Skönt.

Tjabba, nu är jag tillbaka från jobbet på Österbo och jobbet hos min farbror. Idag har det gått gode så fort på jobbet, jag tror att jag satt och skalade 100-120 ägg på morgonen och sen hjäpte jag till med äpplen, potatis och lite annat. Vi fick sluta lite tidigare idag så jag for och skulle hämta mina arbetskläder hos Christoffer så stannade jag en sväng utanför Pernilla och pratade med henne om allt möjligt. Blev lite uppdaterad om allt möjligt. Till veckan blir det att umgås en dag med henne - det var längesen! Så vi kanske far till Havsbadet hos hennes mamma och sola. Trevligt var det iallafall.

Jens och Linda kom förbi en sväng idag, Jens fixade bilen och Linda visade upp deras valp som är 8 veckor gammal, det är en korsning mellan Japanese Chin & Amerikansk cockel spaniel. Riktigt söt var den, jag kommer nog att lägga upp bider imorgon på den - Grymt gullig!

Så for vi till lägenheten och så duschade Christoffer, då kom Pernilla och hennes kusin förbi för att hämta lite filmer som dom skulle se, så sprang vi in på Ica påvägen hem och köpte en chips påse. Så hjärtat sitter och ser en film nu på ettan. Så när det är klar så blir det att se en film som vi har på datorn och mysa med chips. Dags att kolla in lite sider. Ciao!

Hard work, work, work.

Nu drar jag snart iväg till jobbet. Hjärtat ligger och sussar så gott. Dock inte sovit mycket i natt, men jag får hålla mig vaken. Ska ta och bortsta tänderna och blöta upp maten för hundarna nu då jag går upp.Uppdaterar då jag kommer hem :)

Nu smäller det!

Idag har jag och mamma haft det gode trevligt tillsammans. Efter maten så gick vi ut och tog kort på dom flesta av våra hästsaker som ska säljas, bateriet i kameran tog slut då vi ska ta resten imorgon. När vi var klar med fotningen så tog vi & vovvarna oss en promenad till Lundmans och köpte lite tidningar, dricka, chips och dipp. Jag köpte Blogg guiden som jag ska lägga mig i sängen och läsa nu. Ska bara springa upp efter glaggarna och sen borsta tänderna. Blir nog förmodligen att skaffa en egen domän och så. Ska bli kul, får se vad jag kommer fram till. Kommer säkert få lite hjälp av min mor om jag vill.

Come home suger babe, väntar på dig!

Egen hemsida

Oh, check it out! Har fixat en egen hemsida nu så jag är jätte stolt. Tycker verkligen om den, det finns så mycket som gyllar mig på internet :) Ni kan ju ta och kolla in den:

www.mphotos.weefly.com

Vet inte hur mycket bloggande det kommer att bli på den här bloggen då jag blivit så kär i min hemsida. Men ni kan alltid följa min blogg där! Har även sett att dom tre sista dagarna så har antalet olika besökare stigit enormt! Helt sjukt hur många som hittat min blogg och följer den. Nåja, ska inte skriva ut antalet här, ni får vara nyfikna! Nu ska jag säga som Märta "jag ska dejta John Blund" tills älsklingen kommer iallafall.

Hos mamma

Hej, fick ett "klagomål" på att jag inte satt ut priserna på dom sista bilderna, det vi fick av mamma. Det skulle bli så lång text under om jag satte dit det. Det var därför, sen så kan jag säga att dom var från Dollarstore och riktigt billiga. Allt behöver inte kosta en massa för att man ska vara glad för att man får det. Och eftersom den "anonyma" personen skrev det som en pik så tänkte jag att jag skulle skriva vars dom var ifrån. Jag är tacksam för att min mamma gav oss dom eftersom vi behövde dom. Sen så vet jag vars personen som skrivit det bor eftersom jag hittade en sida där man kunde kolla det. Så jag vet på ett ungfär vem som skrev det. Så var det med det.

Nu sitter jag iallfall hos mamma, har käkat en god middag tillsammans med Christoffer - biff med färsk potatis och smör i. Ska snart gå upp och ge hundarna mat, sen ska jag knalla över till mormor och morfar för att ge katten mat. Morfar kom över nyss och bad mig göra det, han skulle väl iväg nånstanns och mamma, Robban, Stefan, Karin, Janne och Désirée är på kryssning i Luleås skärgård. Min morbror fick det i födelsedagspresent. Roligt, mysigt och kul för dom! Christoffer är hemma och hämtar sina fiskesaker sen ska han och Jens iväg till Krokaträsk och friska, var inte på humör för att följa med.

Ikväll blir det inte att göra så mycket, förmodligen så slår jag på tv;n eller sätter mig och ser en film på datorn. Får se vad jag kommer göra. Hade bra!

Dag 3.

