Har bytt namn!

Jag har bytt bloggnamn, ni hittar mig nu på www.irockmylife.blogg.se.
Fortsätt att följa mig där lika bra som ni gjort det här. So long biatches!


B.i.t.c.h - Babe in total control of herself.

Har just kommit hem från en supertrevlig kväll med Sanna (Det är alltid trevligt med
henne men var ändå tvungen säga det
). Jag for till Sanna & Pierre direkt efter att jag
hade käkat middag, idag blev det verkligen gott! Grillad fläskfilé med ungsbakad potatis
och sallad. När jag kom till Sanna så blev det kort spel, Games. Jag & Sanna mot Pierre
& Johan, vi vann såklart! Blev prat & tv innan vi drog en sväng in till stan, jag och Sanna.
Sen skjutsade jag hem Sanna & tog upp Johan för att skjutsa hem han på samma sväng.

Så nu sitter jag hemma, funderar på att lägga mig och sova nu för när jag vaknar imorgon
blir det att städa rummet sen tror jag att jag tar mitt pick och pack och far till pappa för resten
av helgen. Men vi får se hur det blir om jag far imorgon eller på söndag. Sen blir det nog att
umgås med Johanna imorgon kväll, ska prata med henne lite mer om det imorgon. Nu säger
jag godnatt, so long! Godnatt.


Beauty is in the eye of the beholder.



Sitter och väntar på att Sandbergs ska komma över så vi får äta middag, idag blir det grillat kött
men har ingen aning om vad till. Sen drar jag mig mot Öjebyn för att umgås med min älskade
vän Sanna ♥  Har ingen aning om vad vi ska hitta på men någonting blir det väl iallafall. Blir nog
inte mera att säga här förens kanske ikväll/inatt. Ha en trevlig kväll, ciao!


I've a party in my Ford Fiesta.

Skönt att få sluta skolan lite tidigare, vi skippade en del av lunchen för att få sluta tidigare. Sen hade Olivia sin supergoda kladdkaka så vi klarade väl av dagen gode så bra!

Jag & Pernilla kanske drar ner till Stockholm över Christihimelfärds helgen. Om nu ekonomin tillåter det, då åker vi buss från Umeå. Vi måste nog boka buss snart eftersom det inte är så länge kvar. Vi får se hur det blir, måste kolla hur mycket pengar jag har och sånt också, isånnafall tar vi ledigt från skolan onsdag och åker antingen tisdagkväll eller onsdag morgon. Kommer bli skitkul, längtar & hoppas massor.

Ska hoppa i en dusch och göra mig klar nu, ciao!

Nodo med Emma.

Har precis kommit hem från Nodo, har varit och haft trevligt med Emma. Suttit & pratat och skrattat.. eller jag har iallafall försökt! Har så sjukt ont i halsen av den jävla slangen dom stoppade ner.. Latten & min muffins smakade super! Har verkligen fastnat för latte med vit choklad, jummie.

Det kanske också blir Stockholm på Christi himelfärds helgen. Skulle vara perfekt, ska bara se så man har råd! Isf blir det nog tågresa från Umeå ner, kommer bli skitkul ifall det blir av! Jag hoppas verkligen det.

Nu ska jag då inte sitta mera och skriva blogg iallafall. Hade gött! Ciao.


Tack älskade mamma ♥

Igår kom mammas bagage hem och med det också lite saker jag fick. En ny parfym - Hypnôse senses, en jätte fin t-shirt, en snäcka som hon plockat själv från stranden & en kortlek. Tack så mycket mamma, älskar allt!

Nu har jag gjort mig klar, ska gå upp och äta frukost och borsta tänderna. Jag har hur ont som helst i hela kroppen, garanterat från då jag låg på dom hårda bäddarna igår. Nu ska jag gå, hade gött!


Parfymen.


Tröjan.

Snäckan, sen tog jag ingen bild på kortleken.


JAG HAR FÅTT LITE BRÄNNA!

Nu är jag överlycklig, såg då jag stoppade in navelsmycket att jag faktiskt fått lite färg! Super, jag får nog en bränna i sommar ändå! Hoppas jag..

Har iallafall sett klart Wallander - Arvet nu, superbra! Men det känns som om jag sett den förut.. Jaja, fick i mig lite mat också nyss men är fortfarande hungrig. Nu ska jag se vad jag ska sysselsätta mig med resten av kvällen då jag är för trött för att göra något och har droger i kroppen så jag inte får köra bil.. Ciao!


