I'M HOME.

Yes, nu är jag äntligen hemma. Eller vi alla är hemma och det är så gudomligt skönt att det är inte sant! Jag kommer att skriva ett inlägg om hela resan men det blir verkligen inte ikväll, har varken ork eller vilja för det. Men det har verkligen varit en toppen upplevelse fastän jag inte nådde toppen. Men jag är glad över att jag tog mig till fjällstationen, det var verkligen en utmaning för mig med fullpackad ryggsäck på ryggen.

Jag kan avslöja att hemresan gick på halva tiden som tog att gå dit. Och vi gick snabbt som bara den, samma tempo hela tiden.

Mitt hjärta stod och väntade på dig på bussterminalen vid skolan och skulle skjutsa hem mig för han ville pussa lite på mig. Han kunde inte hålla sig tills imorgon, min sötnos! Jag blev riktigt glad, jag har saknat honom och han vet jag har saknat mig jätte mycket.

Nu är jag iallafall hemma och har hängt upp alla blöta kläder och tältet. Så nu ska jag lägga mig i sängen och lösa en sodoku och sen ska jag sova. Jag far nog till pappa imorgon så det blir nog inget inlägg imorgon iallafall. För då vill mitt hjärta att jag ska komma förbi. Sov gott allesammans, bilder kommer senare!

Snabbinlägg.

Nu drar jag om tjugo minuter, har varit vaken sen klockan fyra. Faktiskt var jag ganska pigg. Vi får se om det blir någon lite tupplur i bussen. Nu måste jag då upp och göra mackorna som jag ska ha i bussen. Jag kommer sakna er, önska mig lycka till! Puss

Imorgon drar vi.

Imorgon drar nu, jag har packat allting klart idag och är riktigt mätt än av palten vi fick, tack svärmor. Sen for jag och Christoffer till honom och var där ett tag. Pernilla kom förbi för en sista hejdå kram. Skönt att det gick bra stumpan!

Nu ska jag bara upp och ladda in lite musik i mp3;n sen blir det sängen för min del så man orkar upp imorgon. Sen bär det av. Agnes gav mig Daniels tröja som jag skulle ta med till honom imorgon så jag får inte glömma den, men jag tror inte att jag kommer att göra det. Jag ska försöka. Så nu är det packat och klart, allt föruom maten som måste ner imorgon. Nu ska jag fixa mp3n. Kanske hinner in ett snabbinlägg imorgon innan jag far annars är detta sista innan söndag iallafall. Jag kommer sakna er alla, puss på er!


Jag kommer sakna dig speciellt mycket ♥

Sista dagen.

Nu far vi imorgon klockan 6 på morgonen till Kebnekaise, har laddat mp3n för fullt med ström och låtar. Så ikväll blir det att packa allting. Det blir middag hos svärmor ikväll och sen kanske lite mys med hjärtat. Men nu är det verkligen nära. Jag ska ta och fixa mig lite och sen knalla iväg till bussen med mp3 hörlurarna i öronen.

Vi har då bara måleri idag, vet inte om vi ska ha praktiskt eller teoretiskt men jag tar med mig kläderna ifall att. Jag vet då att vi ska prova våra nya kläder idag. Blir kul att få nya byxor och tröja. Nu ska jag ta och dra iväg så jag hinner med till bussen. Ha det bra! Puss


Sleepy head.

Jag är riktigt glad nu, jag har äntligen fått igång min Mp3 som jag nu inte kunnat använda sen i vintras då det tog slut batteri och den vägrade ladda på min dator, min dator tog inte ens imot den. Så jag testade nu ikväll på min mammas dator och det funkade, så nu har jag lagt in lite musik och nu ska den få stå och ladda över natten. Är nästan uppspelt av att den funkar. Jag fick den av mitt hjärta på Julafton för ca 2 år sen och älskar verkligen den. Och speciellt för att den är limegrön  - min favorit färg.

Jag och mamma har då handlat det mest klart inför resan. Nu fattas det bara - baguette, kyckling och skavsårs plåster. Sen är jag fit for fight. Ska gå igenom listan imorgon då jag kommer hem från middagen och packa ner allt förutom maten. Så blir det nog att lägga sig gode tidigt så jag orkar upp.

Nåja, nu ska jag lägga mig i sängen och lösa en sodoku sen ska jag sova. Sov gott!


Såhär ser den ut fast den är grön med blått ljus.


GRATTIS GRATTIS GRATTIS!

Grattis min älskade vän till körkortet, så skönt för dig att du äntligen har det! Grattis och åter grattis Märta.

Idag efter skolan så åkte jag, Mimmi och Emelie hem till Mimmi och provsatte upp tältet, måste få säga att vi var gode duktiga. Vi klarade galant så det blir gjort bra uppe på Kebnekaise. Och vi fick veta idag att det blir att fara på Torsdag. Så då sticker vi, kommer verkligen sakna mitt hjärta och min familj + vänner fastän det bara är torsdag - söndag. 

När vi var klar med tältet så kom Märta och hämtade upp mig, så vi körde omkring - for till henne en sväng. Tvättade bilen i skuthamn, for till dollar, Ö o B och så lämnade vi igen nå filmer. Sen så skjutsade hon hem mig till Hortlax och nu sitter jag hära. Jag har spelat lite Fameville på facebook men det började lagga så jag la av med det.

Mitt hjärta har match idag som jag tyvärr inte kan fara och kolla på. Väldigt synd eftersom jag tycker om att se då han gör det. Men det finns andra matcher att se sen så jag håller tummarna för vinst iallafall. Eftersom jag och mamma måste och köpa all mat och allt annat som behövs inför resan så hinner jag inte till matchen. Sen ska det provas packas och sånt eftersom jag är bjuden på middag hos Betty imorgon eftermiddag på palt. Det ska bli gott, då är man väl förberedd inför resan (med palt i magen alltså.)

Idag blir det bara jag och mamma som ska äta, så vi ska äta taccos, har verkligen tjatat om det nu i säkert en vecka och nu blir det av. Mumms, jag älskar taccos! Det är en sak som står klar iallafall.

Hoppas ni får en bra dag idag!



Söta, snälla, älskade vän. Det är klart att jag ställer upp i ur och skur. Jag blev helt förskräckt då du var ledsen idag men eftersom jag vet vad det handlade om så förstår jag dig. Du ska se, det kommer att gå bra. Allting kommer att gå fint, du ska inte behöva vara rädd. Du vet vars jag finns och att du alltid kan prata med mig, vilket tid som helst på dygnet så ställer jag upp. Jag är glad att du kan lita på mig och att du kan anförtro dig till mig som du gör och jag är glad över att jag kan få dig att skratta även i dom mörkaste stunderna. Du betyder så oerhört mycket för mig darling. Tack för att du är min vän,
jag älskar dig ♥

Sovmorgon.

Idag har jag sovmorgon, riktigt skönt är det att inte behöva stressa. Jag ska snart gå och föna håret, sen ska jag upp och äta frukost för jag är utsvulten och sen blir det att promenera till bussen.Det tråkiga är att jag börjar fem i tolv, men jag är på skolan halv elva. Det känns gode tärt att vara så länge innan på skolan. Jag får hoppas att jag hittar någon att käka lunch med eller så. Nåja, ska ta och föna håret nu och göra mig klar. Tjingeling.