Nu är det tredje dagen på jobbet, idag ska jag göra kakor tror jag - med mördegen som jag gjorde igår. Kändes tärt idag att stiga upp 20 över 5. Jag och hjärtat for och hämtade Walle i Hortlax så nu är han med oss, han och Christoffer ligger och sussar i sängen nu. Så han ska ta hand om honom under dagen så kommer jag hem kring 1 och då ska vi kanske iväg till Svensbyn och fiska - beror på väder! Sen får vi se vad som händer och sker ikväll, blir nog en film eftersom vi har en på minneskortet som vi inte har sett. Igår såg vi Ice Age 3, skit bra var den - älskar verkligen den där ekorren, så det var riktigt kul. Jag hoppas det kommer fler för dom blir aldrig dåligare.

Nåja, nu ska jag kila iväg till jobbet och byta om sen börja arbeta - hard work, work, work!

Bilduppdatering

Köpt idag i Luleå:

Outdoor-sko från Stadium, 499;-

Vita streetskor från Skokupolen, 300;-

Silvriga "ballerina" från Skokupolen, 50;-

Jeans från Stadium, 199;-

Tröja från JC, 199;-

T-shirt från VILA, 100;-

Durkslag, bunke, potatis skalare och
allt i ett öppnare som vi fick av mamma.

Mor & dotter-dag.

Idag på jobbet var jag så otroligt trött att jag skulle kunnat somna om och om igen. Men jag fick iallfall göra någonting jag är bra på - baka! Jag bakade chokladtårtor och Mördeg. Alla tyckte att chokladtårtan var så himla god, själv tog jag hem reseptet och har tänkt göra det nångång då man har tid. Fick mig iallafall ett par snygga jeans från Stadium, en tröja från JC, en t-shirt från VILA, ett par balerina skor i silver, ett par skateskor i vitt och ett par uteskor inför Kebnekaise. Sen fick jag och Christoffer ett durkslag, en potatisskalare, kork,burk osv. öppnare och en bunke - tack!

Just nu har jag bara allt för tråkigt, blir nog att lägga sig framför tv;n och se "How I met your mother".
Bilder kommer..

How I met your mother

Sitter just nu och ser "How I met your mother" och tycker det är skitkul, vill bara att tiden ska gå och bli 9 så jag får se Criminal minds på tv. Oh, längtar verkligen!! Har verkligen en låt på skallen, den är asbra men lite jobbigt att "höra" den hela tiden. Dead by April - Losing you.

Losing you

Nu har jag ätit middag i min ensamhet och så har pappa varit förbi och hämtat min glas skiva till mitt databord hemma hos honom. Äntligen så tar den ingen plats mer och så får jag ett bord som inte blir repigt. Har ingen aning om vad jag ska hitta på resten av kvällen, jag tror jag ska kolla om det går någon film på tv - jag missade Cinderella man igår.. Så jag kommer säkerligen att hitta någon att se ikväll. Jag och Christoffer har två filmer som vi ska se men vi var hemma så sent i Lördags och igår slet han verkligen ut sig och jag med för den delen (iallafall i skallen) och idag lär dom vara borta ett bra tag så jag får vänta med att se dom. Nu ska jag ta och gå från datorn ett tag för jag känner att jag börjar bli trött.

Just ja, ska bara berätta om hur tråkigt jag hade igår. Jag satt och kollade på alla Kissies.se's videobloggar på en sida. Hon kan man snacka om att hon är fjortis i äldre ålder bara. Hon är riktigt patetisk om jag får säga det, barnslig. Förstår inte hur många kan se henne som en förebild och sen när hon sitter och klagar på andra bloggare om hur barnsliga, patetiska och omogna dom är så vill man bara börja skratta. Nåja, hade iallafall riktigt tråkigt igår som ni nu säkert vet.



Första dagen på jobbet.

Nu är första dagen på sommarjobbet avklarat. Riktigt roligt var det faktiskt och personalen var både rolig och riktigt trevliga. Det var skönt att det inte bara var vuxna som jobbade där utan även ungdomar så det var riktigt roligt. Nu blir man inte lika trött då man ska upp imorgon utan har någonting att se framimot. Skönt också att jag börjar klockan 7 och slutar klockan 1 så jag har nästan hela dagen kvar.

Idag är hjärtat i Luleå och hjälper till där med, tyckte verkligen synd om han igår då han kom hem alldeles utsliten - somnade fort gjorde han iallafall och jag med för den delen. Jag har suttit och kollat på lite schabloner och wallies nu ett tag. Tror att jag ska ta och göra om designen på mig blogg så får se om det blir bra eller om jag gör den likadan som den är nu om det går dåligt. Mamma kom förbi då jag slutade och lämnade köttfärssås som Robban gjort, biffar, gräddsås & permesanost. Gott, blir köttfärssås & spagetti idag då för mig och imorgon till lunch på jobbet. Men nu ska jag ta och börja med designen om jag ska bli klar idag. Här kommer föresten en bild på schablonen jag satt upp igår, visst blev det snyggt?

Vi blev nöjda!

Tea break


Det var riktigt gott - prova det!

Mamma & Robbans hus

Källaren:


Vardagsrummet:


Köket:


Mamma och Robbans sovrum:


Hundrummet:


Resan till IKEA

Nu ska jag ta och berätta lite om min, Christoffer, Betty och Moas resa till IKEA.

