Hemma.

Sitter och ser Faddergalan samtidigt som jag sitter på datorn. Börjar bli lite trött, kanske ska ta och lägga mig om ett tag men vi får se hur det blir med den delen.

Vi var på inventering på Konsum idag klockan sex till klockan åtta, det fick faktiskt väldigt mycket fortare än jag trodde det skulle. Sen for vi förbi Susanne och hörde hur det gick för sys på handbolls matchen. Min lilla duktiga sys gjorde ett mål ♥ Sen satt jag, pappa, lillebror & Susanne i soffan och pratade om gamla minnen och lite annat. Riktigt trevligt var det faktiskt, sen visade Susanne mig runt i lägenheten eftersom jag aldrig tidigare varit där. Det är riktigt fin!

Så nu är vi hemma.. Vi var förbi Emil tidigare idag också och så hämtade pappa en bärbar hårddisk och jag hämtade min kraschade dator. Sen visade han mig en dator som han tyckte jag skulle köpa, den var faktiskt riktigt bra och fin. Christoffer visade mig en annan dator också som det inte var mycket skillnad på så vi får se vad det blir för dator. Mest troligt blir det en HP iallafall, vi får se efter Jul.

Nu ska jag se lite tv så ska min pappa få tillbak sin dator ett tag innan jag ser Ghost Whisperer. Ciao!


Uppdatering..

Jag bloggar inte så speciellt mycket nu eftersom min dator har kraschat. Så just nu sitter jag på pappas dator och ser på tv samtidigt, scare tactics är just på tv.

Ikväll ska jag hjälpa pappa med inventering på ica och i gengäld så ska han betala för middagen imorgon som jag och Christoffer ska ta. Förrätt, varmrätt och efterrätt. Gott ska det verkligen bli. Vi ska ha en middag eftersom vi firar 3 år imorgon. Kan inte fatta att tiden har gått så fort, imorgon är det tre år sen jag och Christoffer blev tillsammans.

Nu ska jag se tv och ta det lugnt, pappa slutar nu så han lär väl dyka upp om ett tag. Ciao!

Världen är för orättvis..

Jag har nyss kommit från skolan, tack gode gud att vi fick sluta tidigare. Jag är helt slut! Mina tankar har ägnats till Desirée, Janne och Tross hela dagen.

Igår klockan halv åtta på morgonen for jag, Christoffer och morfar upp mot Arvidsjaur och började leta efter Tross direkt vi kom fram till olycksplatsen. En massa spår var det enda som syntes till. Jag sprang i snön efter alla möjliga spår och ropade rösten ur mig, visslade och lockade. Morfar körde mig en bit efter vägen medans Christoffer gick en annan väg. Sen när inga hundspår syntes till forstatte vi mot vägen där Christoffer gick. Morfar släppte av mig en bra bit bortanför Christoffer och medans han fortsatte längre fram. Jag vankade av och fram när jag såg att spåren gick åt båda hållen. Jag var påväg mot Christoffer då jag bara fick den känslan att jag inte skulle gå därifrån. Så kom Janne, Desirées mormor och mamma samt en annan kille dit. Dom började också ropa och vissla efter honom. Sen säger killen som var med att han såg någonting mot den in snöade vägen så jag började springa dit och ropa. Och nog var det han! Han var jätte rädd så jag lät Janne gå fram till han och han skyggade även för honom men sen kände han igen honom och kom fram.

Man blev så glad när man såg dom springande tillbaka och Tross var så glad att man började nästan gråta. Lite över ett dygn hade han famlat runt i skogen alldeles själv. Jag är så glad över att Janne fått honom tillbaka, att någonting av Desirée fått stannat kvar med honom. Vi tog Tross till Arvidsjaur där Karl-Johan ville träffa honom (Deirées pappa) eftersom han hade letat hela natten efter honom. När vi varit där och fått höra vad som egentligen hade hänt vid olyckan fortsatte vi mot Piteå till veterinären. Vi hade fått tid klockan halv två så vi for till mamma först och åt en hamburgare och sen for vi till veterinären.