Skoldag nr 3

Nu har tredje skoldagen över. Jag är knäckt kan jag säga. Inte för att vi gjort speciellt mycket men jag är helt knäckt iallafall. Tydligen så ska det vara regn torsdag - söndag på Kebnekaise så det kanske blir flyttat till nästa helg. Men det får vi veta mer om imorgon om det blir att fara eller inte. Så jag kommer nog att umgås med Pernilla ikväll om det går sig vägen. Vi får se, ska prata lite med mamma nu då hon nyss kom hem. Sen får vi se hur det blir. Jag uppdaterar er senare!

Hang over.

Nu är jag precis klar med Pernillas design, den kan ni se här. Nu börjar jag faktiskt bli lite trött så kanske är dags att lägga sig alldeles strax så man orkar upp till skolan imorgon. Jag får inte glömma att ta med mina arbets kläder imorgon till skolan. I fredags fick vi en massa saker så jag skulle tänka mig att vi kommer få massa mer imorgon. Jag älskar att få nya saker, känns alltid som en ny början.

Ne nu stänger jag av datorn så lägger jag mig för idag. Sov gott allihopa!

Aprecis.

Nu har jag nyss varit ute med hundarna i ca en halvtimmes kvällspromenad. Det var riktigt skönt ute. Sen så gick jag över till mormor och morfar med pengarna som jag lånade i början av sommaren eftersom jag fick lönen i fredags. Nu är det bara att spara pengarna som är kvar till min tatuering som jag vill göra. Vi får se när det blir att göra den. Pernilla vill att jag följer henne ner till Stockholm till hennes pappa då hon ska göra sin tatuering och att jag kanske får göra min då också. Men det är länge kvar, vi får se hur det blir med den saken. Nu ska jag ta och börja med Pernillas bloggdesign.


Min älskade pojkvän och Tross ♥

Helgen har sett ut på det här sättet.

I fredags väntade jag på Pernilla tills då hon slutade så promenerade vi hem till henne och pratade, spelade lite kort och sen kom hennes bror Patrik med nyckeln till hans lägenhet. Så for vi dit och var hundvakt åt Tyson medans dom var på havsbadet. Vi åt glass och myste till film medans dom var borta. Tack för att du bjöd mig på glass, sötnos! Sen vid halv tio kom dom hem och började dunka musik. Så blev det armbrytning samt visade Patrik mig massa kort trick. Jag blir helt förbluffad av sånt att alla bara skattar åt mina miner jag gör av mig då tricken funkar. Så satt vi och pratade och sen då dom skulle fara igen så gick vi ut med hunden och stog ute ett tag och prata med dom innan dom for. Sen gick vi in, spelade kort, åt lite mer glass och såg en film. Pernilla somnade ett antal gånger och vid två somnade jag med. Sen kom dom hem ett tag efter 3 dunsande in i lägenheten. Mats skulle ner på Statoil och köpa snus så vi gick hem då och så fort vi la oss i sängen så slumrade vi bort.


Bild 1. Pernilla med sin glass. Bild 2. Pernilla och Mats i armbrytning.

Bild 4 & 5. Mats vs. Patrik i armbrytning. Pernilla i bakgrunden asgarvar.


På lördag morgon vaknade jag och Pernilla av mitt larm klockan tio. Då låg vi kvar i sängen ett tag och pratade. Sen steg vi upp och åt frukost så gick jag till Piteå Café och provjobbade från 11 till 1. Det gick bra men var riktigt stressigt då det var lördag. Jag skulle höra av mig mera till Nora sen om tider och sånt. Avslöjar mera senare. Efter att jag jobbat klart så gick jag till Pernilla där pappa kom och hämtade oss och skjutsade oss till Hortlax för jag skulle hämta lite kläder och sånt inför kvällen och när vi kom tillbaka så duschade jag och så gjorde vi oss klara. Sen kom Felicias pappa med henne, Sofie och hämtade oss och skjutsade oss till Stockbäcken där Sofie skulle ha sin fest. Vi var där ett bra tag så länge det var roligt tills några personer förstörde det hela. Då kom Mats och hämtade oss och Clas och skjutsade oss in till stan.

Hos Patrik så satt vi och pratade med Carro, spelade kort och sånt tills Patrik, Mats och Adam kom tillbaka. Då skjutsade han mig och Pernilla till Pernilla så hämtade jag mina saker och gick till hjärtat. Sen for vi och åt på max, hungriga som vi var och tog en runda runt stan då det var crusing. Sen blev det nattinatti för oss.


Bild 1. Pernilla och jag i Stockbäcken. Bild 2. Pernilla och Madde.

Söndag vaknade vi av att mamma ringde oss och då gick jag upp. Sen vaknade Christoffer efter ett tag. Sen så diskade han och gick ner och bokade en tvätt tid till kvällen. Sen när vi höll på att laga mat så kom Betty och Moa förbi. Moa skulle vara med oss så skulle Betty få lite tid utan henne. Christoffer och Moa gick ner i tvättstugan och tog hand om tvätten och jag diskade efter middagen. Sen gick vi ner i garaget och städade ur Bettys bil. Sen skjutsade Christoffer hem mig och nu sitter jag hära och pratar med Pernilla på msn. Jag ska bara ta det lugnt ikväll och fram till onsdag eftersom jag måste vara utvilad till Kebnekaise.

Hos Peppenilla

Sitter nu hos Pernilla, vi håller på att koka potatis till fiskpinnar som vi ska äta till middag. Jag satt med henne under lunchen och spelade kort så kom även Petrus och var med. Sen då Pernilla gick på sin sista lektion så satt jag och väntade på henne med Petrus och spelade lite kort tills hon kom. Då gick vi förbi Patrik så hon lämnade nyckeln till honom sen gick vi hem. Ikväll ska vi till Patriks lägenhet och sköta Tyson medans dom är borta. Så vi ska mysa på med honom. Nåja, nu ska jag vara social med henne. Kram

Skoldag nr 2

Nu har jag just gjort mig klar. Hjärtat sov hos mig till idag så jag sitter på mammas dator uppe för att inte väcka honom. Igår fyllde min älskade pappa 49 år, grattis! Så vi var förbi honom och fick god tårta. Så hade min faster lämnat två ungsformar i glas som jag och Christoffer fick av hon så fick pappa en lampa som han inte visste vars han skulle ha så vi fick den med. Riktigt fina var dom.

Igår efter skolan kom Christoffer och hämtade upp mig så for vi till Öjebyn och hämtade Betty, eller vi körde hennes bil till Coop och handlade med henne. Sen blev vi bjudna på god mat dära, tack! Lövbiff och strips, det var verkligen gott! Sen for vi tillbaka till stan och Christoffer switchade deck. Efter det gick vi upp till han och han tog en dusch. Sen for vi till Patriks lägenhet där Pernilla var och tog hand om Tyson så  vi höll henne sällskap med kortspel. Sen var vi då hos pappa och efter det for vi hem till mig och myste framför tv;n.

Idag ska jag vara hos Pernilla så jag far dit efter skolan och väntar på henne dära. Så blir väl ett inlägg då jag kommer dit skulle jag tro. Ska vara hos henne tills imorgon. Så vi ska mysa på och imorgon klockan 11 ska jag provjobba på Café Piteå och se hur det går. Om jag får det blir det nog att jobba under dagarna varannan fredag och lördag. Nåja, nu ska jag ner och hämta upp mina saker sen ska jag äta frukost och promenera iväg till bussen. Ha en bra dag!

