En härlig dag med Peppenilla.

Dags för lite uppdatering om dagen. Den har verkligen varit super bra, speciellt när man har sällskap av en riktigt bra vän med. Då pratar jag förstås om Pernilla (Peppenilla) eftersom det är henne jag umgåts med idag. Jag steg upp strax efter Christoffer steg upp och gick och sa hejdå till han. Sen så hoppade jag i en dusch och städade ihop i rummet. Sen ringde jag till Pernilla och bestämde att ajg skulle komma dit då jag var klar. Och så gjorde jag.

Så for jag en snabbis förbi Christoffer för ett ärende till han. Sen så ställde jag mig utanför Pernilla och väntade på att hon skulle komma ner. Så drog vi iväg mot Havsbadet till hennes mamma. När vi var där så la vi oss på soldäcket och bara njöt i solen, tog oss några dopp då och då och hade verkligen roligt. Sen gjorde vi en kladdkaka som vi åt tillsammans med hennes sys. Efter det blev det mera solning och bad. Och jag kan lova att jag har ränder på min kropp. Iallafall överdelen vid bysten. Jag är kräfta! 

Vi blev iallafall bjudna på mat av hennes mamma och Kjell och efter maten så for vi till min mamma för att packa ihop alla saker eftersom jag skulle till pappa. Sienarelast på ingång! När vi var hos pappa så monterade vi ner mitt skrivbord och satte på min glasskiva på bordet och sen monterade upp det igen. Sen blev det movietime för oss - Black Water blev det. Efter det så satt vi och kollade på Latinska ordspråk eftersom hon vill ha ett i sin nästa tatuering. Men jag tror inte att vi hittade någonting passande. Det återstår att se. Hon fick iallfall åka hem med hjärtat då han kom förbi och sa hej. Så det var skönt att jag slapp ut och köra den här tiden. Nu sitter jag i min ensamhet med min laptop. Jag ska ta och sussa så jag orkar upp imorgon till jobbet. Dock tror jag att det blir ett avsnitt av Criminal minds innan jag ska sussa.

Jag uppdaterar med bilder senare eftersom jag glömde min usb-sladd hemma hos min mor. Sov gott!

I love you my sugarbabe ♥

Kommentarer
Anonym säger:

hehe, jag med =)

2009-08-02 | 23:18:53
Bloggadress: http://josefinesoderberg.blogg.se/
BEATRICE GOTLÄNNING [foto] säger:

varsågod :)

jo det är bara bra, vädret är inte så bra.

själv vart du nu bor (A)



söt!

2009-08-02 | 23:23:17
Bloggadress: http://beattriicee.blogg.se/
Felicia säger:

Sv: härligt jora dte är fint me dmig med ;)

Kan du rösta på mig:

http://lifeupsidedown.blogg.se/2009/august/dom-5-nominerade-ar.html?_tmp=e6328a743aed7ee31e2d9cad7753eed3d73ae235

2009-08-02 | 23:27:05
Bloggadress: http://flizanlizan.blogg.se/
Felicia säger:

Söt hund :D

2009-08-02 | 23:27:14
Bloggadress: http://flizanlizan.blogg.se/
Emelie säger:

Vilken sot hund! :D

2009-08-03 | 22:24:27
Bloggadress: http://emeliesvendsen.blogg.se/
marcuslindblad säger:

awww så söt hund :) !

2009-08-03 | 23:13:03
Bloggadress: http://marcuslindblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback