Tröttheten börjar kännas!

Nu har Märta nyligen farit hem, vi svängde förbi Hemmakväll med filmen som vi hyrde i fredags och aldrig fick se eftersom den inte funkade. Men nu bytte vi till "The Hills Run Red". Den var faktiskt gode bra. Men dock inte så läskig som jag hoppades på! Sen såg vi klart Saw XI, tycker dom är hekt kassa nu.. Jag funnderar på att lägga mig och plugga lite teori och sen lägg mig och se "Björn Bröder 2" om jag nu får hem den ens idag. Är så trött att jag nog kommer att sova riktigt tidigt idag! Jag ser knappt vad jag skriver, så det känns som om jag behöver det!

Nu ska jag då inte sitta här och skriva mera. Hade bra, so long!

Dom goda gamla minnena får mig att le. Det var så roligt, varför gjorde jag som jag gjorde.. Tur att det ordnat upp sig och att vi kan prata igen. Allt för många år har vi gått misste om tillsammans, det är dags att ta dom åter!


Igår blev super!

Blev inge bloggande igår innan jag for, det var nått fel för mig på blogg.se så jag tog mig inte in. Men nu tänkte jag uppdatera er lite om igår. Pernilla kom hit klockan ett och jag hoppade i en dusch. Fönade och plattade håret och sminkade mig. Sen åt jag, pappa, Gabbis & Pernilla en riktigt god middag. Vi satt och pratade och det var riktigt trevligt! Så kom Mattias och hämtade oss och skjutsade oss till Cilla. Vi satt och pratade och så kom Anna dit efter ett tag. Cilla fixade hennes hår och sen spelade vi ett spel som Anna gav Cilla i försenad födeledagspresent! Sen kom Mattias och hämtade oss igen och skjutsade oss till Pelle i Öjebyn. Så satt vi där ett tag och sen åkte vi taxi in till stan och senare fick vi skjuts till Hortlax hos Jumme. Där var det verkligen full fart så fick man träffa lite folk som man inte träffat på åratal. Så vi satt och pratade och hade det riktigt trevligt! Så skjutsade Jimmy hem mig då Pernilla och Clas skulle och käka.

Då la jag mig i sängen och pratade på msn till klockan fyra på natten och sen gick jag och la mig. Eller först gjorde jag ett försök till att se Ghost Whisperer men det gick in för då kom John Blund och sa att jag skulle sova. Så det blev så, sen vaknade jag klockan åtta och kollade på klockan och sen låg jag och drog mig till halv elva!

Så nu sitter jag bara hära, trött är jag och hungrig men ajg ids inte gå upp än!



Vi har det roligt... som alltid!

Märta for hem för ett tag sen, vi har haft det riktigt roligt ikväll. Det började med att hon kom hit och så satt vi oss och kollade vad det var för filmer hon hade tagit med sig (Hon gillar inte Action) och så klart så var alla action förutom en som var en sport film. Så vi brände först ut en skiva (rock såklart) och så drog vi till Hemmakväll och hyrde "Book of love" men saken är den att den funkade inte som den skulle så då fick vi fara dit och byta! Men inte funkade den andra heller, den funkade inte ens att spela upp på datorn och nu för tiden så får man ju bara ha den en dag så jag ska in imorgon och berätta ett och annat för dom.

Innan vi for hem och såg film så hälsade vi på grabbarna i Norrfjärden, först var dom bara fyra i verkstaden då vi kom sen strömmade det bara in fler och fler. Dom drack bärs och skruvade i deras isbilar. Efter att ha skrattat åt dom ett tag så begav vi oss hemmåt och försökte se film, fast det gick inte så bra. Vi laddade ner första skräckfilm istället som vi inte hade sett, blev Saw VI. Tycker dock att dom bara blir sämre och sämre, ettan och tvåan gick att se för dom hade handling, men nja. Vi höll på att somna efter halva så vi gav upp.. Så nu är Märta hemma och jag ligger i sängen, jag ska gå ner och tvätta av mig sminket och gå på toa sen ska jag nog se CSI avsnittet som jag inte sett än. Men jag säger ändå Godnatt på er!

Vi hade inte mycket att göra under tiden vi laddade ner filmen så vi fördrev den med att få skratta lite.. åt oss själva. Enjoy!



Hål i tungan eller inte?

Nu har jag kommit hem från kylan, Märta kom och hämtade upp mig på skolan då jag slutade så åkte vi in till stan. Först gick vi en snabbis förbi banken och sen gick vi till Lindex så skulle hon lämna igen en klänning. Sen gick vi och käkade på Subland och kollade runt lite. Så köpte jag nytt smink på H&M, en ny fondation och en ny mascara. Den mascaran som jag skulle prova fanns inte kvar..

Jo, funderar på att göra hål i tungan igen. Jag hatar mitt ärr som jag har på tungan från sist jag hade det, jag vet att det inte är bra för tänderna men jag kan faktiskt köpa en stav som inte är i stål. Det är bara läkstaven som måste vara i det. Så vi får se hur det blir och när. I sånna fall blir det nog då jag fyllt år tror jag. Vi får se, jag saknar det massor och nu har jag bara en piercing kvar - naveln. Som jag också funderar på att ta ut men det får vi se. Hål i tungan eller inte?



Godnatt!

Nu ska jag ta och sova, Märta for hem för ungefär tjugo minuter sen. Vi såg "The stepfather" ikväll. Den var faktiskt gode så bra, vi gillade inte slutet båda två men annars helt okej! Imorgon har vi lång dag, tjugo i tre.. Så kommer Märta och hämtar upp mig efter skolan så ska vi gå en snabbis på stan, jag ska hämta ut pengar till både halkbanan och teoriprovet + uppkörningen. Sen måste jag köpa mig lite nytt smink, det är bara någon droppe kvar av fondationen och mascaran och så ska jag köpa en hudkräm. Jag blir alltid så torr på vintern och det kan vara skönt med bara puder då.

Helt lyckad kväll iallafall, hoppas på att morgondagen blir bra med. Får se vad som händer under helgen, jag skulle tro att det inte händer så mycket alls. Vi får se, nu säger jag godnatt iallafall. So long!

Snö så det bara sjunger om det!