Skoldag nr 1

Nu är det första skoldagen som gäller. Har precis gjort mig klar så jag har mycket tid. Så jag ska nog ta och fixa lite musik till mobilen. Jag kommer att uppdatera om vad som hänt under dagen. Blir nog stan ett tag tillsammans med Pernilla då vi slutat. Men jag skriver senare. Hoppas ni får en bra skoldag om ni nu går skola.


Jag idag.

♥ my best friends

Stog och pratade med en av mina bästa vänner idag - Märta. Och då slog det mig att vi har för det mesta samma uppfattningar om massa olika saker. Det är verkligen skönt med bästa vänner, att ha någon att prata med om allting. Tack för att du finns i mitt liv baby.

Sen så måste jag tillägga att min andra bästa vän - Pernilla. Är minst lika värdefull. Vi har för det mesta också samma uppfattning och sen så har vi samma humor också. Tack för alla underbara dagar med dig i sommar. Tack för att du finns för mig i mitt liv med baby.



Schema.

Yes, nu har jag fått se mitt nya schema. Jävligt slappt med mycket måleri och lite av allt annat. Jag är så glad av att få se vilken klass jag går - BP2D! Hihi, jag längtar verkligen till skolan. Blev faktiskt fler killar i klassen än vad jag trodde det skulle bli. Funkar ändå, jag har ju ändå några girls. Jag ska snart bädda ner mig i sängen med taccochips och guakamole till en film på 6:an som börjar klockan 9 - Murder at 1600, heter den. Den verkar riktigt bra faktiskt. Nåja, ska fixa allt nu så jag kan se den då den börjar. Efter den blir det sängen så man orkar upp på skolan imorgon. Ha en bra kväll. Puss


Mina & mammas bullar


Degen ihop rullan och satt i formen.

Pärlsocker påsatt.

Bullarna är på gräddning.

Mammas bulldoppare.

Mina bulle.

Dags att baka bullar.

Nu ska jag och mamma sätta igång att baka bullar så nu kommer jag inte att uppdatera någonting förens det är klart, eller då dom håller på att jäsas. Jag sitter på mammas nya bärbara nu. Riktigt fin dator. Nåja, ska gå nu. Ha det bra.

Stan

Nu har man kommit hem från stan. Åkte in med Christoffer så for vi till Coop. Han handlade mat och jag handlade en almenacka inför skolan. Christoffer valde färgen. Så nu är jag fit for fight till skolan. Såg även att min lön kommer på fredag så då ska jag över till mormor och morfar och ge dom pengarna jag lånade. Sen så är det bara att spara till min tatuering som jag ska göra. Jag är riktigt spänd över att göra den. Jag hoppas verkligen att den kommer bli som jag vill ha den. Nåja, färdig pratat om det. Idag blir det att baka bullar med mamma så jag ska lägga upp bilder sen på hur dom blev och så. Kommer bli skit gott. Bara så ni vet så gillar jag inte kanelbullar så det blir chokladbullar som vanligt för min del. Finns inte godare bullar än chokladbullar. Nåja, jag börjar bli hungrig så jag ska upp och kolla om det finns någonting att göra sallad med.


Min almenacka och 7 ämnes block.

Dålig engelska?

Anomym kommentar:
vojne vojne all i can say! even you can see, but not now but later you see the thro...

En som varken kan stava eller formulera sig i engelskan? + att den verkar inte våga skriva vem det är heller.
Vi kanske ska fixa till meningen lite?

Vojne Vojne, it's all I can say! Even you can se the truth, not now but later you will se.


Väntar.


Ja nu väntar jag förgäves på att mitt hjärta ska komma och mysa i min famn. Det pirrar riktigt i magen, så mycket saknar jag honom. Sen är det riktigt kallt i mitt rum så det blir skönt med någon att hålla om så man blir varm.
Jag har just fixat Märtas blogg med. Den kan ni se här om ni har lust att kika på den.

Mamma frågade om jag ville baka bullar ikväll eller imorgon men då sa Christoffer att han ville mysa till film med mig. Så då står jag över tills imorgon. Så blir det nybakta bullar imorgon kväll. Mumms, kommer lägga ut bilder på det kan jag lova. Tror nästan att jag följer med Christoffer in till stan imorgon och köper en almenacka inför skolstarten eftersom jag är väldigt glömsk. Det är nog bland det bästa jag skaffat mig till skolan. Jag håller reda på det mesta då. Så tummen upp för almenackor.

Nåja, ska gå upp och prata lite med min mor nu. Jag hoppas att ni får lika mysig kväll som jag ska ha. Blir ingen uppdatering förens imorgon. Puss på er.

Yes!

Äntligen har jag fixat det, stillbild på sidan. Jag har försökt länge och nu fukar det. OBS. För ni som bara ser halva bilden måste ändra upplösningen på skärmen för att se det korrekt. Men nu är jag faktiskt nöjd med min design, kanske blir några små ändringar senare men det får vi se då. Jag ska ta och börja med Märtas nya design nu och se hur långt jag hinner innan hjärtat kommer. För då blir det mys till film, sötnosen min!

Ne, nu ska jag börja med hennes design. Ha en trevlig kväll. Puss.

Åska och regn

Nu åskar det och dundrar utanför oss. Jag har Surfie i knät eftersom hon var så rädd. Walle försvann bara, så jag gick och letade efter honom och hittade honom under trappen skakades. Stackaren, men han har iallafall hittat sig ett ställe där han känner sig mer säker när det åskar. Jag tycker att det är mysigt med åska och dunder, iallafall om man sitter ute i en inglasning med tända ljus och det är mörkt ute. Jag brukade göra det då jag var mindre.

Ni kanske har sett att jag har fixat till min blogg lite. Vad tycker ni om den? Jag blev faktiskt riktigt nöjd, jag är inte helt klar än. Men det är en början iallafall. Jag ska försöka fiffa upp den lite mera då jag hittar lite olika knep. Jag vet inte riktigt vad ännu men vi får se vad som blir gjort. Håll utkik.

Hjärtat skulle komma till mig efter att han hade duschat och ätit så jag ska kolla om det går någonting på tv som vi kan mysa till. Nu ska jag se efter om jag hittar någonting mer till bloggen. Ciao!

Om mig.



ÄRLIGHET:

Ditt äldsta hångel? 4 år äldre.
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i? 2 stycken.
Vad tycker du om kärlek? Det vackraste som finns.
När kramade du någon sist? Imorse - Pernilla.
Saknar du någon speciell person? Ja.
Har du svårt för att bli kär? Ne, inte det.
När kysste/hånglade du med någon sist? Söndags.
Ångrar du det? Absolut inte.
Är du singel? Nej.
När fick du senast en komplimang? Igår.
Har du hånglat med någon av samma kön? Ja.

HAR DU NÅGONSIN:

Varit medvetslös: Nej.
Hånglat med nån riktigt ful: Haha, jovisst.
Hånglat med fler än 50 pers? Nej.
Hånglat med fler än 2 pers på en kväll? Japp.
Gjort något riktigt dumt? Många gånger.
Gjort något du verkligen ångrar? Absolut, flera gånger.
Varit nykter på nyårsafton? Jodå.
Åkt ambulans? Jo, med pappa då han var ambulansförare.
Gjort nåt olagligt? Ja.
Blivit polisanmäld? Nej.
Fått din mamma att gråta? Ja.
Slagit ner någon? Inte slagit ner men slagit en.
Skämts över dina föräldrar? Absolut inte.
Skämts över dig själv? Bara när jag gjort någonting pinsamt.
Sagt jag älskar dig och menat det? Ja, många gånger.
Tar du droger? Nej.
Dricker du? Ibland.
Vilka kläder sover du i? Naken eller i bara trosor.
Vad hatar du verkligen? Lögner, svek & otrohet.
Varit kär? Ja.
Har du varit kär i någon du inte haft chans på? Nej.
Är du ensam nu? Jo, eller mina hundar är här.
Vill du gifta dig? Jo det vill jag.
Vill du ha barn? Ja.

SENASTE PERSONEN SOM:

Sov i din säng? Walle (min hund)
Såg dig gråta? Betty
Fick dig att gråta? Jag börjar lätt gråta.
Du delade en drink med? Ingen aning.
Du gick på bio med? Christoffer.
Skällde på dig? Christoffer.

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Nej.
Kramat någon? Ja.
pussat någon? Nej.
köpt någonting? Oh ja, kläder.
Sjungit? Ja, en hel massa igår.
Saknat någon? Ja.

JAG HAR:
Digitalkamera? Nej, den gick sönder.
Systemkamera? Ja och jag älskar den.
Telefon på rummet? Jo men den är inte inkopplad.
Egen dator? Ja.
Könssjukdom? Nej.
Husdjur? Ja.
Bra kompisar? Jo!
Tar du receptbelagda mediciner? Nej.
Vem vill du fika med just nu? Är inte sugen på fika.

Godmorgon Sverige.

Nu är jag hemma hos mamma, åkte med bussen som gick 25 minuter efter att  vi vaknade. Annars hade jag varit tvungen att vänta i flera timma på nästa. Så det var lika bra. Jag har sovit jätte bra inatt, kanske inte Pernilla eftersom jag  tog upp jätte mycket plats i sängen. Men sån är jag, undra varför. Tror jag råkade sparka ner Christoffer då vi hade nyblivit tillsammans. Pinsamt läge att få höra det. Men jag förvarnade Pernilla innan vi somnade så hon sa bara åt mig.

Jag hade iallafall jätte trevligt igår, vi skrattade som bara den under tiden Patrik och Mats var där. Sen blev det lite tystare, ingen aning om varför. Vi kanske blev trötta. Pernilla hade varit på sjukan på morgonen och tagit blodprover så hon hade plåster i båda armvecken. Så jag frågade om jag fick dra bort dom och då sa hon "Ne, du får göra det då Patrik och Mats varit här för dom kommer störa sig på det." Och hon fick faktiskt några kommentarer om det. Sen så satt vi och spelade kort över bordet och jag störde mig på plåstret jätte mycket så jag lutade mig över bordet och sa vänta. Så tog jag tag i plåstret och drog bort det. Hon skrek rakt ut och hennes bror och kusin började asgarva.

Senare på kvällen skulle Pernilla förklara att hon hade blivit avstulen kläder i tvättstugan tidigare så hon ville ner och hämta upp dom. Det slutade med att hon sa " Men jag har ju blivit avsugen kläder... " Det var riktigt roligt, vi garvade så magen vek sig.

Nåja, mitt hjärta ska komma förbi idag och vara med mig. Känns så tomt att sova utan honom vid min sida när man är van det. Jaja. nu ska jag göra lite annat. Ha en bra dag, uppdatering kommer senare!

Godnatt.

Nu sitter jag hos Pernilla, här har jag spenderat kvällen. När jag kom hit gick vi ner i tvättstugan och satte igång tvättmaskiner sen gick vi upp och då kom Pernillas bror Patrik och hennes kusin Mats förbi med sina datorer. Så vi satt och pratade och skrattade, roligt var det faktiskt. Sen gick vi ner i tvättstugan en sväng till och senare när dom for hem så gick vi ner och hämtade upp tvätten. Resten av kvällen spenderade vi genom att spela kort och prata. Nu har vi nyss sett klart NAVY CIS och ska nog snart lägga oss så vi får sova. Jag uppdaterar imorgon om vad som ska ske då. Sov så gott alla.

Måste bara få säga att jag tycker att om man ska klaga på någon så kan man faktiskt stå för det man säger och inte skriva anonymt. Men antagligen är det väl för att dom vet att man kan alltid ge svar på tal till dom. Stå för vad ni säger om ni ska säga någonting alls, annars kan det likagärna vara. Vem bryr sig om någon som kommenterar anonymt och klagar, ja inte jag iallafall. Tycker bara det är löjligt att man inte kan stå upp för sig själv men man måste klaga på andra.

Dagen kommer att se ut såhär.

Jag åt lunch med Pernilla klockan ett på hennes jobb så satt vi och pratade om ikväll eftersom jag ska vara med henne ikväll. Eller rättare sagt då jag har ätit. Vi ska bara mysa på med film, kort och sånt som vi brukar. Är faktiskt riktigt trevligt att bara ta det lugnt. Hennes bror och kusin skulle vara dära nu men vi får se om dom är kvar då jag kommer dit, dom skulle låna Pernillas internet då han inte har något i sin lägenhet eftersom han igentligen bor i Stockholm. Men nu ska jag ta och städa upp i rummet sen ska jag nog upp och äta mat sen blir det att dra till min kära vän. Hoppas ni får en bra kväll med!

Shopping.

Hade tänkt visa vad jag köpte på stan idag. Känner mig riktigt glad att jag hittade det jag hittade. Sen tänkte jag att jag skulle lägga ut dagens och kvällens outfits. Enjoy!


Dagens outfit.
Vit tunika, brunt midjebälte, blåa jeans och en svart kofta.


Kvällens outfit.
Svarta jeansleggins, korsett linne i siden, gråstickad väst.

Dagens inköp:

Cardigan från Vila, 199 kr


Tröja med trekvarts armar från Vila, 129 kr


Bh och trosor från H&M, BH - 149 kr. Trosor - 79 kr.


Svarta jeansleggins från Vero Moda, 250 kr.


Blåa jeansleggins från Vila, 299 kr.


Stickad väst från Vero Moda, 199 kr.

Godmorgon

Nu är jag vaken, mamma kom in i rummen och sa att hon lämnar pengarna på bordet som jag skulle få till kläder - 1000 kr. Tack så himla mycket mamma, jag älskar dig! Så nu ska jag åka tjugo över tio till stan och kolla runt lite. Måste också bara tillägga vad min mormor sa. Jag fick ett sms av min morbror för några dagar sedan att han hade anmält sig till en fotokurs på medborgarskolan och tyckte att jag skulle göra det med, sen sa han att jag skulle prata med mormor. Så när jag gick över dit igår för att hämta Audi-nyckeln så frågade hon om jag ville gå på den och det är klart att jag sa ja. Då sa hon "Jag vet att du inte har råd med att gå på den, så jag ska betala den åt dig" Jag har så gudomligt generös släkt att det finns inte ord att beskriva det med. Tack mormor, du är underbar! Nu måste jag hoppa i en dusch och göra mig klar, Bilder kommer på det inhandlade senare! Puss.


Min älskade mamma och älskade mormor.

Tillbringad tid med en bästa vän.

Efter att jag ätit middag så övningskörde jag och mamma till pappa där jag hämtade moppen och for till Hemmakväll för att möta upp Märta. Så valde vi två filmer "Welcome to the jungle" och "Kenny starfighter". Den första är ingenting jag rekomenderar. Jag hatar filmer där dom filmar "själva" och det gjorde dom i den filmen så vi spolade fram lite och sen slog vi på den andra. Den var roligt, vi fick oss några skratt.

