

Imorgon blir det iallafall att umgås med Märta ♥ Vi ska kolla på lite balklänningar under dagen sen vet jag inte vad vi ska hitta på. Nåja, dags att göra annat :) Ciao!

Utomlands.

Ja, det är något jag verkligen vill! Jag ska ta och försöka lägga undan lite pengar så man kanske till nästa vinter eller nästa sommar tar sig iväg utomlands. Och då jag väl tar mig utomlands till ett varmare land så ska jag ta dykar cert, gud så himla häftigt! Såg en film då pappa tubdök i Thailand.. Åh, jag blev avundsjuk & sen vill jag bli lite mindre blek också..

Nu ska jag ta och kolla runt lite sen ska jag ta och se en film som jag redan sett men den är så himla bra att jag kan se den igen och för att jag har tråkigt..

Imorgon är det skola som gäller till fyra sen ska jag förbi banken och få mobilen betald. Sen blir det att fara till gymmet och träna, ska verkligen bli skönt! Måste verkligen komma igång nu igen, är väldigt behövligt efter all utemat i Polen och sen så känner man sig så himla mycket friskare. Nu ska jag dra, ha en bra kväll! Ciao.


Sjuk..

Är hemma idag, har varit på vårdcentralen och fått piller.. Tre gånger om dagen så nu har jag 4 piller om dagen jag ska komma ihåg och ni vet jag och mitt minne.. Vi kommer inte överens! Har sett nått avsnitt av Cougar town så nu ska jag ta och gå ut med vovvarna sen ska jag lägga mig och plugga, kanske äta en negerbolle! So long!

Home..

Såja, nu är man hemma hos mamma.. Sitter i mysbyxorna som pappa köpte åt mig i Thailand. Riktigt sköna är dom! Jag ska ta och se Cougar town nu och mysa under filten. Det kändes verkligen som en bra idé och skönt. Så det tror jag att jag ska göra nu. Hoppas ni får en supertrevlig kväll idag & mysig! Ciao.


Jobbigt läge..

Ska in på vårdcentralen imorgon, inte alls roligt. Men jag hoppas de går över snart. Ska ta mitt pick och pack från pappa idag och fara till mamma senare. De är verkligen jobbigt att städa ihop. Har levt i en resväska nu över en vecka och jag hade sån himla tur då jag kom till Arlanda i söndags att jag kom på att jag hade en massa parfymer som jag var tvungen packa ner i bagaget. Annars hade jag fått slänga dom..

Idag ska jag ta och plugga då jag kommer hem till mamma och det ska bli skönt att äntligen få det varmt i rummet! Robban har satt in nytt element då nu ska jag mest troligt få det varmt och slippa sitta under en filt själv och frysa.

Jag har också börjat fundera på vad jag ska göra på påsklovet, till veckan ska jag iallafall börja med Kims rum och förhoppningsvis försöka hinna klart så fort som möjligt. Sen har jag fått mig ett jobb lite längre fram hos Ullis, ska tapetsera om i vardagsrummet deras och sen kanske jag ska till Robban och Marita och måla om i några rum där. Tjäna in lite pengar och sen ska jag söka helgjobb med där jag sommarjobbade så man kanske får in lite extra pengar och har råd att göra någonting nångång. Dessutom får jag f.o.m den här månaden 400 kr extra, känns inte så dumt!

Men nu ska jag förbi en affär och höra om sommarjobb innan jag far till Pernilla och häckar i hennes soffa och umgås med henne. Ciao.


Jag och Pernilla i sommras, snacka om att hon var brunare än mig..


Hot om skolmassak mot.. STRÖMBACKA?

Shit alltså, vad händer med vårt fina Norrland? Finns de så sjukt folk här uppe att de verkligen kan hända? Jag säger då bara en sak: Jag stannar hemma från skolan imorgon!

Polisen i Piteå utreder just nu ett hot om en påstådd skolmassaker.

Enligt ett nu raderat inlägg på sajten Fragbite hotar en person att ta med sin pappas hagelgevär till Strömbackaskolan i morgon. Inlägget publicerades klockan 08.39 i morse på forumet Fragbite.