Hur mycket snö har inte kommit? Jag får snö in i mina stövlar då jag går på infarten! Helt sinnessjukt, och förkylningen kvarstår i samma tillstånd som imorse.. Så jag knarkar halstabletter och skiter i den!

Ännu en skön dag med bara måleri, dock mycket skönare än vad torsdagar brukar vara.. Vi hade ju färglära idag med och kvar klara klockan två så då slutade vi, istället för fyra! Ni kan ju kolla hur det lät då vi sammarbetade och Empan läste upp färgkoderna här.

Jag tog bussen till pappa och nu har jag snart städat klart mitt rum! Eller plockat ihop iallafall, ser någolunda bra ut, det är fortfarande lite kvar på skrivbordet men det är snart borta!

Dagens fail för mig idag var då att jag stressade upp till skolan så jag var där tio över åtta då vi skulle börja, men du tror inte vi började NIO då! Tur som var så hade Pernilla också fått veta att hon fick sovmorgon då hon redan var på skolan. Så det var ett plus, så vi satt och pratade och spelade kort tills jag började.

Nu ska jag städa klart sen ska jag göra lite matte som jag lovade göra klart till på måndag. Sen blir det nog lite teori. Kom just på att spotify slutat funka, det är trojaner och sånt i det så avinstallera det från datorn är en rekomendation! Jag håller på att söka igenom datorn nu och se om någonting finns kvar. Ha en bra dag, so long!


Fyfan för att bo i Norrland nu!

Alltså, jag blir helt tokig! Jag tycker verkligen inte om snö just nu.. Världens yrväder ute och snö så man inte ens kan gå och dessutom om man går med luva på sig och tittar ner så får man allting i ansiktet. Nä, jag säger då tummen ner för Norrland! Jag hoppas verkligen det går ner tills imorgon för jag står inte ut, det är svinkallt!

Idag så kom pappa och hämtade upp mig på morgonen för jag hade körlektion. Vi tränade parkering och utvändig säkerhetskontroll idag, fast den säkerhetskontrollen gjorde vi i ett parkeringshus pga vädret, skönt!

Sen blev jag avsläppt på skolan och gick till lektionen. Vi hade färglära idag med Christian, det har vi imorgon också. Jag tycker det var rätt så kul! Sen efter skolan promenerade jag i eländet ner till trafikskolan och satte mig med faserna där, inget riktigt lyckat resultat. Nästan men inte hela vägen fram.. Sen hade vi teori och efter det promenerade jag igen i yrvädret till Pernilla. Vi mötte Christoffer nere i källaren, han hade hittat min västa som varit borta sen i början av mars. Sprillans ny, använd typ i en-två veckor. Tack! Så nu har jag yttligare en till väska på lager, i love it!

Pappa & Gabbis kom och hämtade upp mig kring tjugo i elva hos Pernilla så såg vi att en hade kört fast då vi var påväg ut och sen en till så sa jag till pappa "Men det är ju mange!". Så pappa hjälpte honom lös med Jeepen och sedan tog han ett försök i den andra bilen som var Manges kompis bil. Så kom jag och Märta och hjälpte till och då gick den lös, kvinnokraft ni vet!

Nu är jag iallafall hemma, funderar på att lägga mig i sängen och läsa lite teori och måleri. Imorgon blir det iallafall skola, sen om vädret tillåter det så går jag till stan och köper lite nödvändiga saker och sedan hem för att plugga. Sen ska jag umgås med Märta på kvällen, så det blir kul!

Nu ska jag nog inte skriva mera, sov gott allihopa! Ciao.

Har så grymt tråkigt..

Sitter och lyssnar på musik, nu har jag gjort om bloggen. Dock är den inte klar men jag orkar inte göra mera på den idag. Får bli en annan dag..

Dom varnar för att det ska bli snöstorm imorgon, och ja det blir ju inte så roligt. Tur som är så hinner jag förmodligen med pappa då jag ska till körskolan imorgon, jag gruvar mig för att köra imorgon men det ska säkert gå bra! Nåja, jag ska väl försöka hitta på någonting nu och göra. Kanske se någon film om jag hittar någon bra. Ciao..

Imorgon.

Imorgon ska jag köpa lite nya saker som jag behöver. Får studiebidraget av mamma då så då måste jag förmodligen gå in till stan i yrvädret. Det här ska jag iallafall köpa..


Vi har tur!

Idag normalt så skulle vi gått till två, haft redovisning och sånt. Men då är våran samhälls lärare sjuk så vi fick sluta 12.35 istället och skjuta upp samhällsen! Yes, det gjorde min dag! Så jag ringde Märta så hämtade hon upp mig så for vi till stan och gick förbi pappa och hämtade matpengar till mig eftersom han far till Älvsbyn ikväll.  Jag hittade faktiskt två nya plagg och en supersnygg ny väska! Så lämnade Märta in sin norrbottensring som gått sönder. Jag köpte mat på Subland, en rostbifftallrik. Sen skyndade vi oss till gymmet där vi träffade Emelie som också skulle träna. Blev dock bara 5 mins mortion idag och resten styrke för jag var så himla hungrig.

Nu sitter jag här hemma, har absolut ingenting att göra. Tänkte jag skulle lägga upp bilder på mina nya kläder och min väska! Ciao..


"I want to paint it black & it doesn't matter what people think"

Vanlig vit tunika med korta ärmar & en liten ficka på bröstet.

Min nya väska, i love it!

Jag just nu.


Bästa vägbeskrivaren någonsin?

Jag tror att jag är väldigt smart, Oliva frågade vars jag bor för jag ska snart möta upp henne en snabbis. Och hon har ju inte bott här så länge så hon kan ju inte Piteå som alla vi andra ;) Så jag fixade en karta åt henne, visst är jag duktig? Här kommer den:


Hum.

Äntligen är jag hemma från skolan! Kändes som om jag skulle kräkas om jag var en sekund till där. Tur så hämtade mamma mig så jag slapp sitta på en buss och så. Hon tog med min gamla mobil så jag får använda den tills jag fyller år, vilket kommer att resultera i att om ni ringer mig så kan den plötsligt slå av sig under samtalet eller om ni smsar med mig så kan den också gör så då jag håller på att svara. Dags att köpa en ny? Jo, jag tror så! Dagen då jag fyller 18 så blir det att köpa en Iphone, är kär i den nu. Det är min framtida partner.