- Ni ska väl inte pussas och sånt nu, ne ingenting sånt. Jag vill ha action, ne jag vill ha glass, ne action, ne glass, ne action. Ne jag vill ha båda!

Vi skrattade riktigt mycket till det. Låter kanske inte så roligt hära men se filmen så får ni säkert er ett skratt. Efter filmen så satte vi oss vid köksbordet och snackade till kortspel. Det bästa men bästa vänner är att man kan prata om allting och samtalen tar aldrig slut. Jag har tur som har bästa vänner!

Halv elva ringde mamma och sa att hon skulle fara på tio minuter så jag for hem till pappa och väntade dära och nu sitter jag här hemma framför datorn och lyssnar på Absolute Rock Anthems 2 och min älskade hund ligger bredvid mig och sussar. Det ska jag snart också göra. Jag tänkte jag skulle upp tidigt imorgon och ta bussen in till stan för att shoppa lite. Vi får se vad jag hittar, kommer nog upp bilder på det imorgon om jag hittar någonting. Sen blir det förmodligen att umgås med Pernilla under kvällen.

Nåja, nu ska jag ta och göra lite annat. Sov gott allihopa!

Hello my friends.

Tänkte att jag skulle uppdatera lite om igår.

Jag och Pernilla gick ner och handlade på Ica så hämtade Christoffer upp oss dära så for vi till Horsträsk och hälsade på pappa och massa andra där. Sen blev det kräftskiva - gudomligt gott var det. Tack pappa så mycket för en underbart god middag. Pernilla fick väl inte mycket till middag, hon åt majskolvar (två stycken) och blev mätt. Christoffer åt marinerat och grillat kött med potatissallad, själv åt jag då kräftor.


Christoffer fiskade en sväng och jag och Pernilla tog lite kort. Kul hade vi iallafall! Efter att vi varit i Horsträsk så ringde Pernillas mamma och frågade om vi ville vara barnvakter under kvällen. Så jag och Pernilla mötte upp Knas och Mats som skjussade oss dit. Så satt vi och skrattade till gamla foton på dom då dom var små. Riktigt kul var det att kolla på dom. Sen blev det kortspel, tjejsnack och mys till film under kvällen. Det var faktiskt riktigt roligt och avslappnande på något sätt. Kring halv 3 så for vi hem med en taxi för att sova.


Idag vaknade jag och hjärtat kring 10 tiden och steg upp. Jag klädde på mig och satte mig framför datorn ett tag. Sen följde Märta mig ner på Ica och handla lite sen så började Christoffer att städa och jag diskade. Sen gjorde vi oss lunch och nu sitter vi hära. Mamma ska komma och hämta mig senare så ska vi förbi pappa och hämta alla saker där eftersom jag far till henne. Sen ikväll så ska jag vara med Märta, vi ska hyra en film och mysa på. Det var ett tag sen jag var med henne nu och jag vet att vi kommer få det jätte trevligt.


Nåja, jag har just bränt en cd med bilder på Tross till Janne och Desirée. Tror att dom kommer tycka om den eftersom det är riktigt fina bilder på den! Nu ska jag gå. Ha en bra dag.

Fotbolls match, Alter - Svensbyn - 3-4

Middag i Horsträsk:


Fotbolls match.

Idag har hjärtat fotbolls match, han är riktigt taggad kan jag lova. Det är i Svensbyn med hans nya lag som dom ska spela. Blir kul att titta på - jag och Tross.

Igår kväll så var Pernilla med oss, vi myste till film med godis och dricka och spelade lite kort. Kul hade vi iallafall. Vi får snart ta att göra om det gumms. Jag och hjärtat fortsatte att se filmen och efter den blev det en prommis med Tross och sen sängen då han fick veta att han ska ha match.

Så nu har vi gått ut med Tross så Christoffer sitter och äter frukost och jag ska hoppa i en dusch sen äta frukost. Dags att göra det nu så man hinner göra sig klar med. Hoppas ni får en trevlig dag, jag tar med mig min systemkamera och fotar lite. Bilder kommer senare om jag nu inte glömmer den!


Sista dagen - nu är det över.

Tack och lov, nu jobbar jag inte mera i sommar. Jag hade sista dagen idag på sommarjobbet för kommunen. Det har varit riktigt roligt men jobbigt. Jag var och lämnade antalstimmarna jag jobbat idag så jag kanske får mina pengar nu redan i Augusti. Då ska 1500 kr till mormor och morfar, sen ska jag spara resten till min tatuering som jag ska göra. Så har jag varit in till Café Piteå och hört om helgjobb, jag ska dit och provjobba till veckan nångång då hon har lagt scheman för deras persnonal. Jag hoppas att jag får bli anställd dära och käna lite extra pengar som jag kan lägga undan.

Nåja, väntade iallafall tills Pernilla slutade så följdes vi. Så nu ska jag börja laga mat, jag är jätte hungrig. Köttbullar och makaroner blir det idag. Nu ska jag börja med det, vi hörs! Ciao.


Ingen rubrik.

Just det, idag har jag ingen rubrik att skriva. För vet inte vad jag ska skriva igentligen. På jobbet har det iallafall gått jätte bra. Bakade negerbollar ("chokladbollar") till personalen imorgon då det är min sista dag. Så då ska vi fika. Jag höll på att få en persika i huvudet idag av Zara då hon skulle kasta den på Niklas. Så sa jag " Tur att den inte for i mig! " Så hon sa, det är din sista dag imorgon. Jag hoppas att dom inte kommer göra någonting, gillar inte att bli överaskad på det sättet. Men det återstår att se imorgon. 

Efter jobbet mötte Pernilla och Tyson mig på jobbet och så prommade vi mot Acusticum för att hämta Tross. Sen bar det mot stan igen och så satte vi oss och spelade kort. Så kom mamma förbi och visade att hon hade köpt en vandrar ryggsäck som jag kan ha då vi far till Kebnekaise. Suveränt bra! Så till veckan ska vi kolla igenom allt och sätta upp tältet m.m för att kolla så allting funkar och är helt. Blir perfekt det här. Jag längtar verkligen till skolan känner jag. Ska bli riktigt roligt nu när man går det man vill - Måleri. Nåja, ska vara med Pernilla ikväll också efter att jag ätit.

Jaja, nu ska jag kila. Ha det bra! 

Godmorgon.

Nu sitter jag på datorn och väntar på att mitt hår ska torka lite. Jag hatar att föna håret då det är jätte blött. Då känns det bara som om det aldrig ska bli torrt. Nåja, ska om ett tag dra till jobbet - näst sista dagen nu! Yes, skönt. Så skönt. Jag och min handledare ska sätta oss ner idag och skriva papprerna eftersom han inte är där imorgon men det gör ingenting alls.

Uppdatering från igår.

Igår så var jag med Pernilla efter att jag hade ätit middag och Christoffer var på fotbollsträning. Sen när han slutade den så for vi till Betty och fikade, där var även Robba och Jenny. Så vi satt och pratade och åt god tårta och godis. Efter det när vi for hem så sa Christoffer " Kolla bak " och jag ser en rosa solnedgång. Jag bara vi far och hämtar kameran och tar kort! Så jag ringde Pernilla och frågade om hon skulle följa och klart hon ville det. Så vi for mot öjebyn och ser hur den rosa solnedgången börjar försvinna och med tiden som tog att fara ditt Öjebyn igen. Så var den borta, men då körde vi upp på ett berg som var vid soptippen och fick ändå vackra kort. Kolla in dom här nere.