– Jag har varit mobbad igenom så många år av både lärare och elever och nu är det dags att ge igen, skriver personen.
– Jag tänker imorgon gå i Strömbackaskolan och ta min farsas hagelgevär och skjuta så många som möjligt innan jag tar mitt eget liv.

Än om folk säger att de är fejk, så har jag verkligen inte tänkt fara. Kul att chansa så skulle det verkligen vara så.. Nej, jag tar hellre de säkra före det osäkra jag..


Home sweet home..

Nu är man hemma i Piteå igen. Kom hem gode tidigt idag, kvart i elva kom mormor och morfar och hämtade mig på flygplatsen. Jag hade ungefär 5 liter bensin i bilen då jag for till Polen, nu när jag hämtade den hade jag över 20 liter. Tur att man har en underbart snäll morfar ♥

Jag for förbi Märta en sväng då jag körde hem så följde hon till mig och så såg vi "Äntligen midsommar", så himla rolig film! Verkligen rekomenderad. Sen skjutsade jag hem Märta och for förbi Pernilla och sa hej eftersom jag inte träffat henne på snart två veckor. Just nu håller jag på att plugga.. Det går varken bra eller är speciellt roligt! Men det är någonting som måste göras.

I fredags så kom Patrik och hämtade mig på busstationen så for vi hem till honom och såg tv tills Mats kom. Då började Patrik laga mat åt oss och riktigt gott var det! Sen kom Jocke dit också så spelade vi kort och drack några drinkar & spelade tv-spel. Lördagen fick jag verkligen sova ut, det var så skönt att få en god natts sömn då jag inte fått det på en vecka. Vi gick ut med Tyson och handlade sen kom Mats dit så såg vi tv och sen hockey, Luleå - Timrå. Sen såg vi en film så blev det att natta kring två. Sen skjutsade han mig till Arlanda så jag steg på planet strax efter nio. En super trevlig helg iallafall, alltid skönt att komma bort ett tag och få tankarna på andra ställen.

Halv elva ska jag vara i Luleå och hämta pappa, Gabbis, Malin & Tomas. Jag kommer nog vara supertrött men jag har redovisning imorgon så det är bara att hålla ut. Nä nu måste jag fortsätta plugga, ha en trevlig kväll. Önska mig lycka till med redovisningen imorgon :) Ciao!





Mousewheel Madness!

Idag åkte vi ner till saltgruvan och gick femtio trappor ner, vandrade där någon timma och sedan for vi tillbaka. Det var faktiskt gode sa häftigt där nere! Efter att vi varit där nere så gick vi till Gallerian och shoppade. Har hittat mig en ny bikini inför sommaren, super snygg med nitar & svart! Sen en klocka med nitar och en ny bh, en bustier. Supersnygg ar den, en svart! Sen gick vi tillbaka hit, har ätit några kex med ost på och snart ska jag sätta mig och plugga och dricka en öl till. Men nu ska jag inte ta och skriva mera här, imorgon ska vi till skolan och ha en engelska lektion sen har vi ledig dag efter det, skönt kan jag lova! Ha en superbra kväll! Ciao.

Btw, försök att slå mitt rekord i Mousewheel Madness på FB 7349 i score!



NU KORKAR VI!

Eller sprattar rattare sagt.. Blir nog inte bara mysdricka ikvall som jag iallafall hade tankt.. Men nu satter vi igang iallafall, vi grattar Tobbe ocksa som fyller 18 idag! Tva och en halv dag kvar i Polen, sen blir det Stockholm till helgen.. Sweet!! Byebye :)

Update from Polen.

Nu ar vi har och vilken dag det varit. Resan berattar jag mera om senare for just nu ar jag sa frusen sa jag ska ta tacket och satta mig med dom andra och forsoka fa upp varmen. Jag och Olivia stack ut och tog en massa kort direkt vi kom hit, provade klader och sant. Sen for vi hit till Hostel och sen hade vi stadsvandring tills nyss som jag holl pa att frysa ihjal pa.. Men nu ska jag ga och umgas med dom andra..

Langtar saa tills pa fredag!

Ruset flyger genom kroppen!



Byebye Sweden, Hello Polen.