Jag och hjärtat steg upp klockan ni och ringde till Betty och meddelade att vi hade stigit upp så dom skulle komma. Så vi åt frukost och gjorde oss klara för avfärd. Så kom Betty och Moa kring tjugo i tio. Då for vi till Öjebyn och bytte till Bettan och Kalles bil som är en Volvo V70 -08-09 modell för att vara säkra på att resan skulle gå bra så hämtade vi även släpet och for hem till pappa för att hämta en presenning. Sen fortsatte vi till OKQ8 för att köpa spännband. Så tjugo över tio var vi one the road påväg till Haparanda. När vi hade passerat Kalix Kommun så somnade jag och vaknade av att Betty sa "Vafan!?!?" och vi rullade in till sidan av vägen. Bilen bara dog! Så vi ringde efter Kalle som ringde vidare till Volvo assistans och sen till en bärgare. Så vi satt i 28+, hettande sol och ingenting att dricka. Efter kanske en halvtimme ringde bärgaren och sa att det kan ta minst en timma innan han skulle komma. Så vi satt där och väntade och då vi hade suttit där ca två timmar så kom bärgaren och skulle ta bilen. Så vi fick tränga oss in i hytten och så skulle dom fixa en hyrbil. Vi fick en niosittsig buss att köra med. Så vi for från Kalix och tog oss till IKEA. Så när vi var framme så var vi riktigt hungriga och bestämmde oss för att vi skulle gå igenom fram tills resturangen och sen äta där. 

Väl i kön så beställde vi en köttbulletallrik och tre kotlettrader. Så Betty fick först sina köttbullar och sen fick vi vänta en stund så fick vi två kotlettrader för då blev det slut, det andra var inte klart. Så vi gick till kassan och Betty gav en pik mot kassörskan och hon frågade vad som var fel och sen gick hon och hämtade en till kotlettrad. Så vi satt oss och skulle äta maten som då var kall. Efter ett tag så ropade Christoffer till Moa - ett hårstrå var i maten! Usch, apptitretande men vi fick då maten av Betty så det är vi tacksamma för. Nåja, vi fick oss iallafall massa fina saker och tur var det att bilen gick sönder då vi for eftersom Kalle, Robba och Richard skulle iväg till fjällen idag med den bilen. Vi var då iallafall hemma kring halv nio och lastade fort av sakerna hos Betty och sedan hemma hos Christoffer. Sen for vi till Öjebyn för att lämna släpet och bussen så vi blev stannandes där till halv tio. Sen då vi kom till stan igen så gick jag och Christoffer ner i garaget för att fara och hämta morfars bil och hämta mormor och morfar hos min morbror. Men då ringde morfar och sa att vi skulle hämta dom med Christoffers bil så skulle han få pengar för det, femhundra kronor fick han. Generös morfar och mormor har jag.

När vi kom hem så blev det sängen eftersom Christoffer skulle upp och slita klockan 6 och han tog sig upp. Jag ringde honom nyss och då satt dom och käkade på Pentryt så dom har väl ett tag kvar. Jag kom nyss hem från mamma, hon och Robban kom och hämtade mig så for vi och köpte mat på Coop, jag fick te av dom som jag ska testa ikväll - Lust och fägring heter det. Så blev det mackaronilåda till middag, jag brukar inte tycka om det men det var faktiskt gott idag. Jag fick med hem till mig och Christoffer en portion var till imorgon och sen en som är nerfryst så skulle vi få biffar senare. Så det blir nog säkert och hämta färsk potatis hos mormor nån dag. Så ska dom nog i veckan äta räkor så då kommer vi på besök dit igen - någonting att se framimot!

Jag och mamma satte upp en schablon på min dörr, hon hade satt upp en tidigare också, blev skitsnyggt. Så fick jag och Christoffer en väggklocka av mamma i kopparfärg som var riktigt snygg och en schablon att sätta upp här också. Så jag ska vänta tills Christoffer kommer hem så han får se på den innan den sätts upp. Så ska vi få en skohylla av pappa bara han får fara upp till Kåbdalis och hämta den. Tack mamma och pappa ♥

Nåja, blev ett riktigt långt inlägg nu. Jag tar och laddar upp lite bilder från IKEA och lite annat.


Städning.

Sådära, nu är jag vaken och i full gång. Har nyss diskat upp all disk som var så nu ska jag sätta igång med lite annat. Men först ska jag äta för jag känner hungern i magen just nu. Igår blev det som sagt IKEA men det kommer jag uppdatera om sen då jag har städat klart.

Det är pissväder idag men det är perfekt väder för en städdag, nog för jag hade tänkt fara och träna men det var inte så roligt väder för det. Nåja, har en massa bilder från våran resa igår som jag lägger ut senare. Nu ska jag gå och äta sen förstätta med min städning. Ciao!

DEAD BY APRIL

KLOCKAN 11 SER NI MIG FÖRHOPPNINGSVIS LÄNGST FRAM UTI BABYLONSCENEN OCH ROCKAR TILL DEAD BY APRIL ♥

Taggning!!!