Mat

Nu är det alldeles strax dags att börja steka kycklingen som vi ska äta idag. Kommer bli riktigt mumsigt med potatissallad till också. Christoffer ska och provträna med Alter idag och går det bra så börjar han nog att spela fotboll igen. Roligt för honom eftersom han är så duktig med och hans knän krånglar ju inte så mycket nu mera, vi får bara hoppas på att dom inte börjar igen. Men jag är glad för dig hjärtat att du hittat dig någonting att brinna för.

Eftersom hjärtat ska och spela så ska jag och Pernilla umgås ikväll. Christoffer lär säkert vara med oss då han kommer hem. Vi får se vad vi hittar på jag och hon. Men ska höra av mig till henne då vi har käkat iallafall.

 Det var föresten jätte dåligt väder i dag under dagen - det innebar regn. Men nu är det då inte det längre men inte bra väder heller men det är lite skönt med svala en dag också. Jag tog hem ett recept på någonting gott från jobbet idag som jag gjorde. Jag vet inte riktigt vad det heter men det var som en mousse som man stoppade i frysen och skulle ta ut efter ett dygn och låta den tina lite så var det typ som glass med bär i. Riktigt gott var det iallafall.

Nu ska jag gå och steka så det är klart då vi ska käka. Hoppas ni får en kanon bra dag. Det ska jag ha med Pernilla. Puss på er.



Godmorgon Sverige.

Nu är jag ordentligt trött och jag menar det verkligen. Skulle garanterat kunna sova fram till 12 idag. Men då måste man på jobbet, känner mig inte bra för jobb idag. Sen har jag riktigt ont i magen och hade magknip igår kväll så jag låg och vred mig av pain. Jag får hoppas det går över under dagen eftersom jag ska gå till min morbror för att hämta Tross då jag slutat. När jag var ut med Tross på morgonen så var det som om jag gick i sömnen, känne mig inte alls vaken.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, men vi får se. Något förslag?

Godnatt Sverige.

Nu säger jag godnatt för kvällen, känner att jag behöver min sömn inatt. Jag har umgåts med Pernilla ett tag ikväll och hjärtat har varit och sett på fotboll. Han ska börja spela med dom på onsdag, eller dom ska prova träna med dom. Sen under kvällen så har jag myst med Tross till film. Nåja, dags att sova nu då man ska upp 5 imorgon på morgonen. Godnatt allesammans!


Myspys.

Nu ska jag uppdatera lite om dagen. På jobbet har det varit riktigt slappt idag, skönt då jag var så otroligt trött. Det fanns nämnligen inte så mycket att göra så vi satt gode mycket och prata. Sen efter maten gick jag hem till morbror och hämtade Tross dära, han blev så himla glad att man blev så lycklig av att se honom så glad. Sen så sysselsatte jag mig med film tills Christoffer kom och hämtade mig och då for vi till Öjebyn för där var vi bjudna på mat hos Betty. Gott var det.

Nu sitter jag hemma och väntar på att Pernilla ska komma upp och vara med mig tills hon får company. Sen ska jag mysa med Tross till en film. Men jag uppdaterar senare. Ha en bra kväll!


Fotboll.

Idag så blev vi bjudna av Betty på middag från Max, gott som bara den var det. Men Sweet & Hot dressingen var riktigt stark den här gången. Efter maten så satte jag och Christoffer ihop en DVD hylla till henne. Sen så for vi till Kvarnvallen för att se på Christoffers match fast det var så himla varmt så jag, Betty, Moa och Tross for till Nolia så badade Tross och Moa massor. Dom tävlade vem som simmade snabbast och hämtade pinnar. Jätte kul var det och se på. Sen hann vi precis tillbaka till matchen som inte gick så speciellt bra för 41% Spya. Jag tror det blev 12-3 till motståndarna. Sen for vi och hämtade min mobil som jag glömde i Öjebyn och nu sitter vi hemma. Jag har varit en sväng ner till Ica och köpt snacks till ikväll. Nu sitter jag och lyssnar på Flo Rida. Jag har verkligen fastnat för dom sen jag fick låten In the Ayer. Men nu ska jag och hjärtat se film och mysa. Ha det bra allesammans.

When I say jump, you say "how high?"

Superväder!

Idag är det verkligen sommar, det känns i hela kroppen! Så jag, Christoffer, Jens och Linda samt hundarna tog oss en vända till Gläntan och badade med hundarna. Blev inte så länge men det var skönt att svalka kroppen och jag tror Tross tyckte det med. Nu är jag nykommen ut från en dusch. Skönt som bara den var det verkligen, så nu känner man sig fräsch igen.

Tänkte berätta lite om vad som hänt i helgen nu.

Fredag så for vi och hjälpte Betty innan vi for till Hattudden, där mormor och morfar hade stuga. Så vi kom dit och kom på att vi hade glömt både Tross mat, min kamera, bikini, öl m.m. Så det blev en sväng till stan igen för att hämta det, sen när vi kom tillbaka fick jag ett champangeglas - det var inte riktigt min grej så det blev cider istället. Christoffer tog sig en öl och sen åt vi grillat kött och färsk "päron"(potatis på ren svenska) samt grönsaker och beasås. Till efterrätt blev det fruktsallad med alla möjliga frukter i och glass - sommarkänslan kändes verkligen i munnen! Efter maten satte sig karlarna i bastun och sen gick dom ner till vattnet och badade neck. Jag trodde verkligen aldrig att Christoffer skulle det, den badkrukan men han gjorde det iallafall. Vi tjejer satt i inglasningen med hundarna och myste på med gitarr. Sen mot kvällen så tog jag och min morbror våra systemkameror i handen och gick ner till sjön och tog kort på fullmånen med en mångata i vattnet. Det var så otroligt vackert, jag har en massa bilder på det som jag ska ladda upp. Mycke skratt och kul har vi haft iallafall.

Lördag morgon vaknade vi och stannade ett tag på stugan, jag tog lite bilder nere vid vattnet då det var så mycket dimma att man såg bara vitt på längre håll. Sen så for vi förbi Betty ett tag och sen for Christoffer och fiskade så jag och Pernilla hade en egen kväll för oss själva. Vi spelade kort, såg Criminal minds och skrattade så magen vred sig av allt garv. Så otroligt kul vi hade att jag hoppas vi kan göra det snart igen. Vi var även över till Manges lägenhet och träffade Märta. Skit snygg var den, jätte fräscha tapeter och sånt. Sen följde Märta oss ner på Ica för att köpa något gott.

Det är som det som har hänt i helgen. Idag klockan 6 är det match för Christoffers del så då ska jag och Tross dit och kolla då grabbarna spöar skiten ur motståndarna. Nu laddar jag upp lite bilder från i helgen. Enjoy ♥

 
Denna cider är verkligen sommarens hit!

Dålig uppdatering = roligt spenderad tid.

Hejsan, nu har jag inte uppdaterat sen i fredags. Jag har inte tid ens nu att uppdatera utan jag ska och bada med Christoffer, Linda, Jens och hundarna. Så jag kommer uppdatera ikväll istället och skriva om helgen. 


Åhnej.