Har ni föresten tänkt på det? En mobil är nästan som en partner! Du har den med dig över allt, du pratar konstant då använder den, du kan sitta och le mot den då du ser vad någon skrivit till dig som du kan le då någon sagt någonting åt dig. Du kan spara dina minnen i den och ta fram dom då du vill.

Äh, jag svamlar bara en massa. Försten, jag började att tänka på min 18-års fest. Jag har bjudit några, men är det fler som vill komma så är det bara att höra av er till mig för jag har ingen aning om vem jag ska bjuda. Bara att höra av er antingen här eller på FB om ni vill komma.

Ikväll då Emma varit på handbollsträningen så ska jag och pappa ut och käka tillsammans. Blir trevlig!


Ojdå, nyfikna?

Jag undrar hur statestiken kan ha stigit med 20 personer på en dag, nyfikna?

Om ni tror att jag kommer att dra världens historia här så tror ni fel, om ni vill veta någonting om vad som hänt idag får ni själva ta kontakt med mig och då bestämmer jag vem som är värdig att få veta någonting..

Blev uppdatering ändå.

Jag ska snart gå och lägga mig. Märta kom och hämtade upp mig så käkade jag ett skråv från max. Det satt verkligen fint i magen, fast jag börjar bli lite hungrig nu men jag ids inte göra mat eftersom jag ska sova alldeles snart.

Jag och Märta satt iallafall på en film, skräck först och senare en Drama/romantik som hette "The lake house", den var lite knepig men värd att se. Tyvärr så buggade sig filmen då det var en kvart kvar.. Så typiskt! Så vi fick göra upp vårat eget slut. Sen satte vi oss och spelade kort i väntan på att Mange skulle ringa till henne, en massa prat och sånt blev det med. Tur att jag har en vän som dig Märta ♥

Nu ska jag då hoppa i säng nu, eller jag ligger redan i sängen men nu ska jag försöka sova. Måste orka upp och köra bil imorgon klockan tio sen orka med skola till halv fyra. Godnatt allesammans. Ciao!



Sorry men jag har inte blogglust!

Blir förmodligen ingen mer uppdatering idag, har absolut ingen ork alls för det. Mycket i livet är tragiskt och speciellt det här.

Kvällen kommer att spenderas med Märta framför tv:n och mysa på till film & en massa massa prat!

Godmorgon.

Nu är man vaken, jag fick ut med Tross på morgonen sen la jag mig i sängen igen och somnade om ett tag. Startade mobilen nyss och såg att vi hade fotokurs idag från 10-12. Shit! Ja, jag hinner inte dit nu. Stefan ringde och påminde mig om att jag skulle ringa till medborgarskolan och höra om det. Men nog glömde jag av det och speciellt med hur mycket jag hållt på med i veckan.

Janne kom och hämtade Tross för ett tag sen, jag vill hem och ta en varm och lång dusch känner jag. Skulle vara super, jag måste bara se till att få någon skjuts hem eftersom pappa är i Älvsbyn tills imorgon. Nåja, ska ragga skjuts nu! Ciao.


Tihi

Nu har vi nyss sett klart en film på Voddler. Handlingen var bra men det var en vääldigt seg film. Fick nästan träsmak i rumpan när man satt i soffan! Jag börjar bli lite trött nu, kanske bäst att sova så man orkar upp imorgon på morgonen och gå prommis med Tross. Sen ska jag orka träna och jag har världens mest lidande träningsvärk i ländryggen! Dubbelpass av rygg känns, och även dubbelpass med ben!

Jag fick nyss tillbaka ett kedjebrev. Jag fick att varenda kväll tänker någon på mig innan jag somnar. Roligt att veta, haha. Tycker kedjebrev är som gulliga. Nu ska jag sova, godnatt allesammans!

Kolla vad jag hittade!

Haha, jag hittade bilder på mig från åttan!



Jag saknar mitt hål i tungan..


Lördag.

Christoffer ligger i ett bad nu, jag kollar lite på datorn och sånt. Vi såg Wallander - Dödsängeln igår, jag tyckte den var ganska bra men det märks att Wallander funnits länge nu, dom börjar som förlora sin gnista! Sen såg vi också Patrik 1,5 , den var helt okej.

Idag vaknade vi sent, eller jag steg upp och gick ut med Tross gode tidigt och Christoffer lovade följa med igår men inte steg han upp. Så jag fick gå ut själv med honom, sen la jag mig igen och då vaknade vi upp några timmar senare. Men då fick det vara hans tur att ta ut honom. Sen har vi suttit och gjort faser åt mig tillsammans, går ganska bra men det går inte vägen! Har iallafall aldrig haft under 52 poäng.

Imorgon ska jag fara och träna med Pernilla och Märta, sen blir det att sitta och snacka tillsammans ett bra tag, har jag sovmorgon på måndag men dock så har jag körlektion klockan 10 så blir ändå att stiga upp innan man börjar. Jaja, jag kilar härifrån nu. Får se då nästa uppdatering blir! Ciao..


Snart får jag förhoppningsvis köra pärlan min ♥


Fredag.

Idag fick vi kort dag, nu har vi bytt i schemat igen så det blir jämna veckor vi har lång fredag. Skönt för då slutar jag tidigt fredagen efter min födelsedag! Efter skolan kom pappa och hämtade mig, vi hämtade mina saker på mammas jobb och sen for jag hem och packa upp dom. Sen så hjälpte pappa mig att räkna ut måtten och massa till mitt projektarbete i skolan - göra om min lillebrors rum! Jag kommer att blogga om allting som jag gör senare då jag börjar, kommer bli kanon! Sen frågade Pernilla om jag ville följa och träna då jag hade tid över så visst. Pappa skjutsade mig till Step in och så tränade vi där till klockan 2. Sen åkte vi buss till stan och jag knallade till Christoffer.

Jag åkte på att gå ner och handla inför maten + att laga den, men det blev faktiskt riktigt gott! Janne kom också förbi med lite mer mat till Tross och så blev vi hundvakt imorgon också. Så nu är Christoffer och skjutsar mormor och morfar tillbaka till Hortlax. Vi såg "Skriket från vildmarken" för ett tag sen, jag tror att jag har sett den 10 ggr och den är så himla bra, dock är den från 1997 så det är inte bästa kvaliteten men helt klart värd att se. Vi är mitt uppe i en paus i nya Wallander filmen nu. Så väntar bara på att Christoffer ska komma hem så vi får starta den och se klart!