Idag drar vi, jag håller på att tömma kameran nu så jag kan fota hur mycket som helst. Så har jag packat klart, vi fick ta med oss en väska som fick väga 10 kg.. min väger 9.9 Kg! Kan man pricka bättre? Nä, nu ska jag ta och städa upp det sista så det är fint då jag kommer hem, gå ut och sopa av bilen och sen dra mig mot Hortlax så skjutsar mamma mig till busstationen..

Kommer sakna Pernilla, Märta & Sanna massor.. ♥

Kommer säkert uppdatera från Polen, tur man har internet på mobilen nu för tiden ;)

Nu är magen tillfredställd!

Var nyss med Pierre och Sanna på Blå Ängeln och tryckte i mig en lövbit. Sjukt gott var det, så nu är jag sprängmätt! Sitter och lyssnar på lite musik så kanske Sanna och Pierre kommer förbi en sväng. Sen ska jag halv nio till Nodo och träffa Emma, bara prata och sånt.

Jaja, nu ska jag inte sitta och blogga mer. Hade bra! Ciao.


Kolla vilken superfin bild på Tyson. Orginalbilden blev inte så bra men
photoshop gjorde den perfekt! :)


Vad saknas.. Jo just ja, du!

Åh, nu är jag trött. Ska bli så skönt att sova, sover med två täcken i sängen nu och blir automatiskt att jag använder ett som om någon låg bredvid mig och jag håller om den. Nu har jag iallafall rensat mobilen från skit musik och satt in allt som jag vill ha så jag kan lyssna på bra musik på vägen till Polen. Sen måste jag plugga också, känns inte bra! Ska göra lite ärenden imorgon så allt är klart inför Polen-resan. Åh, det ska bli så kul!

Sanna och Pierre for för en liten stund sen hem, vi spelade lite kort och vi alla var trötta. Pierre knäckte min rygg också, det var hur skönt som helst.. Jag kan röra mig nu! Tror inte jag knäckt min rygg på en-två månader.

Nu ska jag och Walle lägga oss och mysa i sängen iallfall, godnatt!

Gjorde en tillfällig design också till bloggen, var så less den andra!


Daft Punk - Technologic


Still Counting..

Counting all the assholes in the room
Well I'm definitely not alone, well I'm not alone
You're a liar, you're a cheater, you're fool.

Så skönt, nu har jag tryckt i mig två burgare och en massa strips. Är verkligen inne i en sån period då jag käkar lika mycket som en kille. Men mätt är jag och det är ju huvudsaken. Har också diskat undan, plockat bort och nu smälter jag bara maten. Ska ta och bränna en ny skiva till bilen och ska verkligen kolla efter vilka låtar som jag sätter in på den.

Kidnappade med mig Walle idag som sällskap, så han ska få mat om en halvtimme sen ska jag gå ut och gå en promenad med honom. Sen får vi se vad som händer och sker. Ska skjutsa hem Irene och Elisabeth ikväll men vet inte när och jag har inte mycket bensin kvar i bilen men jag far ju bort på söndag så jag klarar mig. Åh, jag längtar så, en vecka med byggarna och sen förhoppningsvis en helg i Stockholm också. Ang. det så måste jag prata med min lärare men jag hatar att störa folk under helgen så blir nog att prata med henne på söndag. Men jag hoppas & längtar.


Någon mer som längtar efter sommaren?


Bilder från igår, kommer mer sen.


Sanna & Jag

Jag, Mia & Sanna.

Sanna & Jag


Idag ordnade jag en tid på ungdoms. Så imorgon åker p-staven och jag börjar med p-piller istället. Det ska bli så skönt att få börja med det istället men jag är så himla nervös för att det ska göra ont att ta bort den.

Vi for till sjukhuset en sväng och sen förbi ungdoms, sen for vi till mamma och hämtade kläder och så for vi till BYGGMAX och träffade Mia en sväng.

På söndag far jag till Polen tillsammans med byggarna från 2;an. Oh, det ska bli sååå kul! Sen så kanske jag stannar i Sthlm också över helgen, måste bara prata med min lärare och försöka ordna det så det går bra. Jag längtar så..

Ingen rubrik..