Nu taggar vi upp inför PDOL, jag Christoffer & Jenny sitter i läggan och väntar på att min och Christoffers mat - fläskfilé och strips. Gott som bara fan! Sen ska vi till Alle på fest och vara där tills vi ska in på pdol skulle jag tro. Har inte så stor koll på det. Men jag följer strömmen. Just nu sitter vi och lyssnar på radiokanalen Bandit Rock. Sååå bra! Nu ska jag gå och vara social - Ciao!

PDOL väntar.

Nu är jag nyduschad och har nydiskat. Nu ska jag bara bädda sängen och städa upp lite efter killarna sen är jag fit for fight för dagen. Eller det blir att sminka sig och sånt senare men inte under dagen. För strax efter ett då Märta ringer så ska jag kila ner på stan och gå med henne en sväng, hon skulle bara in på banken först med sin mor. Nåja, dags att ta tag i allting så det inte ser ut som en svinstia. Uppdatering kommer senare mot eftermiddagen skulle jag tro. Blir då inte att ta med sig kameran in på området ikväll så jag inte blir avstulen den - nej, den får stanna hemma! Hoppas ni får en bra dag.
PS. Vädret är inte bäst idag, men vi får hoppas på bättre DS.

Imorgon blir det föresten IKEA med svärmor, lilla Moa och hjärtat. Ska bli skit kul, kommer garanterat bli någon inhandling för mig med. Åh, finns verkligen ingenting som är så roligt som att shoppa på IKEA. Hihi, nu ska jag kila. Ciao!

Jag är så otroligt nöjd med min färg på håret nu. Jag trivs som bara den!

Dead by April

Nu är jag verkligen trött, kan inte säga någonting annat precis. Jag och hjärtat har legat i sängen och sett den nya Wallander. Den var riktigt bra.

Under kvällen har vi varit i Tällträsk och fiskat, Christoffer och Robin fick riktigt fina abborrar (bilder kommer) så vi tog med tre stycken fina hem till Hortlax då vi lämnade släpet och sa hej till vovvarna. Vi bestämde oss också för att låna Walle nästa vecka, vet inte hur länge men blir väl iallafall några dagar. Christoffer komm att ha hand om honom under dagarna eftersom jag kommer att jobba från och med på måndag och tre veckor framåt. Får iallafall pengar - och det behöver jag!

Imorgon ska jag stiga upp kring tio. Så ska jag gå med Märta på stan och kolla in stånden med henne som vi gjorde förra året. Sen blir det att fara hem och äta middag tillsammans med Christoffer - gomiddag! Uppdatering om det kommer garanterat. Efter middagen så kanske vi kikar förbi Emma, men jag vet inte riktigt hur vi gör. Vi ska iallafall in på PDOL och då ska vi under kvällen se Dead by April tillsammans med Robba och dom. Ser verkligen ifram imot det. Dom är så bra att åh, shit - det ska iallafall bli skit kul! 

Nu ska jag ta och lägga mig för att sova. Så jag orkar upp imorgon, ska diska på morgonen och duscha. Ha en bra kväll. Ciao!


Älska


Torsdag

Sitter i sängen nu med datorn. Jag, Christoffer och Robba var ner på stan och köpte biljetter till Moa så gick Robba in på systemet en sväng. Skönt var det att komma ut en sväng. Nu sitter jag och funderar på vad det ska bli till middag -  någon idé? Har inte jag iallafall.

Har laddat upp en massa bilder på facebook på mig och Märta, kika gärna in där. Nu ska jag se klart ett avsnitt av Criminal minds. Ciao!

Bilder


Märta - Du är min bästaste bästa vän. Det kommer aldrig att förändras!
Jag har umgåts med dig sen jag gick i 7;an - ca 4 år. Säg mig, vi har aldrig
bråkat en enda gång - om det inte är vänskaps kärlek, vad är det då?
Du finns alltid där att prata med eller om man behöver en hjälpande hand.
Det uppskattar jag och jag kommer alltid att göra detsamma för dig. Vi förstår
varandra och delar även samma intressen, jag tror att det är det som gör
oss så starka tillsammans. Ingenting får någonsin komma imellan oss.
Du är en skatt för mig, en som jag alltid kommer älska med omsorg ♥

/ Din eviga vän Malin

♥ Min bästaste bästis

Uppdatering från "igår".

Jag gjorde som jag skulle, for till Märta då jag städat klart och vi satt och snacka där och såg lite tv. Sen gjorde vi oss klara och gick ut i skogen tillsammans med vovven Nelly. Hon skuttade omkring med sina leksaker och hade kul och vi tog en massa kort på varandra osv. Vi hade iallafall skitkul tillsammans. Vi ska göra en lite seriösare fotning senare då vi har tid och ork. Sen bestämde vi även att fredag på dagen så ska vi gå på PDOL som vi gjorde förra året. Jag känner att det var någonting jag skulle göra då men kommer inte ihåg vad.

Imorgon ska jag iallafall och träna på morgonen på Step In, måste försöka ta mig dit så mycket jag bara kan nu när det inte är långt kvar innan vi far till Kebnekajse. Bara att hålla igång förfullt. Nu ska jag ladda upp lite bilder så ni får se. Sen blir det ännu ett avsnitt av Criminal Minds. Ciao!

Rollin' on the river.