Nu ska jag gå iallafall, so long!

Making love out of nothing at all...


Snart säger jag Godnatt.

Märta kom hit och vi satte oss direkt och såg film till cheeseballs & dricka. Vi såg "The Children" och den var faktiskt ganska bra. Efter det så offrade jag mig för min babe och såg om avsnitt 11 av DH med henne. Så fick hon även med sig hem 12 & 13. Vi satt iallafall ett väldigt bra tag och pratade, jag älskar att prata med henne. Spelar ingen roll vad man säger eller om hon håller med eller inte för vi kommer alltid överens i slutet. Vi pratade riktigt ut idag om massor, bla nyårsafton om vad som hände och inte hände och sånt. Sen om mycket annat med, jag är så glad att jag har dig min vän. & du kommer föralltid att bli min bästa vän! Vi hann tyvärr inte prata klart, eftersom hon var tvungen att fara så vi ska prata klart och mera på söndag då vi har varit och tränat. Nu ska jag köra hårt. Försöka träna tre ggr i veckan, kommer ihåg hur frisk och allert man kände sig då man började träna då jag och Märta var ca 4-5 ggr i veckan och tränade. Nu ska jag börja om! Dock så blir det många dagar som inte passar bra då jag håller på med körkortet nu. Men jag ska göra det så mycket jag bara kan. Gymma, gymma & gymma kommer det att bli.

Nåja, jag måste lägga mig nu, annars lär jag väl inte ta mig upp imorgon. Jag ska prata lite med Christoffer på msn nu innan jag lägger mig sen blir det att läsa några sidor i Körkortsboken och sen krama kudden och sova.

Godnatt allesammans, ciao!


Snart kommer hon!

Nu har jag städat klart, så nu luktar det gott och ser superfint ut! Stökade om lite också på mina hyllor, jag blev less på det som var tidigare. Snart kommer min älskade vän, Märta! Vi ska se film och mysa på. Jag älskar verkligen mina vänner, dom är så underbara och finns alltid då man behöver dom! Det går att prata om allting med er och ni lyssnar alltid och är ärliga om vad ni tycker & ni går definitivt inte bakom ryggen på mig och snackar skit om mig. Jag älskar er, ni har hjärtan av guld ♥

Nu ska jag kika runt lite innan Märta kommer. Tack för mig, uppdaterar kanske ikväll. Ciao!

Halloo!

Kom just hem från skolan, vi hade tur och fick sluta tio över tre idag istället för fyra. Så jag hann med bussen och jag kom hem strax före fyra. Jag ska ta och städa hela mitt rum strax + packa allt till pappa. Måste bara säga att det kommer att bli super på gympan nu då vi varit där! Vi fick våra omdömmen idag också och pratade lite med mentorn. Det går super för mig i skolan, jag är riktigt stolt över mig själv. Jag undrar om mina lärare från 8:an kan tro att det skulle gå såhär bra för mig? (Menar på hur dåliga betyg jag fick av dom) När jag gick ut 8:an så hade jag 155 poäng, ett ig & ett vg. Så bytte jag till Hortlax och fick då jag gick ut i nian 225 poäng & tog mig in på bygg.

Emelie följer då med oss till Kraków också fick vi veta idag, kanon! Kommer att bli väldigt roligt att fara dit! Och intressant. Nåja, nu ska jag ta och städa eftersom jag ska vara klar tills efter middagen för Märta kommer hit idag och ska mysa på med mig! So long..

Justja, jag kanske får mig ett helgjobb och får tjäna mig lite extra cash! Jag hoppas, jag hoppas, jag hoppas!


Godmorgon




Nu är jag uppe med tuppen. Har just gjort mig klar inför en lång dag med måleri. Så nu ska jag gå upp och äta sen knalla iväg till bussen och åka till skolan. Idag behöver jag verkligen en ordentlig frukost & den ska jag göra nu så jag hinner äta upp den innan jag ska gå. Har skola mellan 8-4 så när jag kommer hem blir det att städa rummet och packa allting till pappa, så kommer Märta hit också så ska vi se på film, mysa och prata ♥ Nu ska jag gå, ciao!


Kraków den 7 Mars

Nu är jag hemma. Vi hade lång dag idag, men vi har faktiskt ådstakommigt lite idag. Jag la väv och det blev super bra, jag är riktigt nöjd! Sen målade vi listerna och runt alla saker som satt i taket. Imorgon ska vi måla taket och sen börja med väggarna. Kommer bli super känner jag på mig! Efter skolan så gick jag till trafikskolan och hade teori lektion till klockan sex. Då knallade jag upp till Torggrillen och mötte upp Pernilla dära, det var riktigt gott och vi hade en jätte trevlig pratstund i ungefär sådär en timma innan vi fick tummen ur röven och gick till Christoffer för att hämta en sak. Så promenerade vi hem till Pernilla och var där. Mamma kom och hämtade mig strax efter nio och nu är jag hemma. Sitter och pratar med lite folk på msn.

Nu är biljetterna bokade till Kraków, den 7 mars åker vi till Polen med skolan. Så ska vi besöka Auschwitz tillsammans. Kommer nog bli riktigt roligt! Det roligaste blir nog tågresan. Vi blir iallafall borta från sista dagen på sportlovet (söndagen) till lördagen därpå.

Jaja, jag ska kolla lite saker nu sen ska jag lägga mig och sova så jag orkar upp imorgon, har väldigt lång dag imorgon och jag kan behöva alla mina krafter till den! So long..


Jahapp, en dag till..

Då har en till skoldag gått, skönt att den är över. Idag måste jag plugga till skolan, eller läsa rättare sagt! Idag efter skolan så for jag förbi pappa en sväng och hjälpte han lite innan jag tog bussen till Hortlax. Så nu är jag här, har absolut ingenting att göra, eller ork att göra någonting.

Imorgon har jag teorilektion på trafikskolan. Så efter det kanske jag far till Pernilla och umgås med henne. Måste först prata lite med mamma om det, men hoppas att det blir så. Nåja, ska dra nu! Ciao..

Kämpa för ditt liv nu!