I tisdags så var jag med Märta, vi kollade på tv och sen skulle vi fara förbi Mange en sväng och sen bara springa in en sväng och kolla på Zackes nya lägehet och det slutade med att vi kom dit tjugo i tio och for därifrån två på natten. Vi började se Rec 2 men den sög så vi la oss och sov.

När vi tog oss upp ur sängen så var klockan efter ett och då hoppade jag i en dusch efter att ha skottat gården och sen drog jag till Sanna och Pierre. Sen for vi och hämtade upp Mia och beställde mat från BIG BOY och Sunes. Sen började vi dricka, for hem till mig och var där ett tag sen for vi ut på Kalles och satt och pratade tills Pierre kom och hämtade mig och Sanna, så jag sov över hära och somnade direkt..

Idag har jag varit hem och bytt kläder sen for vi till Nolia och släppte hundarna ett tag. Så kom vi nyss hem till Patrik och sitter bara och tar

Jag hatar snö..

Dagen har spenderats med Emelie & Pernilla på skeppet och det har varit supertrevligt. Vi har spelat bowling & spelat golf samt ätit lunch. Jätte trevligt var det iallafall, mindre trevligt var vädret. När jag kom hem tog jag mig nästan inte upp på uppfarten och så mycket som det har drivat ner på infarten så orkar jag inte skotta..

Ikväll ska jag iallafall vara med Märta och bara mysa på till film. Nu ska jag gör annat iallfall, kanske lite läxa.. Ciao!






Tyvärr dog batterierna till kameran alldeles för tidigt..


Skepp å hoj!

Igår for jag och hämtade upp Pernilla när jag väl tog mig upp ur sängen sen for vi också och hämtade upp Emelie sen for vi till Willys och handlade inför middagen. Taccos stod det skrivet i våra skallen så taccos blev det också. Sen for vi hem, gjorde klart guacamolen och spelade kort innan jag skjutsade hem Emelie.

Under kvällen var vi förbi mamma en sväng och lämnade lite tvätt och sen for vi hem och såg efterlyst där Pernillas kusins tjej var med, Oksana. Sen såg vi spindelmannen 3, spelade kort och sen nattade vi kring 2.

Nu har vi nyss vaknat och jag ska hoppa i en dusch och göra mig klar för dagen. Idag far jag, Pernilla & Emelie till skeppet och leker fram barnet i oss alla. Ska blir riktigt kul, så blir det nog lunch på det! Nu ska vi stiga upp ur sängen och se om det finns något att käka till frukost. So long!


Supertrevlig helg!

Igår umgicks jag med Sanna & Pierre, vi for omkring lite överallt och jag skjutsade mamma och Robban till Nolia och tillbaka sen på natten. Sen la jag mig och skulle se Luftslottet som sprängdes men det sket sig då jag somnade. Så den sätter jag igång nu efter inlägget.

Imorse ringde Sanna och väckte mig och frågade om jag ville följa med till Luleå och självklart så gjorde jag det. Sanna kom och hämtade mig så hämtade vi upp Pierre och Johan i Öjebyn och körde till Biltema. Därifrån fick jag med mig en mobilladdare som jag kan ha i bilen så det satt inte fel, fyndade ingenting annat än en mars påse på Rusta och på donken blev det strips.

När jag kom hem så åkte jag till mamma och hämtade min väska som jag ska ha till Polen och basen som Johan skulle vara snäll och koppla in sen. När jag väl kom hem så skottade jag uppfarten och sen ställde jag mig i en varm dusch så ringde Sanna och frågade om jag kunde hämta dom på Annelund så det gjorde jag och så åkte vi och hämtade deras öl och hem till mig igen. Vi spelade lite biljard och sen for jag och Sanna och hämtade Mia hos deras bror. Sen åkte vi hem och spelade biljard, for och köpte mat och cola till OS finalen USA - Kanada.

Jag hade hur trevligt och roligt som helst, allting kan bli kul bara man är i rätt sällskap! Nu är jag iallafall nykommen hem från att ha skjutat hem dom till Öjebyn. Så nu ska jag lägga mig och göra ett nytt försök till att se filmen. Godnatt allesammans, en dag med Pernilla väntar imorgon!