Vi fick ingen att komma så fort men när dom väl undersökte honom så var han jätte lugn. Han hade fått en liten blödning i levern och hade lite blod i ena lungan och så hade han muskelsönderfall men han skulle bli helt frisk. Dom ville hålla honom över natten och ge honom morfin och näring via dropp. Det var nästan svårt att lämna honom då man visste att han hade varit själv så länge.

Janne och morfar hämtade nog honom imorse och jag hoppas att han mår bra nu när han har fått komma hem.

Hittade denna fina bild på Desirée och måste bara få lägga upp den. Vila i frid, mitt ljus brinner för dig än ♥


Jag hoppas du har funnit ro uppe i himlen, jag tänker på dig du fina ängel ♥

Älskade Tross, nu är du hemma tygg med min morbror.


Desirée Stenvall, vackraste ängeln i himlen!

Det är inlägget är bara ägnat till dig Desirée. Jag hoppas du får ro och frid i himlen. Du måste vara den vackraste ängeln i himlen. Jag hade hoppats på att få känna dig bättre men jag vet att du var den bästa tjejen min morbror någonsin kunde få, det vet jag. Du var alltid glad & snäll, trevlig och perfekt och det är så jag alltid kommer att minnas dig. Jag tände ett ljus för dig för jag vill minnas dig som en brinnade låga, så klar och så vacker.

Jag var på KISS konsert idag och dom sjöng "Heavens on fire", men jag tror inte att himlen brinner idag. Den kan omöjligt brinna med en sådan ängel som du måste vara nu. Sen sjöng dom även en låt där hon sa innan "Alla KISS låtar handlar inte om kärlek, även om sorg. Den här låten handlar om när några var påväg till ett gigg och krockade med en lastbil påvägen dit". Jag började gråta, det är så hämst.. Jag kan inte förstå att du är borta. Du kommer alltid finns i mitt hjärta och jag vet att du vakar över min morbror nu. Han kommer snart hit och jag ska ge honom världens kram från dig. Sen ska vi hitta din hund, Tross. Han söker sig säkerligen hemmåt nu och vi ska och leta efter honom imorgon. Vi ska hitta honom, det måste vi. Om vi så ska leta tills imorgon bitti! Sen lovar jag att behöver Janne hjälp med honom kommer jag alltid att ställa upp till 100%.

Vila i frid kära Desirée, du finns i våra hjärtan






Det gick så fort, vi fick ej talas vid
Ditt hjärta stannade och Du fick frid
Hav tack för alla fina stunder och år
Men sorgen efter dig är allt för svår


Hemma.

Nu är man hemma i Hortlax, eller det har jag varit ett bra tag nu. Men har inte haft stor lust att blogga men jag lovade att jag skulle skärpa mig! Pratade lite med pappa idag och han sa att förmodligen så har datorn kraschat.. Tråkigt, så jag har börjat öppna ögonen för nya datorer. En bärbar blir det iallafall, 17" minst, stor hårddisk med mest troligt Vista eftersom jag inte spelar längre. Vill ha en sådan som mamma har, den jag sitter på just nu. Funkar utmärkt för mig. Tråkigt för mamma att jag stulit hennes dator nu när jag är utan. Men hon får ju den så fort hon behöver den så hon klarar sig nog.

För ett tag sen duschade jag hundarna. Dom luktade inte gott och kliade sig hela tiden men nu är dom rena och fina. Dom fick "terrier-fnatt" då jag släppt ut dom. Riktigt roligt att se på, underhållande måste jag säga!

Idag när jag och Christoffer vaknade såg vi klart filmen som vi inte orkade se klart igår sen åt vi frukost och satte igång med att vika tvätten och rensa i Christoffers garderob. Sen plockade vi undan, bäddade sängen och gick ner och pantade bort lite flaskor. Duktiga var vi!

Jag ska sätta mig och se nästkommande avsnitt av DH eftersom Christoffer endast är ledig tisdag under vardagarna så jag ska mysa med honom då och jag vet att han inte tycker om DH så mycket så jag ska se det idag. Sen kanske Märta kommer ikväll och ser film med mig, så får vi prata lite och umgås. Men nu ska jag se DH. Ha en bra söndagskväll, ciao!


Två av våra gamla hundar som jag saknar så otroligt mycket, Lyra till
vänster och Aussie till höger. Aussie var våran första hund, han var som
min egen hund och Lyra var våran andra hund, sötaste Jack Russeln man
kan hitta!


Överraskningen...

Nu är jag precis klar med mitt ♥ överraskning. Jag började med att plocka undan lite smått och fortsatte med att diska upp all disk som var. Sen tog jag alla sopor ink. massa tomma ölflaskor och gick ner till sophuset. Sen började jag skrubba toan och badkaret, röjde undan allting och dammsög golvet. Så skulle jag precis börja skura då jag såg att det inte fanns någon hink och då slog det mig att den säkerligen var i hans bil eftersom han nytvättat bilen - typiskt.. Sen gick jag ner med lite mer sopor och kom upp, dammtorkade och skulle gå ner i tvättstugan för att boka en tvätt tid till imorgon bitti. Men då hade såklart Christoffer nyckeln så det får vi göra imorgon då han kommer hem. Så ska jag om jag vaknar innan han kommer hem, gå ner och handla inför morgondagens middag.

Jag ska snart belöna mig själv med en Johan Falk film. Jag hoppas verkligen att Christoffer blir glad över vad jag gjort, tror nästan jag blir lite ledsen om han inte blir det. Men jag tror att han blir det, då slipper han göra det själv och det går att gå i lägenheten iallafall. Sen hoppas jag även att det får hålla sig såhär ett tag! Det tog mig ändå 3 timmar att göra "nästan" allt klart, allt som gick iallafall.

Nu ska jag se filmen och njuta av den. Ha en bra fredags kväll alla, Ciao!


Mitt ♥, min älskade hund(vänster) och den ögonförtrollande Tross(höger).


Okej, jag ska skärpa mig!

Jag kollar in på statistiken och ser att massa kollar in på bloggen dag efter dag många, många gånger. Jag ska börja uppdatera mera jag lovar! Just nu sitter jag med mammas dator i knät och sörjer att min dator kanske har kraschat! Tur som är ifall det är så, så kan jag få ur min hårddisk och allting som är i den. Så blir det att spara pengar till en ny...

Jag väntar otåligt på maten, magen skriker nästan efter mat. Idag jobbar mitt ♥ så jag ska till stan ikväll, hyra en film och hjälpa honom lite med läggan. Han frågade om jag kunde diska undan och kolla efter en tvätt tid. Om huvudvärken går över så blir det mer än bara det. Då städar jag åt honom så får vi en underbar dag imorgon i en ren och nystädad lägenhet.

Mamma och Robban far till Längträsk idag efter maten, Pappa och Gabbis m. barn är i Kåbdalis och myser. Så vi ska spendera tiden hos honom och bara mysa på.

Idag när jag kom från skolan så flyttade jag över alla mina bilder från minneskortet till den här datorn och gick över till mormor och morfar. Där åt jag en mandarin och en skummtomte sen började jag fota deras värdesaker. Så fick jag halva "lönen" nu - 500 kr. Och ska fortsätta med skoter m.m på söndag. Det svider just nu i plånkan så det är perfa med extra pengar, speciellt nu kring jul då det ska julhandlas och allt sånt. Måste ta tag i det i början av December.

Jag och ♥ har bestämt vad vi ska göra på våran 3:års dag som närmar sig med stora steg. Det blir förrätt, middag & efterrätt. Ska försöka skrämma iväg pappa för en dag till Gabbis då. Sen under kvällen blir det film, en massa mys och underbart prat om allt vi gått igenom tillsammans (alla bra sakerna).