Känner mig.. sömnig?

Blev skjutsad till sjukan av mamma så gick jag upp och väntade. Fick tre panodil som smärtstillande och sen gick vi in till operations salen. Jag fick lägga mig och dom pillade på med en jävulsnål i min arm. Hatar verkligen nålar, sen fick jag andas in syre medans dom satte in narkosen. Precis när jag fick upp en tanke i skallen att det smakade förjävligt så skulle jag säga det. Men det hann jag aldrig, sen vaknade jag upp och såg klockan framför mig tjugo i sju. Jag var helt yr och kunde bara hålla ett öga uppe så jag fick växla mellan dom för att kunna se vad klockan var. Sen somnade jag om, vaknade upp efter prick en timma och då var det plötsligt så ljust att jag pendlade mellan ögonen för att ens kunna se, om jag hade ett öga öppet gick det andra inte att öppna. Kändes helt skumt! Sen låg jag till klockan var elva och då var jag tvungen på toa så jag fick sätta mig upp och kände mig lite yr i bollen. Sen kring tio över elva fick jag en glass för dom skulle kolla om jag fick i mig någonting utan att må illa och det gick fin fint! Så tjugo över var jag ute. Så kom mamma och häntade mig. Vi beställde en rostbiffstallrik från Subland och jag började käka den hemma men har så ont så det gick inte, får äta upp resten då jag blir mer hungrig.

Nu ligger jag i sängen, har hittat en gratisdesign som jag fixade till lite så nu har jag ny! Vad tycks?

Ne nu ska jag lägga mig och se Wallander - Arvet och mysa under täcket. Känner mig fortfarande sömnig och helt borta i skallen. Ha en bra dag, ciao!


Sjukan nästa då!

Nu har jag vaknat och är jätte hungrig, men får inte äta någonting innan jag sövs. Jag undrar vad jag kommer att babbla om då jag vaknar efter narkosen. Förra gången var det klockan, kanske är vädret eller nått sånt denhär gången? Jag hoppas då inte det, inte så kul att drömma om det. Mamma skjutsar mig till lassa & hämtar mig då jag ringer.

Får se om jag kan fara och fika med Emma ikväll eller om jag inte får köra bil förens imorgon, vi får se. Annars blir det att sitta hemma och plugga eller nått sånt.

Men nu ska jag hitta en påse att sätta mina piercingar och smycken i. Hade gött, wish me luck! Ciaoo.


Äkta vänskap håller föralltid & förändras aldrig!

Idag så blev det tyvärr ingen träning.. Hade glömt sport-bhn & sockarna hemma så jag for hem till vovvarna och stekte hamburgare till middag. Sen så for jag och hämtade upp Johanna hos henne så for vi till Dennis och var med han, Fredde, Johan & Jimmy. Riktigt roligt var det, massa minnen flög förbi i tankarna och vi kollade på bilder från sommaren då vi umgicks hela tiden. Sommaren 2007, det är minnen som alltid kommer att stanna kvar! Tror jag aldrig haft så rolig sommar som jag hade då & vi lyssnade på gamla låtar som verkligen gjorde att minnena kom tillbaka! Jag hittade dessutom en skiva hos pappa som jag tog i bilen idag, där är det en massa låtar som Dennis skickade till mig den sommaren som vi lyssnade på, verkligen guld!

Efter att vi varit hos Dennis så for vi hem till Johanna, bara jag och hon. Åt glass, fikade & pratade. Det känns inte ens som att vi varit utan varandra någonting, samma vänskap som vi alltid hade sitter kvar! Vi kan prata om allt, skrattar åt allt & har verkligen super roligt! Jag älskar det, finns ingenting bättre än då man verkligen känner vänskapen i hela kroppen! Tack för idag Johanna, du är super ♥

För örigt så måste jag bara säga att jag har nog dom finaste & dom allra bästa vännerna som man kan ha. Det värmer i kroppen då jag känner mina vänners kärlek & jag blir alltid glad för mina vänner så länge dom själva tycker att dom gör rätt beslut och om det hänt någonting roligt för dom. Jag hatar när andra blir svartsjuka på sina vänner om det går bättre för dom än vad det gör för en själv, man ska vara glad om man verkligen har bra vänner och om du vill vara en lika bra vän tillbaka så ska man kunna vara lycklig för doms skull också, inte bara för din egen!