Idag har det varit en rätt så härlig dag. Jag steg upp strax efter tio och klädde på mig för att gå ner till Expert och kolla om min kamera väska hade kommit men det hade den inte så jag gick upp och såg ett avsnitt av Criminal Minds medans Christoffer låg och sov. Sen blev det frukost och så gick jag ner på stan igen vid ett snåret och kollade om väskan hade kommit, men inte än. Dom höll på att lasta av varorna så jag väntade tio minuter men då var dom inte klara så då gick jag och mötte upp mamma för vi skulle och träna. Så vi satte oss i bilen för att köra iväg - men den gick inte igång. Vi ringde efter Robban så vi fick starthjälp och så var vi tvugna att fara till Hortlax för att lämna bilen dära. Så kom vi på att vi skulle ta Audin istället. Så vi satte oss för andra gången i bilen för att köra men då gick inte heller den igång - inge ström i den heller! Så vi gick hem igen och då kom precis Robban så vi tog hans bil och for iväg för att träna, det gick riktigt bra - uppfriskande var det!

När jag kom hem så hade hjärtat plockat bort disken och dammsugit - tack sweetheart! Så gjorde han maten också, jag dukade fram och tog en dusch. Det blev hammburgare idag, passade perfekt. Sen efter maten satte jag igång och började skura och tvätta toan, kaklet och allt såntdär ni vet. Så kom Betty och Moa förbi, hon hade låst in sina nycklar i bilen och hade sina reserv i lägenheten och lägenhetsnyckeln var i bilen. Så dom for nånstanns nu och skulle försöka fixa det. 

Jag håller på att ladda upp batteriet till kameran så ska jag sticka iväg till Märta om ett tag. Blir att umgås ikväll, roligt! Så vi ska ta kort och sånt, ni kanske kommer se lite uppdateringar ikväll på bloggen sen säkert på min facebook också. Nu ska jag kila och ringa Märta. Ciao!

Glass & Chokladsås

Har just varit nere i tvättstugan och satt på en torktummlare så ska ner tio i och ta upp all tvätt. Det var riktigt mycke tvätt faktiskt. Nåja, sitter upp nu på datorn och pratar med Johanna på msn och fick veta att i serien Joey, hon som spelar hans syster ska vara med i DH. Oh, tyckte inte det var det bästa men så kan det vara. Har just laddat in lite bilder från idag, så det blir några bilder på det här blogginlägget med. Ska ner i tvättstugan om ett tag sen ska jag ta och diska all disk och bädda sängen ren. Sen blir det nog att sitta och se Criminal Minds. Har helt klart fastnat för den serien. Men nu ska jag kila, hade bra! Ciao.


Kycklingwook - inte sugen.

Har just sett två avsnitt av Criminal Minds, riktigt bra är det - speciellt då det är så dåligt väder ute så man vill ju inte vara ute. Nåja, ska ta och gå för att göra maten nu, kycklingwook - usch, är jätte less det! Kommer att ta ett tag att göra det så bör börja nu, sen kanske vi ska fara förbi mamma och Robban en sväng och hälsa på och se vad dom har för sig. Så blir det att visa upp min älsklings sak - kameran ♥ Nåja, hoppas ni har en bra dag!



I love it ♥

Nu ska jag uppdatera lite från igår. Hade inte så mycket tid och vilja att sitta inne och skriva blogg just då jag hade fått kameran. Jag gick ner till Södra Hamn och tog lite kort, testkort som det kallas. För att kolla in kameran och så. Sen efter att jag lagat mat så for vi till Lillpite för att  vi skulle fiska men då stannade jag med Jenny så vi byggde ihop en grill och spelade kort och pratade. Trevligt var det. Sen när vi kom hem så klippte jag Christoffer och så drog vi till Jens och Linda och fikade där. Hon fyllde år igår så vi var där och sa grattis. Så satt vi och snackade och kollade på bilder. Sen när vi kom hem så laddade jag in bilderna jag tog igår så blev det sängen.

Idag vaknade vi ganska sent. Christoffer skulle på möte men det blev inget för dom hade inte tid så vi for ner på Coop och fixa så vi kan scanna och så handlade vi mat. Så nu sitter jag här, skit väder är det. Man orkar inte göra någonting för det är så dåligt väder. Jag ska iallafall lägga upp några bilder så ska jag även lägga upp på min pixbox - www.malin-ohberg.pixbox.se


ÄNTLIGEN!

Yaay, nu har min kamera kommit. Fick ett samtal av den som lämnade av den att jag fått ett paket från Frankrike och så kvitterade min mormor ut det eftersom det inte var någon hemma. Så jag drog mig till Hortlax för att hämta det och hälsa på hundarna ett tag. Gud så glada som var, jag älskar verkligen att se dom så glada - det gyller ens dag! Nåja, jag for hem iallafall och satte bateriet på ladd och hoppade i duschen. Sen fönade jag håret, sminkade mig och stoppa lite vax i håret.