Nu ska jag försöka sysselsätta mig med någonting annat. Jag hoppas verkligen inte att min dator har kraschat så jag får tillbaka den, kan formatera den och göra om bloggdesignen. Sen berätta om Stockholms resan tillsammans med Pernilla. Annars får jag ta tag i det ändå då jag orkar. Ha en underbar helg, ciao!


Prov imorgon..

Igår var jag och hjärtat och såg bio - 2012. Den var superbra, verkligen en rekomendation av mig. Efter bion gick vi hem till Christoffer och sov där. Jag började klockan 11 och då satt jag fart mot bowlinghallen. Vi bowlade en timma och sen slutade vi eftersom bowlingen gick över matten så vi hade ingen matte och sen har vi prov imorgon bitti på morgonen istället för sovmorgon så då tog vi comp ledigt idag.

Efter bowlingen kom min snälla morfar och hämtade mig eftersom det var så himla länge kvar innan min buss skulle gå. När jag kom hem så gick jag en promenad med hundarna så dom fick rasta sig. Sen kom Christoffer och skulle hämta sin börs så jag följde med honom och hämtade ut hans nya mobil, en sådan som jag ska köpa med. Jag väntar bara på att jul ska komma och får jag inte en i julklapp så beställer jag en själv.

Nåja, imorgon har jag iallafall prov, så jag ska sätta mig och plugga lite mer sen ska jag se DH - Desperata hemmafruar. Längtar verkligen så jag håller på att spricka.

Jag gjorde föresten en efterrätt till mig själv idag som bestod av glass, bananer, mandariner och hemmagjord chokladsås! Hur gott låter inte det? Jag lovar er, det var jätte jätte gott!



Dålig uppdatering!

Jag vet.. Jag är jätte dålig på att uppdatera. Men min strömkabel till datorn har gått sönder så jag och mamma kanske far in till stan och köper en idag om dom har någon. Snart ska jag dra mig till skolan och ha två lektioner sen ska jag hem till pappa och göra mig klar eftersom jag är bjuden på middag idag hos Ullis och Märta för Ullis fyller år imorgon, grattis i förskott! :) Nu ska jag dra mig, byebye!

Still I can se it in your eyes.

Jag kom nyss till pappa. Jag och Christoffer sov över hos mamma inatt efter att vi varit hos min morbror. Det var världens godaste efterrätt. Jag inväntar reseptet av Karin på det. Idag har jag iallafall lärt mig att byta däck på bilen med hjälp av Christoffer. Så nu kan jag det med!

Just nu sitter jag och får musik av lite olika på msn. Ska ta och bränna ut en skiva med bara rock! Måste ju ha en skiva med det med.

Ikväll ska jag då umgås med Märta och bara mysa på som vi brukar göra på söndagar. Se en film och gotta sig! Tror jag måste ta tag i mitt rum också, det ser rent ut som om jag inte städat på många veckor. Så ska jag ta och plugga lite också till Svenskan imorgon. Men nu ska jag vara social på msn. Hade, ciao!


I'm back!

Nu byter jag tillbaka, den andra bara tjorvade och allt sånt så orkar inte riktigt med den här. Jag ska fixa till den så fort jag fått mig en håddisk som är lite större så jag kan lägga bilder och sånt på den för allt rymms inte ens på min dator nu som det är. Sen har jag haft bloggtorka sen jag kom från Stockholm. När jag fixat bloggen så kommer det komma långa inlägg om vad vi gjorde i Stockholm!

Ikväll så ska vi till min morbror Stefan. Vi är bjudna på middag så det blir trevligt. Christoffer är redan i Hortlax och sen kommer dom och hämtar upp mig innan vi far till Sandholmen. Så blir det god mat & gott sällskap.

Jag kan avslöja att jag gjorde en tatuering då jag var i Stockholm, min andra blev det. Jag är supernöjd med den. Både jag och Pernilla gjorde en tatuering var på överarmen, hon har två liljor och jag har tre stycken. Vi gjorde den på House of Pain på Hökarängen. Nåja, ska trixa och fixa lite med bloggen. Hade gott, ciao!