I'm to afraid falling down.

Haft en sån härlig dag på skolan, en lektion! Det är aldrig fel. Sen har jag hunnit plocka ihop i mitt rum på morgonen och dammsugit i köket. For också några ärenden på stan innan jag begav mig mot skolan.

Nu sitter jag hos pappa och inväntar ett samtal från Folktandvården sen ska jag hoppa i målarkläderna och måla andra varvet i brorsans rum. Sen blir det att fara till gymmet och träna en sväng innan jag beger mig tillbaka till Hortlax och hundarna. Har ingen aning om vad jag mer ska göra idag, jag får ta dagen som den kommer.

Imorgon ligger man nersövd på sjukan också, åh det känns verkligen jobbigt men det är ju som sagt någonting som måste göras. Ingen big deal precis men ändå väldigt jobbigt!

Sitter just nu och lyssnar på en dålig musik som kommer från telefonen medans man väntar på att Folktandvårds tanten ska komma tillbaka till telefonen. Nästan enerverande för det sprakar som fan och låter som värsta orkanen i telefonen! Ne, ni får hade gött idag! Solen skiner ju och allt, så ut och sola nu! Ciaoo.


Åh, mamma är i Norge imorgon!

Oj så skönt, mamma har ringt och berättat att dom är i Norge imorgon. Dom har hyrt in sig på ett privatflygplan som ett Norskt flygbolag hade hyrt. Blev väldigt dyrt men dom är i Norge imorgon så jag är jätte glad! Snart har jag min kära mor hemma igen ♥ Saknar henne så..

Har sett det nyaste avsnittet av Desperata hemmafruar nu också, såå bra! Blir bara bättre och bättre! Nu ska jag se vad som finns att göra. Ciao!


Roligaste Svenska lektionen.. EVER!

Dagen har varit superbra, måleri idag var gode tråkigt.. Vi städade ur hela förrådet. Men sen hade vi svenska efter lunch, roligaste svenska lektionen jag varit med om! Jag tror att jag har skrattat så jag har har träningsvärk i magen! Vi har pratat om könsord som man använder i vardagen och det är inte ofta man får höra sin lärare säga: kuk, fitta osv. Vi har haft så sjukt kul. Det vi skrattade så himla mycket åt var att Antons farmor säger kattfitta om hon tappar något eller nått går snett. Sen skäggbiff! Olivia sa då: Ja, man kanske ska hem å raka SKÄGGBIFFEN då! Vi hade iallafall otroligt roligt.

Efter skolan for jag till Pernilla och väntade då hon käkade sen for vi förbi faster och kollade på hennes slutsteg men inte fan passade det.. Så det var gode tråkigt, måste köpa mig ett då pengarna räcker till! Sen for vi iallafall hem till moi, vi kollade tv, spelade Maxi Yatzy och kort. Har varit supertrevligt iallafall. Jag skjutsade hem henne för ett tag sen och då passade jag på att lägga mig i solariet 15 min. Så nu har jag en liten bikinilinje men jag har också bränt mig på röven..

Snart ska jag lägga mig och se Desperata hemmafruar och bara ta det lugnt. Har sovmorgon imorgon till 5 i tolv sen slutar jag kring 25 i ett eftersom vi fick hemmastudier på samhälls då han skulle vara borta. Men nu ska jag inte skriva mera här, hade gött! Ciaooo.

Justja, kommentaren jag fick tidigare.. Blev anmäld av henne idag för att jag la ut IP-nummret. Haha, tur man fick reda på vem det var innan ;) Suckeeeer!




Satan vad folk är nyfikna idag ;)


Jävlar vad folket var nyfikna idag.. Men det gillas!
Har just sett klart Butterfly effect 3, super bra tyckte jag den var! Någonting
att rekomendera & grabben är sjukt snygg också! Men nu ska jag lägga mig
och sova så jag orkar upp imorgon, cya later! Ciao.


Shut the fuck up biatch!

Jag hatar verkligen då man inte ser kommentarerna man får, ibland ser man att
man fått en kommentar & ibland ser man ingenting. Sen när man kollar på
kommentarerna man fått tidigare så visar det att man fått en som man inte alls
har sett tidigare.