Då jag var klar så drog jag ner på Clas Ohlsons och köpte ett minneskort, dom hade slut på 4 GB så jag fick köpa 8 GB istället. Lite dyrare men då kan man ta många kort. Sen var jag ner på Ica och handlade lite inför middagen. Ska nog snart ta och gå ner till Södra hamn och ta lite testkort på olika saker. Tycker det är en passande miljö för det. Nåja, hjärtat kom hem nu så ska vara lite social med honom. Ciao!

You make me smile every time :)

Nu är det kväll och ögonlocken är påväg ner. Känner mig lite trött faktiskt, då kan jag bara tänka hur mitt hjärta känner. Han som slitit hela dagen. Märta var förbi en sväng ikväll och kollade hur lägenheten såg ut och så satt vi och snacka & skrattade som vanligt. Det är alltid lika härligt att vara med henne. Imorgon kväll blir det att umgås med henne då jag käkat middag, får se vad jag ska äta imorgon. Nåja, tror att jag kommer fara en sväng till Hortlax imorgon och träffa vovvarna och kolla in min nya jacka som mamma köpt åt mig. Men nu ska jag se ännu ett avsnitt av Criminal Minds innan jag går för att lägga mig. Godnatt!

Märta Lundmark ♥

Grattis Engla!

Har just kommit hem från Öjebyn. Svärmor kom och hämtade mig strax efter fyra så for vi förbi till Christoffer med snus och nycklar sen for vi in på Coop och köpte en blomma och ett kort till Engla som fyllt 3 år. Så vi var där, pratade och åt glass med maränger, chokladsås och strössel. Gott! Så nu har hon just skjutsat hem mig till lägenheten så nu ska jag sätta mig och se på Criminal Minds - den ligger i toppen av listan på serier för mig. Väntar även på att Märta ska komma hem så ska hon komma hit och se film med mig. Ha en trevlig kväll. Ciao!

Grattis Engla.

Ge mig sol!

Är helt död idag känns det som. Vaknade för en timma sen och insåg att jag hade slagit av larmet på mobilen i sömnen, så det var bara att gå ner till tvättstugan och boka en ny tid. Sen så väckte jag Christoffer och gjorde an macka åt honom innan han drog iväg för att slita. Så nu sitter jag själv - igen!  Jag vill fara och sola, det känndes skönt. Men vi får se om det är någon som nappar på det. Bara det blir lite varmare ute så vill jag fara iväg. Ska in klockan tolv en sväng på gallerian och kolla på ett par jeans som jag spanade in då jag gick med Moa. Har dock inga jeans att han längre eftersom ett par gick sönder mellan benen och sen spillde jag färg på dom andra.

Så fick jag veta att Engla ska firas idag, jag fick veta det tidigare men jag kom på det nu! Så svärmor ska hämta mig eftersom Christoffer inte kan följa. Så hon kommer och hämtar mig lite för fem skulle jag tro. Bra det, då fick jag någonting att göra i eftermiddag!

Nu ska jag då hoppa i ett bad och kanske göra ansiktsbehandling. Sen blir det att städa upp här. Nu ska jag kila, Ciao!



Emsamheten tar död på en.

Nu sitter jag i min ensamhet och vet inte vad jag ska göra. Jag har sett en film men nu då? Jag skulle se en film på Tv1000 men då hade vi inte den kanalen - sucks! Så nu vet jag inte vad jag ska göra istället, sitta och vänta på att min prins ska komma hem känns inte så lockande. Sitta och glo på ett skit tråkigt prugram på tv känns inte heller så lockande. Så vad ska jag göra, Non ide! Kan man ha så här tråkigt? Jag har riktigt myror i benen, fingrarna och armarna. Det är nog därför jag skriver så mycket babbel nu.

Vill ha min kamera! Tänk om den kommer imorgon, jag hoppas iallafall att den kommer till på onsdag. Så jag kan ta kort på Pdol med den. Sen blir det nog en tripp ut på en äng med någon kompis och fota.

Nä, jag tror att jag ska se lite webbtv om jag hittar någonting bra vill säga. Ha en bra kväll! Ciao.



Superwoman!

Ny kommen hem från Hortlax, jag och Christoffer gick en sväng ner på Ica och nu har han farit tillbaka för att slita. Blev dock bara 7 balar gjorda då saken som rullar ihop balarna gick sönder. Men jag känner mig riktigt stark, jag orkade rulla av balarna och dom väger upp mot 200 kg - superwoman! Känner mig riktigt stolt över mig själv, sen fick jag även köra morfars bil hem så jag fick visa vad jag går för honom. Sen så satte vi oss och fikade på bron och jag satte mig och kammade stallkissen. Sen for morfar för att möta några som skulle komma och bala och då kom Janne förbi med Tross så vi satt och pratade, åt några jordgubbar och morötter från landet. Goda kan jag lova att dom var! Sen for han och morfar kom tillbaka för att skjussa mig till stan. Så nu sitter jag hära ensam, jag ska kolla igenom några garderober efter ett par försvunna nycklar som Christoffer tappat bort. Sen får vi se vad jag hittar på, har ingen aning för tillfället iallafall. Nåja, nu ska jag se om jag finner någonting. Ciao!


Det sket sig..