Nyduschad och fräsch - det är jag nu! Skönt var det, försov mig i morse, vaknade 1 minut i 7 och jag börjar 7. Så jag borstade bara tänderna så sprang jag till jobbet. Tur att dom jag jobbar för är snälla "det händer alla" sa dom bara. Sen slutade jag klockan ett och gick till Tross och Jens. Så satt vi och pratade tills Christoffer kom hem. Då gick jag ner i tvättstugan och bokade en tid åt honom. Så nu sitter jag och väntar på att Christoffers mamma ska komma hem eftersom han lovade att hjälpa henne bära in sakerna i lägenheten. Så vi kommer att komma försent till middagen, garanterat. Eftersom vi ska vara dära kring 5 och dom for nyss från Ikea. Förstår inte hur man kan ta på sig någonting då man ska bort. Snällt att fara och hjälpa henne men när man ska vara någon annanstans då.

Nåja, ska föna och platta håret nu sen ska jag ut med Tross. Ha en bra kväll.

Tross

Otroligt vacker och älskvärd hund.

Before the bed.

Nu hade jag tänkt uppdarera lite och sätta ut lite bilder från idag. Jag kom nyligen in från en promenad med Tross. Kvällsprommis - ni vet! Så det var riktigt skönt. Jag tänkte lita på honom lite så jag släppte honom lös och det gick hur bra som helst. Jag gjorde faktiskt också som jag skrev i tidigare inlägg. Jag och Tross gick ner till hamnen och tog med oss kameran. Så låg vi i gräset och busade & myste på. Jag älskar den känslan då en hund tittar på en med sina snälla ögon och man ser rakt igenom den. Man ser kärlek till en, otroligt att han fått sånt förtroende för mig redan. Han är verkligen en toppen hund!

Sen när jag låg och såg film så kom Pernilla förbi och spelade lite kort med mig medans hon väntade på en hemlis. Har inte tänkt avslöja så mycket i bloggen eller överhuvudtaget eftersom det är mellan dom som hon har förtrott sig till.

Imorgon blev jag och hjärtat bjudna på grillfest i mormor och morfars stuga. Vi ska sova dära då för Christoffer ville ta sig några bärs så det blir nog fint det. Vi får sova i bodan medans mamma och Robban sover i husvagnen som dom ska ta dit. Blir säkert jätte trevligt, blir att ta med kameran så det kommer säkert någon uppdatering med bilder men kommer nog mest att lägga ut på Facebook eftersom man inte har någon gräns på uppladdningen. Nu ska jag iallfall ladda upp lite bilder dära sen ska jag gå och sova. Godnatt allesammans!


Jag insåg idag att jag redan har jobbat två veckor på sommarjobbet - helt sjukt hur fort tiden har gått. Jag har bara en vecka kvar sen så har en en vecka tills skolan börjar. Skönt att få en vecka innan iallafall och hitta på någonting riktigt kul innan skolan börjar.

Var för ett tag sen hos min vän Pernilla och hälsade på. Vi spelade kort och tittade tv och nu sitter jag här. Har riktigt tråkigt faktiskt. Funderar på att ta en promenad ner till hamnen och bara hänga där med Tross. Kolla ut över vattnet och bara mysa med honom. Säkert ta lite kort för att få lite fina bilder. Tror jag ska göra en skiva med bilder på Tross tills morbror och hans tjej kommer tillbaka, det kanske dom uppskattar! Nåja, jag ska iallafall gå från datorn ett tag så vi får se vad som blir. Ciao!


Förlåt för dröjningen.

Kom nyss hem från en lång promenad och bus med Tross. Igår så hade vi filmkväll plus att jag trodde att jag hade glömt min strömkabel till datorn så jag uppdaterade ingenting men nu är jag back in the game. Har varit nere vid Nolia och busat med Tross, så har han fått svalka av sig i vattnet. Sen var vi förbi pappa och sa hej. Han bjöd mig på en vamkorv så jag fick i mig någonting. Gott var det iallafall. Så nu är jag hemma, väntar på att hjärtat ska komma upp så jag kan gå ner och boka en tvätt tid. Sen ska jag och Tross gå över till Pernilla då Christoffer ska och fiska. Ska vara där ett tag och hälsa på. 

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på senare, vara med Tross så klart men vad vi ska hitta på!? Någon som har ett förslag till vad man kan göra i en stad som Piteå? Laddar iallafall upp lite bilder från igår då jag och hjärtat var nere med Tross vid Nolia och busade/badade. Enjoy.


Jobb

Steg nyss upp, var inte meningen att jag skulle sova såhär länge. Men nu blev det så då jag hann somna innan jag tryckte på snooze knappen. Händer ofta mig men idag kommer jag iallafall inte komma försent. Jag har inte precis tid att skriva ett blogginlägg men jag var bara tvungen. Jag hoppas ni ska få bra väder idag, här i Piteå ska det vara 25 grader och sol. Yes, here I come. Jag hör av mig senare idag. Puss!

Criminal Minds

Nu ska jag titta ett avsnitt av Criminal Minds sen ska jag ta och lägga mig och sova så jag orkar mig upp imorgon till jobbet. Och sen ska vi vara hundvakt åt min morbrors tjejes hund - Tross! En vuxen boxer, tigerfärgad. Jätte söt är han. Så det kommer väl uppdateringar och bilder på honom under tiden vi ska ha honom. Sov gott allihopa! Ciao Bella.

Morbror, Tross och Désirée :)

Ny design.

Har just gjort en ny header och ändrat färg på länkarna. Hur tyckte ni det blev, var ärliga! Om inte uppdateringen syns så klicka på F5 så uppdateras sidan. Ha en trevllig kväll allesammns, puss!

Spotify

Yes, nu har jag det äntligen! Perfekt, nu kan jag lyssna på min musik som jag vill! Sitter nu och sparar massa låtar in på en lista. Sjukt mycke bra jag har hittat! Jag är så glad, jag lovar! Idag var jag förbi Pernilla ett tag efter jag jobbade. Vi gick en snabbis på stan och så for vi hem till henne och spelade lite kort. Sen for jag hem och nu är jag hära! Ska hjälpa pappa med forden sen - städa den! Sen vet jag inte vad det blir! Hoppas ni får en bra kväll ♦ Ciao!

Dagens outfit.

Godmorgon

Sitter just, klar för jobb och äter en risifrutti eftersom vi har frukost på jobbet men lite senare så måste jag få i mig någonting innan. Idag har jag ingen aning om vad jag ska göra. Kanske svänger förbi hjärtat om han är hemma då jag slutar. Men det återstår att se då. Jag hoppas verkligen det blir fint väder under dagens lopp, var så skönt igår och i söndags - riktig sommarkänsla. Nu ska jag dra mig till jobbet så jag hinner byta om och så. Ha en bra dag! Ciao!

Dags för att "dejta John Blund"

Jag tänkte att jag skulle citera "dejta John Blund" eftersom det är min bästa väns ordspråk om man får säga så.

Tänkte jag skulle hålla vad jag sa och uppdatera innan sängen. Jag skjussade för ett tag sen hem Pernilla och nu sitter jag hemma ensam på datorn. Idag har vi sett två filmer - Himlens hjärta & Honey. Två riktigt superbra filmer, jag har sett dom tidigare men det gjorde ingenting för dom var lika roliga att se igen. Sen bakade vi kladdkaka och åt det. Mumms, måste jag verkligen säga. Har verkligen varit två underbara dagar med gott sällskap. Vi laddade även in bilderna som vi tog igår hos hennes mamma - åh gud vad vi skrattade! Ska ta och lägga upp någon nu i detta inlägget, men det kanske blir dom mer finare bilderna! Jag ska gå och lägga mig nu så jag orkar upp till jobbet imorgon, ni vet - Hard work, work, work!