Anonym om "Grattis brorsan ♥"
Oj så falsk du är.

Svar:
Jaså? Hur kommer det sig att jag är så falsk då? Du kan ju inte ens
stå för vem du är så hur kommer det då sig att jag är så falsk?
Sen bryr jag mig inte ett skit om du tycker jag är falsk, klarar mig
garanterat utan dina idiotiska åsikter. Du kan ju ta och stänga din
feta käft om du inte ens kan stå för vem du är! Bye biaaaatch ;)


Tycker det är så sjukt patetiskt när folk måste säga sina åsiker men
dom kan inte ens stå för vem dom är. Ids inte ens kolla upp IP-nummret,
för jag bryr mig ärligt talat inte! Jag vet att jag inte är falsk & mina vänner
vet också det. Mer än det behöver jag inte.. Menmen, tycker bara att ni
kan stänga eran käft om ni inte ens kan skriva erat namn. Ciao!



För att tala om andra saker, vulkanen börjar göra mig förbannad.. Mamma ringde till mig
då jag var hos Märta. Dom har blivit bokade på ett nytt plan nu.. den 27 April!?!?
Och då är det inte ens säkert att det planet kommer att gå! Så nu måste jag vara ensam
hemma i minst 9 dagar till, jobbigt att sköta om ett helt hus själv och stiga upp varje morgon
för att ge hundarna mat och gå ut med dom då jag har skola också. Men jag får härda, får
se till och hitta på saker under kvällarna så jag slipper sitta själv, inte för att jag har gjort
det nu i en vecka men nu får jag se till det en vecka till.

Och jag måste bara säga också att jag har världens bästa morfar. Vi skulle och käka på
Golden men dom hade semesterstängt så vi for till Challange och åt Entrecote med
potatisgratäng och bea. Sen for vi och tankade så jag fick ca 70 liter bensin av honom.
Sen lånade jag tvåhundra av honom och fick en hundring extra. Jag har världens bästa
morfar ♥



bildboooooooooooomb!


Startades hemma hos Märta med massa trevligt folk & ölspel.

Jag och bästa Märta ♥

You make me happy babe ♥

På Kalles var det drag & kul som satan!

Märta & hennes klasskompisar!

I always party like a rockstar!

My sweetie när vi shaka loss på dansgolvet!

Ja, det kanske syns hur fulla vi var!

De var första kvällen jag var ute med Märta och den var awesome!

Vi shakade loss så kom det en tjej och börja dans med oss, ingen aning vem det är!

Hell yeah!

Haha, nån norsk som jag knappt fatta ett ord av va han sa!

Jaa.. jag vet, var väldigt full!

Vi gick och träffade Petrus & Tom på pentan en sväng.

Fyllemat på Big boy som igentligen skulle varit på Max.

Första gången på väldigt, väldigt länge som jag kunnat käka fylle mat. Har alltid blivit
illamående av lukten bara. Men det var så jävla gott!

För att göra en lång historia kort.. Vi hade så sjukt kul att ni kan inte ana. Träffade en hel den folk som jag inte träffat på väldigt länge, dansade, sjöng, drack, spelade på maskinen. Vi for en sväng på stat och kollade läget där men det sög så vi gick till Kalles där Märtas klasskompisar var och söp med dom, sjukt roligt! Sen gick vi ut och träffade Henke & Marcus på kyrken och sen gick vi utanför Pentan och träffade Petus & Tom en stund, stod och pratade och så innan vi gick och hämtade grabbarna på Kalles. Sen skulle vi gå till Max och käkade men hamnade på Big boy. Sen kom Marcus och hämtade oss så skjutsade han hem mig till Hortlax, gratis! Sjukt snällt av han, tack!


Sleep tight!


Haft en sjukt rolig kväll på krogen, uppdaterar om den imorgon!


lock it, fill it, curl it.

Nu har jag precis kommit in genom dörren från att ha varit ute i skogen med hundarna i 30 min. Tycker det inte är så skönt ute idag, blåser och jävligt. Men nu har jag bestämt mig för att dra till gymmet, ska fara till pappa och se om min träningsbag är där. Jag skiter i om jag är lite sjuk för nu ska fettet brinna! Haha, nä men jag måste komma igång med träningen igen och så måste jag ju komma i form till sommaren.