Min träning sket sig för idag, såklart nu när det är sommar så måste dom ha stängt lördagar. Så det får bli att fara imorgon istället. Jag gick för en stund sen ner i tvättstugan och bokade den för imorgon bitti klockan 7-10 så det blir att stiga upp tidigt och gå ner dit. Så när man satt igång tvättmaskinerna får det bli att fara och träna. Sen vet jag inte vad som ska hända.

Jag har städat ihop lite i lägenheten så det ser mer trevligt ut. Nu är hjärtat och sliter som bara den med min morbror. Jag ska till Hortlax och hjälpa morfar då han ringer. Vet inte riktigt då det är men skulle tro att det är kring elva så jag kan inte hitta på någonting förens det är klart. Sen så ska jag se då posten kommer om det kommer något besked om att kameran kommit. För det är onödigt att fara till Hortlax, tillbaka till stan och så visar det sig att den kommit så jag måste dit igen och sen hem. Men det är ju inte säkert att den kommer idag fast det skulle vara riktigt kul om den gjorde det.

Undra vad det ska bli för middag idag, har faktiskt ingen idé i skallen, så vi får se. Jag undrar också då Christoffer är klar så man vet då man kan börja laga mat. Just nu sitter jag och lyssnar på Eminems nya album Relapse och Dead by April som är riktigt bra. Nåja, nog med babblandet om ingenting. Ska ta och kolla in lite sidor nu. Ciao!


Dags för sängen

Tror att det börjar bli dags för sängen, jag har bestämt mig iallafall - Step in på morgonen! Skönt, ska höra om min Märta orkar med att följa, vi får se! Nu ska jag nog ta en macka sen ska jag nog hälsa på John Blund och drömma mina drömmar. Vi får se då hjärtat kommer hem, borde bli snart - hoppas snart. Det är tomt utom honom. Nåja, dags för en macka sen sängen. Ciao!



Bloggvärde


Jägarna

Lite uppdatering på vad som hänt nu under kvällen tillsammans med Moa. Vi kom hem från stan och satte oss för att se Dr. Dolittle men så kom Emma förbi med några papper som hon ville att jag skulle kolla på innan dom skulle sälja hunden - och sen fastnade hon här (med tuggummit, som hon sa). Vi satt och snackade om ganska mycket, var längesen vi gjorde det. Trevligt var det iallafall, vi blev också inbjudna på fest hos Emma före dom skulle ut på Pdol och om vi nu ska det med. Men det måste jag så klart prata med hjärtat om först. Sen så har vi bestämt att vi ska ha filmkväll snart - jag, Christoffer, Emma och Robin.

Efter att Emma hade farit hem till sin Robin så satte vi oss och såg Jägarna på tv, det fastnade vi riktigt i. Så ringde Betty och sa att hon skulle komma och hämta Moa kring halv elva så jag följde henne ner till porten eftersom hon inte ville stå själv och fick en kram och vinkade hejdå till dom. Så nu sitter jag i sängen på datorn. Har ingen aning om vad jag ska göra, blir väl att sätta mig och kolla runt på olika saker, blocket, vovve.net, gallerior på nätet och drömma mig bort i shoppingens värld.

Just ja, min snälla mor skickade mig ett mms med en bild på en vit regn & vind jacka. Skit snygg! Så hon köpte den åt mig och ett par svarta vind & regn byxor till. Dom blir det att använda om det behövs påvägen upp till Kebnekajse i helgen. Jag funderar på om jag ska stiga upp tidigt imorgon och ta en sväng till gymmet för att träna. Känns uppfriskande att göra det. Tror det blir så att man stiger upp då hjärtat ska iväg och slita så tar jag en runda på gymmet och sen ska jag till Hortlax och hjälpa morfar med balningen (innebär; räkna inplastade varv och skära av plasten) - ingen konst alls.

Jag hoppas att det blir en solig vecka så man får fara med några homies till stranden och sola - bli brun, you know. Någon som har lust om det är väder för det? På måndag är jag iallafall upptagen, jag ska ta igen några år med min gamla vän Johanna Bergström som det var riktigt längesen jag var med och då var vi bästa vänner. Ska bli kul iallafall, vi får se vad vi hittar på, är det väder för det kanske vi ligger ute och steker och pratar ihjäl oss om vad som hänt under tiden vi inte umgåts. Nåja, färdig pratat om det. Det blev ett ganska långt inlägg tycker jag, hade inte tänkt mig det men orden bara strömmar i skallen på en då man inte har mycket att göra. Nu ska jag ta och kolla in facebook och lite andra sider sen blir det att checka in andra nätsidor. Ciao!

Tillbaka från stan

Har just kommit tillbaka från stan med lilla Moa som håller mig sällskap ikväll. Christoffer
är och fiskar tillsammans med en kompis så vi ska se tv och mysa. Vi kom just tillbaka från
stan där vi hittade lite fynd. Moa köpte ett hårspänne (silver med diamanter i en form av ett 
hjärta) från Cubus. Och jag hittade en ny bh (orange/röd rutig med spets) från Lindex på 
rean samt deodorand (Dove - hair minimising, vild rose) sen gick vi ner på Bookia och då 
köpte jag en liten kalender för planering - som jag verkligen behöver eftersom jag inte har 
så bra minne. Sen hittade jag äntligen ett par solglasögon och ett fodral till det. Sen var vi 
även in på expert så jag beställde en kamera väska till min kamera som är påväg. Just ja, 
Moa köpte sig en bulle hem hit.