Ska se vad jag ska hitta på imorgon, visst är det tisdag då? Jag tror det, vi får iallafall se! Uppdatering kommer då. Ciao!

Ja nog hade vi kul :)

Hos Peppenilla

Just nu sitter jag hos Peppenilla. Har nyss kommit hem från hjärtat. For efter jobbet till Jens och Linda där Christoffer var. Så satt vi där och lekte med valpen så var det meningen att vi skulle till Luleå men så blev det inte, istället for jag och hjärtat hem till honom och var där. Sen så for jag till Pernilla och nu sitter jag här. Hon käkar just nu så ska vi fara förbi min pappa sen och vara dära. Blir att se film och snacka skulle jag tro. Vi får se vad som händer. Kommer väl en uppdatering senare ikväll för nu ska vi iväg hem till mig! Ha en bra kväll allihopa!


Kommentar

Hihi, fick nyligt en kommentar om att jag var riktigt söt. Tack till dig som skrev det. Riktigt roligt att få sånna kommentarer. Skulle nästan tro att det kom från min header. Jag ser lite lustig ut på den, men det är bara glädje kan jag lova - riktig glädje. 

Vet inte varför många tycker att jag är söt, kanske beror på att jag ler mycket? :)

En härlig dag med Peppenilla.

Dags för lite uppdatering om dagen. Den har verkligen varit super bra, speciellt när man har sällskap av en riktigt bra vän med. Då pratar jag förstås om Pernilla (Peppenilla) eftersom det är henne jag umgåts med idag. Jag steg upp strax efter Christoffer steg upp och gick och sa hejdå till han. Sen så hoppade jag i en dusch och städade ihop i rummet. Sen ringde jag till Pernilla och bestämde att ajg skulle komma dit då jag var klar. Och så gjorde jag.

Så for jag en snabbis förbi Christoffer för ett ärende till han. Sen så ställde jag mig utanför Pernilla och väntade på att hon skulle komma ner. Så drog vi iväg mot Havsbadet till hennes mamma. När vi var där så la vi oss på soldäcket och bara njöt i solen, tog oss några dopp då och då och hade verkligen roligt. Sen gjorde vi en kladdkaka som vi åt tillsammans med hennes sys. Efter det blev det mera solning och bad. Och jag kan lova att jag har ränder på min kropp. Iallafall överdelen vid bysten. Jag är kräfta! 

Vi blev iallafall bjudna på mat av hennes mamma och Kjell och efter maten så for vi till min mamma för att packa ihop alla saker eftersom jag skulle till pappa. Sienarelast på ingång! När vi var hos pappa så monterade vi ner mitt skrivbord och satte på min glasskiva på bordet och sen monterade upp det igen. Sen blev det movietime för oss - Black Water blev det. Efter det så satt vi och kollade på Latinska ordspråk eftersom hon vill ha ett i sin nästa tatuering. Men jag tror inte att vi hittade någonting passande. Det återstår att se. Hon fick iallfall åka hem med hjärtat då han kom förbi och sa hej. Så det var skönt att jag slapp ut och köra den här tiden. Nu sitter jag i min ensamhet med min laptop. Jag ska ta och sussa så jag orkar upp imorgon till jobbet. Dock tror jag att det blir ett avsnitt av Criminal minds innan jag ska sussa.

Jag uppdaterar med bilder senare eftersom jag glömde min usb-sladd hemma hos min mor. Sov gott!

I love you my sugarbabe ♥

Stekarväder

Idag är det verkligen fint väder, det ska vara sol hela dagen så jag ska iväg och sola med Peppenilla. Troligtvis blir det hos hennes mamma bara hon får tag på henne. Så det får vi se hur det blir. Christoffer är i Luleå och sliter i den här värmen, stackaren. Nåja, jag ska gå upp och föna håret, sen ska jag platta det och dra iväg. Bilder kommer senare. Ska ta med min kamera så det kommer att komma foton. Nu ska jag iallfall dra, Ciao!

Min outfit för idag, solning!

Gratis, då är det helt klart värt det!

När man kan samla ihop pengar helt gratis, fastän det tar länge. Då är det värt det. Här kan ni samla ihop poäng och få present kort av att era vänner blir medlem. Är det inte värt det? Tycker då jag iallafall.

Sen när man kan få presentkort till klädaffärer så är det helt klart värt det med. Jag är medlem här och har redan känat ihop en massa poäng på riktigt kort tid, du får till och med poäng då du loggar in. Det är värt det!


All alone.

Happ, vad ska jag hitta på nu då? Har absolut ingenting att göra. Märta kom för ett tag sen och hämtade Nelly som blev riktigt glad över att se henne, Christoffer är än och fiskar. Jag börjar bli hungrig efter middag. Men dom lär väl bli borta ett bra tag till. Imorgon ska Christoffer till Luleå och slita lite. Jag därimot ska vara med min kära vän Pernilla och om det är bra väder som det står att det ska vara så ska vi dra till Norrstrand och sola så vi blir lite bruna. Försöka iallafall! Blir kul att prata lite med henne, bli uppdaterad och uppdatera! Hihi, I love our talks ♥ Vi har alltid roligt och har alltid någonting att dela med till varandra. Jag vet inte varför men jag kallar henne Peppenilla. Nåja, slut pratat om det.

Skulle vilja sätta igång en diskution här på bloggen. Men jag vet inte riktigt vad jag ska komma upp med för kul. Spelar ingen roll om ni kommenterar anonymt, bara kul att diskutera lite. Kanske om Jacksons död? - Alla tror ju inte att han är död, utan att han fejkat sin död för att starta ett nytt liv. Finns en massa you tube klipp där dom misstänker saker. Ganska intressant faktiskt. Sen kan man också kommentera lite om Lady Gagas outfits. Vem vill gå och ha på sig en massa grodor? Eller kläder som en sexförbrytare. Tycker det helt har gått ut från spåret för henne. Sen är hon luspank med för att hon spenderar alla pengarna på dom knäppa outfitsen. Vad tycker ni om detta, eller tror också. 

Dags för mig att kolla runt på lite sider. Ha en bra kväll!

Bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

Promenad

Har nyss varit ute med Nelly på en promenad. Så nu har jag satt mig ner och planerat lite inför bloggen. Blir kul att se om jag får igång den och hur det blir. Med lite hjälp så borde det gå bra. Hade tänkt lägga mig och läsa lite men jag orkar inte det, är riktigt trött så jag ska lägga mig i soffan ett tag. Ciao!

Hundvakt.

Inte är det ofta man är uppe den här tiden på helgerna men vad gör man inte för en vän. Märta och Mange skulle till IKEA och Ullis är bortrest så jag ska ta hand om Nelly tills Märta och Mange kommer tillbaka. Såklart att jag ställer upp för min bästa vän! Hon är lite ivrig just nu då varken Ullis eller Märta är här men det kommer nog gå bra. Så nu ska jag ha henne tills dom kommer tillbaka sen så ska vi till Hortlax och vara med våra hundar då mamma och Robban ska bort. Sen i veckan från Onsdag till Lördag så ska jag och Christoffer vara hundvakt åt Tross, det är min morbrors tjejs hund. Dom ska till Gotland så då blir vi hundvakt. Men det gör ingenting, blir kul.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra mer än att vara med Nelly, blir väl att ligga och mysa med henne till Criminal Minds. Så ska jag läsa färdigt Blogg guiden och göra en lista. Nu ska jag ta och vara med Nelly så hon lugnar ner sig lite. Ha en bra dag!

Märta och Nelly :)