Senare vet jag inte vad som händer, är bjuden på middag på Golden senare så det kommer ju bli roligt och väldigt gott! Men sen får vi se vad som händer, kanske blir fest, eller kanske inte? Jag vet faktiskt inte. Nu drar jag, hade gött! Ciao.


Två gamla bilder på mig.


There's no other place that I rather be than Los Angeles, come on shake it babe!

Kvällen blev perfekt, bara ta det lugnt men ändå ha roligt! Plockade upp Pernilla hos kusin och så for vi hem till henne, spelade kort och pratade & skrattade som vanligt. Sen drog vi till skeppet och träffade lite folk ett tag. Sen for vi hem till Pernilla igen och då blev det film på tv som gällde. Sen drog jag mig hemmåt och nu ligger jag i min sköna säng och bara myser på. Walle ligger bredvid mig och tror jag ska sätta på en film snart och käka lite ostkrokar!

Blev bjuden på Golden på middag imorgon också, sitter inte helt fel! Kommer bli supertrevligt, tack! Nu ska jag inte skriva mera. Ciao!


I'm a rebel, a writer, a poet and a fighter!

Idag har man bara en lektion, sååå skönt! Sen far jag till pappa och målar. Sen blir det en fika på stan med Emma. Nu ska jag ut med hundarna på prommis sen fara och tanka och hämta upp Olivia! Ciao.




Sleep tight bitches!



& med det säger jag godnatt!


When the drugs don't work no more you get high on life!

Ligger i min renbäddade säng och bara myser. Idag på skolan har vi spacklat, spacklat & spacklat mera. Sjukt tråkigt men det måste ju göras. Vi håller på att göra om bygg-killarnas omkl. rum så vi får sällskap av dom fram och tillbaka under dagarna. Sen fick vi sluta två timmar tidigare idag och det uppskattades verkligen!

Drog hem till pappa och satte mig en stund innan jag slipade klart i brorsans rum. Nu ska det bara målas och schabloneras på väggen så är det klart! Kommer bli superbra alltså!

Har varit riktigt duktig idag också, när jag kom hem till Hortlax gick jag ut med hundarna, lagade mat & sen satte jag igång och städade. Började med disken (som var ett berg), sen dammsög jag, skurade och plockade ihop/undan på hela övervåningen. Sen gick jag ner i mitt rum och städade och renbäddade. Så gudomligt skönt är det att ligga i en renbäddad säng!

Vet inte vad som händer i helgen men det ser ut att bli nyktert tillstånd iallafall, alla är så torra i helgen och jag som hade tänkt få dricka upp mina öl men icket det. Får väl bli typ nästa helg då eller nått sånt då istället. Kanske man får tjäna sig nå pengar istället i helgen. Ne nu ska jag prata klart med folket på msn sen blir det film som gäller, "Wedding crachers" står på listan. Ciao!



Grattis brorsan ♥

Vaknade med hur ont i halsen som helst. Gick direkt upp och drack thé medans hundarna åt. Har plockat ihop i mitt rum lite nu men blir mera ikväll då jag kommer hem. Nu ska jag gå upp och damsuga lite sen blir det att dra mig mot skolan och efter skolan blir det hem till pappa och slipa.. Sen blir det att fira brorsan som fyller 12 år idag ♥ Dags att dra. Ciao!


Underbart väder.

Steg upp och åt supergod frukost sen tog jag hundarna i bilen och for till Höträsket för en långpromenad på isen i det fina vädret & nog allt fick dom springa av sig. Jätte härligt och fint var det ute iallafall. Jag försöker hitta någon nu som vill följa till Vallsberget och se på tävling och så man får vara ute lite när det ändå är så fint väder. Vi får se om någon följer med, annars blir det väl bara att vara hemma. Tror det blir att städa rummet i eftermiddag och sånt tråkigt. Nu ska jag kila iallafall, hade super!


High on life.

Guran har gått hårt på GuitarHero. Sjöng lite kareoke också då jag ändå höll på, gick riktigt bra faktiskt men det känns att man inte håller på och sjunga längre. Alldeles snart ska jag gå ut och gå promenad med vovvarna sen ska vi fara in till stan och hämta upp Emma & Kira så ska vi fara hit och bara mysa på.