Fick just veta om dom tre ungdomar som var med i krocken idag i Öjebyn. Hemskt att du ligger med respirator, kämpa nu! Och att det var på årsdagen sen det hände också. Hemskt, jag hoppas du klarar dig fint!

Jag sitter och ser Family Gay nu, men ska ta och plugga nu lite teori så jag klarar dom förbannade faserna, dom går mig på nerverna! Hur kul är det att man ska ha 65 rätt av 70 och så får man 64 rätt? Åh, ja nu ska jag då plugga så jag klarar en!


HAHA, JAG DÖR!

Någon som sett Sommaren med Göran?


Nu är teoriprovet och körprovet bokat ;)

Hell yes! Var och körde stadskörning idag med Jossan innan skolan börjar sen satte jag mig med Christer och bokade in resterande körlektioner samt TEORIPROVET & KÖRPROVET. Hihi, så nu har jag en deadline! Kommer inte att skriva ut den hära men jag kan säga att det är strax efter min födelsedag! Kommer bli super, börjar kl kvart över 8 med teoriprovet, kl 1 har jag en körlektion med jossan och sen körprovet kl 2. Jag hoppas verkligen på att jag klarar det & gör jag det så blir det ut och rulla hela dagen! Sen får vi se om jag tar någon resa nånstans med nån så jag får köra långt utan att någon annan ska måsta köra så jag får känna på det.

Sen så pratade vi på skolan om en resa till Auschwitz med byggarna. Och vi fick veta idag datumet på det och sånt, men det är lite olägligt datum för mig eftersom jag är hundvakt då så jag måste prata med pappa och höra om någon kan ta hand om Nisse under den sista veckan dom är i Thailand annars måste jag stanna hemma. Skulle vara lite tråkigt men jag har ju trots allt lovat att vara hundvakt. Vi får se, jag fick då inte tag på pappa nu men jag ska prova lite senare och se vad han säger. Nåja, nu ska jag checka runt lite! Ciao.


Jag älskar min så himla mysiga filt!


Jag känner frid då jag ser denna bild!



Don't dream you life, live your dreams!


När jag ändå fördriver tiden..


Jag vintern 2009

Jag hösten 2009


Stoic!

Nu har jag sett klart filmen som jag hade på datorn - Stoic! Jag rekomenderar er att inte se filmen, den var inte bra.. Den var bara hemsk och äcklig! Sorligt, att det hänt på riktigt. Tur att Christoffer ska ge mig Sommaren med Göran nu så jag hamnar på andra tankar. Jag hoppas att det går snabbt att föra över den. Ikväll måste jag lägga mig och läsa om målning under 16 & 1700-talet. Tråkigt, men det måste göras!

Nu ska jag se om det finns någonting att fördriva tiden med tills jag ska se film. Hade bra, ciao!


Idag är det endast mjukiskläder tillåtna!


En månad kvar tills jag är myndig!

Fredag efter skolan kom Märta och hämtade upp mig så drog vi in till stan. Först gick vi in till hennes mor så bokade jag en klipptid den 15 Februari, två dagar innan jag fyller år! Sen gick vi upp och ner genom stan, jag köpte en klänning på rea. Som jag tycker är skitsnygg! Plus att jag hittade en superfin ring i silver, riktigt billigt med! När vi hade gått på stan i några timmar så for jag till Christoffer så var vi dära tills mamma slutade och hämtade upp oss. Vi var bara hemma fredagkväll, fanns inte mycket annat att göra än se film.

Lördagskväll blev det bio, Sherlock Holmes. Jag tyckte att den var riktigt bra, rolig och spännande. Christoffer tyckte den var OK men inte mer. Efter bion så for vi till Norrfjärden och umgicks där, riktigt längesen och roligt var det! Sen kring ett var vi hemma och då blev det natti natti..

Idag fick jag inte sova ut så mycket som jag önskade att jag fick. Jag är så trött men jag vet att lägger jag mig så får jag mig ingen sömn inatt, men tur att jag har en körlektion imorgon på morgonen innan skolan så jag vet att jag defenitivt orkar upp! Nåja, idag blir det att plugga teori & skolarbete så jag inte halkar efter i skolan pga körkortet.

Jag ska ta och läsa lite i körkortsboken nu sen ska jag göra faser och se hur långt jag kommer med dom! Ciao!





Dagens!

Nu är det dags för skola, hinner bara med två bilder nu på morgonen! Enjoy..


Tublinne, kofta & baggy jeans!

& dagens jag. Ha en trevlig helg :)


...


Lyckad kväll!

Börjar faktiskt känna mig ganska trött nu men jag vill inte gå och lägga mig riktigt än. Har lite sysslor jag ska göra på datorn innan.

Ikväll har jag iallafall varit med Märta, det var för längesen sen sist. Dags att ta upp det igen nu! Imorgon slutar jag riktgit tidigt, typ 10 över 11 så jag ska knalla en sväng med Märta på stan efter skolan innan jag beger mig mot Hortlax. Vi såg "Zombieland" idag, jag har sett den tidigare men offrade mig för hennes skull! Den är ju bra så varför inte se den två gånger? Det är dock synd att dom inte visar det bästa i hela filmen på trailern.. Då han ramlar med mc:n, jag tror vi såg det tio gånger om och garvade! Sjukt roligt! Sen tog vi ikapp lite med skitsnack & såklart kortspel, jag tror att det är en standard för oss varje gång vi umgås. Men det är lika kul för det!

Nåja, jag ska ta och kolla runt nu lite innan jag kanske släcker ner datorn och dejtar John Blund. Ciao!


Man måste ju bjuda på sig, osminkad & mjukiskläder!


Dags att umgås med min bästa vän!

Nu har jag äntligen tagit mig hem. Inte roligt då man glömmer börsen i jackan och kommer på det då man kommit på bussen så man får hoppa av igen och gå tillbaka till skolan för att hämta den sen vänta i en halvtimme. Men dagen har varit riktigt skön och rolig ändå. Vi målade klart golven borta vid Shell sen for vi och satte upp väv i ett omklädningsrum. Det kommer vi fortsätta med nästa vecka eftersom vi mest satt sista tiden.

Jag käkade nyss så när mamma druckit upp sitt kaffe så bär det av mot Märta, ska umgås med henne idag ♥ Så vi får se vad vi hittar på, vad vi än gör så har vi alltid det trevligt tillsammans! Visste ni att jag och hon har känt varandra i snart fem år och har aldrig bråkat? De ni, inte ens minsta gräl! Och så ska det förbi med. Måste bara visa er världens bästa text till världens bästa sång, den passar så bra just nu!

So fucking blow those words at the back of your head,
i've heard it all and i'm done with that shit!
You tell me lies and you get what you get, so blow those fucking words at the back of your head!
(Lyssna på låten som spelas upp direkt ni går in på bloggen)


Godmorgon .. godnatt på bussen!

Jag är så sjukt trött idag, men jag får skylla mig själv då jag sitter och läser på kvällen då jag börjar tidigt. Gjort är gjort iallafall! Som ni kanske ser har jag satt in en mp3 i min blogg till höger ←. Musiken startas automatiskt men det är bara att trycka på paus eller bläddra en låt om ni inte tycker om den.

Idag har jag världens segaste dag, skola från 8.10 - 16.00 & bara måleri! Men vi får hoppas att den går så fort som det är möjligt. Men nu ska jag bara spraya lite hårspray i håret, gå upp och borsta tänderna & sen bege mig mot bussen för att snarka hela vägen till skolan, en liten power nap. Jag ska ju vara med Märta idag också som ni kanske vet, men först måste jag hem och käka så det blir mot kvällen. So long!


Jag älskar dig snygging ♥


Running in your veins!

En asbra låt måste jag bara säga! Jag har haft den jätte länge på datorn men har aldrig lyssnat på den förut, varför? Haha, jag har för mycket skitmusik på datorn så jag hittar inte allt bra..





Svar till älsklingen:
Jag tror att jag kommer ta det samma dag, men skulle suga om jag inte klarade teorin och
sen ha uppkörning! Men det blir nog ändå så :) Puss på dig min snygging!



Owh, for the record - your lies sucks!


I'm back, i'm gonna take you for a ride at any place, well you decide!

Tjabba, superduper dag detta har varit och jag är så glad, så lycklig! Känner mig som om jag fått en dos av någonting kul! Hihi, men förhoppningsvis har jag inte det. Dagen började med Riskettan och det var väldigt intressant, Kerstin som blev påkörd för nått år sen i Munksund kom och berättade om det med bilder och hennes man. Men det var faktiskt riktigt roligt, mycket roligare än vad jag föreställde mig.

Jag promenerade iallafall tillbaka till skolan då det slutade, hittade Pernilla och var med henne till tolv då jag började om. Så for vi till källaren där vi var före jul och målade golvet & en golvsockel. Blev riktigt snyggt, andra varvet imorgon! När vi var klar med det så fick vi sluta, halv tre istället för fyra. Var riktigt skönt kan jag lova! Så jag tog mig en promenad till Piteå trafikskola och satte mig där, pluggade faser och pratade med lärarna! Så nu är min halkbanetid bokad också, yes - 3 Februari! Och på måndag gör vi upp mitt körschema och kanske bokar teoriprovet också. Vi får se! Jag sitter och funderar mellan att ta teorin & uppkörningen samma dag eller var och för sig. Vad tycker ni låter bäst? Nåja, jag ska alldeles snart ut med mamma en sväng och övningsköra sen då jag kommer hem blir det stenhårt råplugg i teori eftersom jag inte klarade A-fasen med 3 poäng.. Kändes surt, men jag ska klara den idag! Nu ska jag dra, hade! Ciao.

Justja, imorgon blir det att umgås med min älskade bästa vän, mysigt! Efterlängtat är det också ♥


Underbar dag!

Vaknade gode seg men ändå inte allt för trött. Steg upp & gjorde mig klar sen promenerade jag till bussen och åkte med den in till staden. Så klev jag av vid körskolan och traskade dit. Sen började jag köra ungefär kl. 8 och fick köra 55 minuter då jag var så tidig dit. Efter körningen promenerade jag till skolan och pratade med Pernilla tills jag började. Sen på lunchen promenerade jag till Christoffer så gick vi tillsammans till Subland, tack älskling ♥ & sen efter att vi ätit gick jag tillbaka till skolan i rask takt för att hinna! Sen efter skolan så promenerade jag tillbaka till älsklingen så mös vi på och såg film tills halv fyra då jag gick till banken och hämtade ut pengar till riskettan imorgon och sen promenderade jag till pappas jobb & dammsög där. Sen skyndade jag mig till körskolan för att ha teorilektion men vi var så många så vi delade upp oss i två grupper så jag ska gå onsdagar istället för tisdagar framöver. Så imorgon har jag teorilektion istället! Så då promenerade jag till Christoffer och såg film med honom tills Pernilla hörde av sig och sa att hon var hemma så då gick jag dit. Så var vi där till ca halv 8 sen gick vi till Christoffer och kring 9 hämtade mamma mig dära. Så nu är jag hemma. Sitter och pratar med folk på msn & så. Nu ska jag iallfall inte skriva mera, ciao!


Varför skulle jag lämna Christoffer då jag fyllt 18 och fått körkort?
Påstår du att jag utnyttjar honom för att jag inte är 18?
Jag älskar honom och jag känner dom som är 20 så varför skulle
jag stanna hos honom bara för att han är det om jag nu inte skulle älska honom?
Jag älskar honom & har älskat honom från början. Jag lever inte i lögner!

Uppe med tuppen!

Nu är man vaken, trött men vaken. Jag har egentligen sovmorgon idag men jag passade då på att boka in en körlektion nu på morgonen. Jag kommer vara jätte trött då jag kör men jag får hoppas jag kan konsentrera mig ändå. Jag tror jag ska gå upp och äta frukost nu och sen göra mig klar för dagen så får vi se om jag får någon tid över till att sitta hära. Godmorgon på er alla!


Today is an early morning of tomorrow.

Nu är det bara att jag sätter fart, ska städa mitt rum snart & sen är det bara att plugga teori så det brinner i ögonen! Jag hade nämnligen min första körlektion idag och den gick super, hon sa att vi skulle fixa så jag fick körkortet till min födelsedag. Så nu ska jag sätta mig efter att jag städat och råplugga så mycket jag bara orkar! Sen ska jag testa på faserna igen, det gick inte så bra nu men jag får väl prova om och om igen tills jag klarar dom.

Nåja, städning på G nu så har inte tid att sita hära. Har en hel del att plocka undan innan jag ens kan fundera på att dammsuga. Ciao bella!


Godnatt.

Nu börjar jag bli trött. Och jag måste orka mig upp imorgon och iväg till skolan, utan att snosa i en halvtimme! Så nu är det dags, jag måste få lång sömn inatt. Btw så var det väldigt trevligt hos Susanne idag & lilla sys var glad som vanligt. God tårta & gott fika med julmust till, satt som en smäck! Nåja, skola ganska länge, slutar kring halv 4 så är hemma kring 4. Godnatt allesammns, ciao!



Fuck you, fuck you very, very much!

Tillägnad till en så väldigt, väldigt speciell person!


Grattis älskade lilla sys ♥

Nu sitter jag bara och väntar på att pappa ska ringa och säga att vi ska fara till lilla sys och gratta henne! Jag har köpt en litet kortspel med Hello Kitty på till henne, jag tror hon tycker om Hello Kitty så jag får hoppas att hon tycker om spelet. Nåja, jag sitter och pratar med lite personer.

Du är verkligen omogen, lika omogen som en fjortis..


Såhär bra mår jag idag! :)

Byebye problems, no more!


Du ljuger om allting som inte går din väg..

Helt sjukt.. Du måste vara lika blåst som allting du kommenterade var.. Och påstår sig vara en vän till en av mina nära.. bullshit! JAG HAR DITT IP-NUMMER PUCKO! Och du har kommenterat tidigare med ditt namn! Sen då man försöker att vara någon man inte är så försöker man också ändra sitt skrivsätt, du skriver exakt likadant varenda gång du skriver. Man kan känna igen dig på ordutval, vad du sakt då man träffat dig.. Ingen idé att stå och ljuga om vem du är eftersom det är bara meningslöst skitsnack allt du säger. Du ljuger så jävla mycket att din tunga kommer snart att ruttna bort. Patetisk är du också, du ska vara vuxen men du beter dig som en fjortis. Du säger att andra inte gillar mig, men säg mig då varför jag har underbara vänner, en pojkvän & en familj som älskar mig & min pojkvän. Om jag inte minns rätt så hade du en blogg, som blev avstäng för att det var så mycket HAT mot dig på den. Det finns 10 gånger mer personen som tycker illa om dig än det finns om mig. Så ta och ta upp din egen skit innan du börjar och skälla på andra!

Du säger att man måste lyssna, men lyssna själv då!

Jag och Christoffer sitter och spelar alla möjliga olika sorters spel, försöker göra det mesta för att försöka få min pojke att bli gladare. Tänk att du måste ta ut det över honom med, för vad? För ingenting.. Han gjorde inte ett skit men bara för du inte kan ta att någon inte tollererar det du gör så kan du inte ta ut det över någon annan. Det är ju precis som du säger, att snacka skit är att gå bakom ryggen på någon & att inte säga det till en. Är inte att kalla en skata och säga att den personen styr över honom och han får inte göra som han vill utan den personen säger vad han ska göra.. att gå bakom ryggen och snacka skit? För det är inte ett dugg sanning i det du skrev. Hur kan du veta vad han tar för beslut då du inte är med? Bara för att han ville äta en middag hära som görs ungefär en gång per år hära så kunde du inte ta att han skulle komma nästa dag istället. Nä, du ställer till med världens scen och säger att han inte bryr sig om dig. Lyssna på dig själv hur det låter. Först tål du inte mig för att jag inte tar bort två stycken från Facebook som du tror kan gå in på din facebook bara för att jag är vän med dom och klipper mig från hela ditt liv. Lite överdrivet tycker jag. Men att du tar ut det över honom när han inte ens har gjort någonting. Bara för att man inte orkar lyssna på när du skäller på en så betyder det inte att man inte bryr sig. Men du måste tydligen bli ovän med alla som inte gör som du säger.

Jag orkar inte bry mig längre, för jag tollererar inte att andra ska styra över mig som inte har den minsta rätten att göra det. Eller säga vad jag ska göra och inte göra, jag gör som jag vill och sen kan andra bedömma själva om dom tycker det är bra eller dåligt. Men det är upp till dom, inte till mig! Nu är det slut med allt jävla tjafs från dig för mig. So long.. no more!


Godmorgon.

Nu är man vaken, vi blev hundvakt igår så Tross är här hemma med oss. Christoffer är hemma och duschar & gör lite andra ärenden. Så jag ska snart hoppa i en dusch och göra mig klar för dagen. Sen blir det nog bara att ta det lugnt. Idag ska vi äta en av världens godaste maträtter - Raclette. Jag bara älskar det & vi äter det typ en gång per år. Sist var hos mormor och morfar förra vintern så det var ett tag sen!

Igår så var vi och hälsade på Christoffers pappa i Norrfjärden, Sippra fick träffa Tross och så satt vi och pratade ett bra tag. Sen for vi och hjälpte min morbror att få starthjälp till sin bil, den var verkligen trögstartad! Sen skjutsade vi Emelie & hennes kille till Öjebyn fram och tillbaka en sväng, sen var det hem & sova.

Nåja, jag ska hoppa i en dusch nu & göra mig klar. So long!


Bad romance

Nu är maten igång, jag och Christoffer for till Hortlax strax före två och mös lite med hundarna och så. Nu är mamma och Robban igång med Pizza, ska bli gott! Sen var jag och Christoffer till ica också och handlade lite gott till kvällen. Jag kan lova, det är drygt att betala med bara enkronor.. Christoffer är nu och kör en motorvärmar sladd till min morbror, så jag passade på att slänga in en inlägg för sen ska vi mysa till film. Jag hoppas eran kväll blir super! Ciao..


Idag, sliten utan smink..


The show must go on!

Nu har jag duschat, smörjt in mig med min lotion som jag fick i julklapp av min faster - Noami Campbell, Cat deluxe. Den luktar riktigt gott! Ska snart flytta min dator upp och ta itu med mitt rum som ser förjävligt ut. Jag har några nya kuddar i min säng nu, det saknas bara ett överkast som jag ska försöka fixa till veckan. Får tvinga med pappa på Jysk! Jag har dessutom bränt ut två skivor till min bil. En rock och en popp, kommer bli kanon. På måndag är min första körlektion också, längtar! För då planerar vi in mitt schema så jag ska försöka bli klar med allt tills jag fyller år.

Efter maten ska jag fara till Christoffer, det blir att storstäda lägenheten ikväll. Dammsuga, skura, skrubba, dammtorka, plocka undan och allt sånt. Men nu ska jag upp i mitt rum och fixa till det. Det är prio ett nu! Justja, jag måste fixa mig en klipptid nu också, dags att ringa Ullis och se om hon har någonting över snart.. Håret är för tjockt för att det ska kunna stå upp längre.. Caio so long!


Dagens outfit!


Godmorgon.

Nu har jag och Nisse varit ute på morgonpromenad ganska länge. Så han har gjort bort sina behov. Han gick upp med mig inatt och sov med mig då jag skulle lägga mig. Mysigt var det! Jag tror nästan att jag ska ta och se en film för att vakna upp lite. Är gode så trött..

Idag händer det inte mycket, Christoffer kommer till mig då han har lämnat av Tross. Så blir det en lugn kväll ikväll också. Senare idag ska jag nog ta och ladda in Photoshop Elements och göra om bloggen seriöst. Men först, film! Ciao..

Avatar 3D

Igår var jag och Christoffer nere i tvättstugan då allting slocknade på con. Allting var mörkt.. Vi fick använda oss av våra mobiler för att komma oss tillbaka till förrådet och hämta en ficklampa, sen var det bara att hämta tvätten och hänga allt i lägenheten istället och eftersom vi skulle till pappa så tog vi oss inte ut med bilen från garaget men som tur var så var pappa och Gabbis hos farmor. Hon fyllde år så vi fick tårta och så tändes allt på con igen så Christoffer sprang hem och hämtade bilen för att fara till pappa och jag åkte hem med dom. Så åt vi gode så sen middag men god var den, entrécot och strips. Sen efter maten fick vi skynda oss till bion. Och jag kan säga er vilken upplevelse! Och den var hur bra som helst, jag skulle kunna se den igen!!

När vi kom hem så satte vi oss och såg Johan Falk tillsammans med pappa och Gabbis & efter det såg vi, Vi hade i alla fall tur med vädret igen. Sen var det nattinatti för oss.

Idag for pappa och Gabbis till långträsk där mamma och Robban också är, och många mer man känner. Men jag är hemma, hundvakt till Nisse och Christoffer är hundvakt till Tross. Så idag är jag ensammen. Tur jag har en hund som håller mig sällskap så jag slipper vara helt själv.

Jag tror att jag ska lägga mig och se en film nu, bara mysa på tillsammans med Nisse, hade bra! Ciao..



Hejsan hoppsan, fallerallera!

Nu är disken klar, hälften av tvätten i tvättmaskinerna och nu väntar jag bara på att få gå ner, ta ut tvätten, in i torktummlaren och in med nästa tvätt. Sen drar vi till pappa idag, vi ska äta gott allesammans och säkert mysa på.

Jag tror det är imorgon jag ska vara hundvakt till Nisse över trettondagsafton. Vi får se då pappa och Gabbis far upp till långträsk. Nåja, jag ska gå ner i tvättstugan alldeles snart. Ciao!


Tre nyårs bilder ska jag bjuda på!


Såhär röd blir min tunga av Bacardi Breezer vattenmelon..

Jag och min bästa vän Märta, love you sweetie ♥

Och lite kul måste man ju få ha också!


Uppdatering..

Hade tänkt berätta om lite vad som hände på nyår.

Det började lite eroniskt! Christoffer väckte mig och sa "Ska du inte gå upp?" och jag svarade "Men mitt larm har inte ringt än." och så säger han på skoj "Du har försovit dig, klockan är halv 9.." Så jag gick upp och startade mobilen, och sa till honom "Du.. Vi har försovit oss rejält, klockan är HALV 10! Vi skulle ha hämtat Tomas för en halv timme sen.." Så jag slängde av mig kläderna, hoppade i en dusch, fönade håret, klädde på mig, tog allting och var klar kvart i 10. Det är nog det snabbast jag gjort mig klar på. Sen ringde jag Tomas och sa att vi var påväg och ursäktade. Så hämtade vi mina partykläder hos pappa, en gasoltub hos Pelle och hämtade upp Tomas. Sen satt vi nästan hela vägen och pratade om allt möjligt.

Så när vi kom fram satte vi oss ner ett tag, pratade och sånt. Sen när dom gick och basta så åkte jag på disken. Så gick vi ett tag på After Ski;n och lyssnade lite. Sen gick vi upp till husvagnen och gjorde oss klara. Så åt vi riktigt god mat: Grillad oxfilé och hemmagjord potatisgratäng. Hur gott som helst och Gabbis gjorde en sallad med fetaost och lök och jag åt den! Det var ett mirakel kan jag lova, både fetaost och lök på samma gång..

Sen efter maten så tog vi vårat dricka och promenerade till Märtas och doms stuga och där blev det ölspel och massa kramar av Märta. Sen kvart i 10 så gick vi till Pubben och jag fick mitt första intryck av Märta i klackar. Riktigt roligt var det faktiskt. Vi kom inte in på pubben förens efter 10. Och då beställdes det ölkannor efter varandra, sång och dans. Tyvärr glömde jag min kamera så Märta är den enda som tagit kort, så jag ska sno dom av henne så laddar jag upp senare. Sen försvann Märta så vi gick ut och jag tog mig inte in igen. Så då gick jag och Märta tillbaka till stugan och senare kom Christoffer dit. Så kring två gick vi tillbaka till husvagnen och somnade pladask.

Vi vaknade upp halv elva av att mina småsyskon klädde på sig för skidåkning, huvudet dunkade som bara den. Så vi somnade om och klockan halv ett vaknade vi till och gick ner till resturangen för att få i oss nå mat, jag fick i mig lite men Christoffer fick inte i sig mycket så vi gick tillbaka till husvagnen. Och så la vi oss under täcket igen för det var så himla kallt i förgården. Där låg vi till kring halv fyra då Christoffer var körduglig så då for vi förbi till Märta och hämtade min mobil och sen bar det av hemmåt. Och resten av kvällen spenderades i sängen med film.

Jag ska ta och kika runt lite på internet nu, kanske uppdaterar lite snabbt sen. Ciao!