Så vi har haft det gode trevligt idag, vi satt just och såg Americas funniest home videos på 
tv och ska ta och sätta på en film på min dator och se den. Sen får vi se vad det blir. Ha en
bra kväll!

Söt-Moa :)

Hos svärmor.

Just nu sitter jag hos svärmor, ska snart spela fyra i rad med lilla Moa
medans vi väntar på maten. Christoffer är och köper matlagningsgrädde
som glömdes. Så jag ska vara social med Moa nu sen blir det mat på G.
Ciao!

Uppspelt!!

Jaa, nu är den verkligen påväg! Har fått bekräftelseorder på att Nikon D60 + 18-55mm & 55-200mm Objektiv är påväg till mig just nu. Shit så skönt! Alltså jag kan inte bärga mig - jag vill ha den NU. När den kommer, då kommer allting finnas med på bild och då kommer jag inte släppa den ur min syn. Nåja, nu får vi se vilken dag den kommer. Jag hoppas så snart som möjligt så jag får börja fota! Nu är det iallafall dags att slita sig från datorn ett tag. Ciao!

Varm dag?

Nu är det morgon igen, jag har sovit riktigt gott idag. När jag vaknade känndes det riktigt som att jag sovit i minst 10 timmar. Skönt var det iallafall. Nu har jag tagit en duch och fönat/plattat håret och tagit på mig blåa jeans och en vit tröja. Under dagen har jag ingen som helst aning om vad som händer och sker. Christoffer är iväg en sväng och jag sitter hemma. Tror att jag ska käka lite frukost, börjar känna mig hungrig så det blir nog så.

Det ska tydligen vara 20 grader idag och soligt under dagen. Det får vi se om det är sanning eller lögn. Men jag hoppas på en varm och solig dag. Ska nog ta och ringa farbror om ett tag och se då jag ska träffa honom. Nu ska jag nog ta och göra frukost och sen ska jag se Våra bästa år.

Bild från förra året på mig.

Tidsfördriv

Lycklighets test:

[x] Du har en pojkvän.
[x] Du har ett eget rum. (egen lägenhet)
[x] Du har en mobil.
[x] Du har en iPod/MP3 spelare.
[  ] Dina föräldrar är fortfarande tillsammans.
[x] Du har fler än 2 bästa vänner.
[  ] Det finns en pool i din gård.
[x] Du klär dig som du vill.
[x] Du hänger med kompisar minst än en gång i veckan.
[x] Det finns en dator/laptop i ditt rum.
[x] Du har aldrig blivit nedslagen.
[  ] Du gråter aldrig mer än 3 gånger i månaden
[x] Du får lyssna på vilken musik du vill lyssna på.
[x] Ditt rum är stort nog för dig.
[x] Du har varit på konserter.
[x] Du samlar på något normalt.
[x] Du längtar till skolan.
[x] Du önskar inte att du var någon annan.
[  ] Du spelar någon sport.
[x] Du brukar göra något efter skolan.
[x] Du äger en bil.
[x] Du brukar inte bråka med dina föräldrar.
[x] Du är nöjd med ditt utseende.
[  ] Du har inget självförtroende alls.
[  ] Du har aldrig fått IG.
[x] Du vet vad som händer i världen.
[x] Du bryr dig om folk.
[x] Du är nöjd med ditt liv.
[x] Du kan mer än ett språk.
[x] Du har ett smeknamn.
[x] Du har ett husdjur.
[x] Du kan hela orden från 10 låtar.
[  ] Du har inga "fiender".
[x] Du är en ganska snäll person.

Total: 27
-----------
Total :27

0-10 - Du mår inte bra, du är inte lycklig.
10-20 - Du är inte jättelycklig men det duger. Du kan du känna dig ensam och sviken ibland.
20-35 - Du mår toppen, du är lycklig!

 

Jag ÄR lycklig.


Start!

Nu startar jag denna blogg fastän jag inte fått min kamera än, jag är less att vänta och vet inte
då det kommer att komma. Så nu har jag en ny blogg där ni kan följa mig dag för dag (för det
mesta) och se olika bilder jag tagit.

Idag har jag målat klart hos min farbror hans boda/garage. Känns riktigt skönt så imorgon får
jag pengarna för det jobbet. Så det ska bli skönt, då ska jag in och kolla på en kamera väska
men jag ska inte köpa någon förens jag fått kameran. Imorgon är jag och hjärtat bjudna på
middag hos svärmor, blir garanterat jätte gott. Brukar det då vara! Så det blir väl att umgås en
eftermiddag med svärmor och lilla Moa.

Har nyss sett klart CSI Miami och ska sätta mig i soffan och se det som hjärtat sitter och kollar
på. Sen blir det att se Criminal Minds med honom - det är så fruktansvärt bra att man måste
bara kolla på det! Nu ska jag iallafall kila, Ciao!


Love is strong.