Måste också säga att jag gjorde en köttfärssås som toppar min lista! Den blev så god att jag blev förvånad över vad jag klarade av. Jätte gott blev det och mätt blev jag, trots att jag råkade hälla ut hälften av spagettin i slasken. Sen har jag varit på stan en sväng idag, köpte mig en turkos tunika. Jätte snygg!

Nu ska jag ut och promma med hundarna sen ska jag bränna ut en ny skiva till bilen då jag fått lite tips om ny musik. Sen har jag fått en låt som jag verkligen velat ha ett bra tag nu. Superbra! Ha en trevlig kväll!




Croupier.

Har för ett tag sen kommit hem från Challange där jag suttit med Mia då hon jobbat. Försökt att hänga med i spelet och se hur det går till & det gick faktiskt förundransvärt bra. Jätte roligt & trevligt var det iallafall, ser super roligt ut också. Så jag hoppas verkligen för både min & Sannas skull att det slår in för oss.

Tidigare under dagen har jag varit med Pernilla, varit på stan & tagit kort till körkortet så nu är det gjort. Sen kikade vi runt lite & handlade på Willys. När vi kom hem så satte vi igång kareoken och sjöng för fulla muggar innan vi satte igång med middagen, kanon bra blev den! Efter det skjutsade vi mormor & morfar till Karin som fyllde år, grattis grattis! Körde min bil dit och hämtade dom med deras som jag sedan fick behålla för resten av kvällen + soppapengar på det. Det satt verkligen fint!

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra, funderar på att dra ihop ett gäng och ha kortkväll? Låter inte dumt i min skalle iallafall. Nu ska jag iallafall ta och hoppa i säng eftersom jag ska upp och ge hundarna mat och så ut med dom. Godnatt alla, ciao!


Mot stan.

Nu drar jag mig mot stan för en sväng på stan med Pernilla. Ha en superdag!



Liten update.

Kåbdalis har varit superbra, bara jag och Märta som myst på i husvagnen. Vi kom upp ganska sent och började direkt med middagen på tisdagskvällen. Kycklingfilé och potatissallad satte fint i magen. Under kvällen låg vi och såg film på min dator och bara myste på. Onsdagen bestod av bräda,bräda & mera bräda. Det var så härligt i backen och vi hade så roligt att det är inte sant! Det var så skönt att bara vara.

Onsdags eftermiddag blev det taccobuffé på resturangen, supergott var det! Kvällen bestod av mys till film och mycket prat. Torsdagmorgon steg vi upp, åt frukost och började städa i husvagnen. Och det var kanonväder men vi bestämde oss för att fara hem.

Sen har jag packat mitt från pappa och farit till mamma, pratat om henne och så eftersom hon far till Porto Rico imorgon på morgonen så jag hinner inte träffa henne mera nu tills nästa söndag. Så jag är själv med vovvarna, självklart kommer jag ha sällskap av mina kära vänner så jag kommer klara mig fint!

Ikväll for jag in till stan och mötte Sanna, Mia, Pierre & Macke på Kalles. Dom satt och såg hockey så vi tjejer satt och pratade ett tag innan vi gick upp till Mia och forstatte prata dära. Sen kom grabbarna och då såg vi "supersugen" på tv. Super trevlig kväll var det iallafall!

Imorgon ska jag vara med Pernilla, det blir en sväng på stan under dagen med henne och sen far vi hem till mig och mysa på, spela lite Wii & sjunga Singstar. Kommer bli kanon! Sen kanske jag kikar förbi på Challange och kollar hur det är att vara croupier eftersom jag sökt det jobbet som deltidsjobb. Snart får vi också svar. Jag hoppas, hoppas, hoppas!




Läppglans som förstorar löpparna.

Jag har fått några läppglans av Kerstins syster och dom ökar blodtillförseln i läpparna. Det känns då man sätter på dom. Runda & fina läppar! ;)




Kåbdalis, here we come!

Nu har jag fått mycket gjort:
Duschat
Fönat/Plattat håret
Packat kläder
Ätit frukost
Packat ur bilen
Skottat fram vedbon där min bräda var
Packat in i bilen
Varit på stan
Tankat
Varit hos mamma & hämtat underställ m.m
Varit på pappas jobb

& nu är jag hemma hos pappa igen, jag ska ta och sminka mig och packa in det sista i bilen samt bädda sängen. Har som sagt gode mycket tid på mig, vi far inte förens klockan fyra från Piteå. Så ska jag & Märta fara och handla innan halv fyra.

Åh det kommer bli så mysigt, sen ska jag & Märta ta en foto session uppe i backen med brädorna så ni lär säkert få en uppdate då jag kommer hem med lite bilder. Kommer bli super! Nu ska jag forstätta så allt är klart, hade kanon. Ciao!




Jag önskar..




Idag då jag ställde mig i duschen så tänkte jag "Det är ju söndag idag, inte måndag.." Sen kom jag på migsjälv att det är visst måndag. Så jag gjorde mig klar och när jag kollar in på facebook ser jag folk som borde vara på jobbet som är inne så ringer Emma "Hurru, stan är nersläckt.. Det är en söndag idag.." Attans alltså! Jag som hade tänkt ta mitt kort till körkortet och sånt men det gick ju inte som jag ville. Så jag for förbi till mamma så jag och hon satte oss ner och gick igenom 3 stora kartonger och en liten om vad jag skulle ha kvar och inte. Slutade med att jag hade två små kartonger kvar av det jag skulle ha. Mamma bjöd också på mat, fläskfilé & strips. Riktigt gott var det!

Satt och drömde mig bort lite också, att skaffa lägenhet.. Inreda & köpa nya saker. Åh, jag längtar så!

Drog till Märta efter att jag käkat och så såg vi Case 39, som jag tyckte var riktigt bra & Märta med. Sen spelade vi kort och båda fick lite updates om vad som hänt & inte hänt.

Imorgon drar vi till Kåbdalis jag & hon, kommer bli supermysigt med bara jag & hon i husvagnen och datorn åker med så vi ska se lite filmer också. Bräda under dagarna & afterski & mys till film ända fram till torsdag.

Nu ska jag då lägga mig och sova, har en hel del att göra imorgon innan vi åker: planering, packning, stan, hämta saker, handla, hämta Märta. Ha det super, ciao!


Dålig uppdatering..

Tänkte slänga in en uppdatering om vad som hänt sedan onsdagskväll. Dock kommer jag ta det lite kortfattat annars blir det världens längsta inlägg.

I onsdag-torsdag sov jag i stan, for hem kring ett och for hem till pappa. Hoppade in i en dusch och gjorde mig klar & lagade middag. Sen drog jag mig till Pierre där Sanna, Jimmy, Mia och såsmåningom kom också Mattias dit. Vi såg Skeås match och drack öl. Sen blev det utgång på Kalles, vi dansade, pratade & hade riktigt trevligt. Pierre kom och hämtade oss så skjutsade han hem mig till pappa.

Fredag blev det bio med Emma & Robin på kvällen "I love you Philip Morris". Rekomenderar er inte att se den om ni har bögfobi. Men den var helt ok, sann berättelse också.

Lördag for jag på stan med Emma, gick och kollade runt och kikade på allt möjligt. Sen for vi hem till henne och började göra oss klara samtidigt som vi lagade fläskfilé och strips. Sen sprättade vi/korkade upp. Vi hamnade också på världens dåligaste förfest och berstämde för att gå därifrån gode så fort. Så vi hamnade på Pentan och käkade pizza där(gratis) sen kom Robin och hans kompisar dit. Då blev det lite mer trevligt. Sen blev det en grillbiff på Sunes innan vi gick hem till Emma och somande till Lejonkungen 3 i soffan.

Söndag tog vi det riktigt lugnt, städade inte ihop mina saker från Emma förens klockan närmade sig sex på eftermiddagen så var hemma kring tjugo över sex hos pappa. Då kom Sanna & Pierre och hämtade upp mig så for vi på ica och handlade lite smått och gott innan vi for till mig igen och såg "Det regnar köttbullar". Jag tyckte den var helt okej, rolig var den då!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, tror jag ska hoppa in i en dusch snart sen ställa mig och göra lite jobb i brorsans rum så kanske det blir ett gympass efter det om jag tar mig tid till det.

Någonting jag stör mig på så jävulst är folk som säger att dom är ärliga, bara för att dom säger som dom tycker men sen ljuger om sin ålder? Om man skäms över sin ålder på facebook så dom måste skriva att dom är 3 år äldre än vad dom är så är man då inte ärlig. Då kan man istället skita i att skriva ut vilket år man är född. Lilla fjortis..